• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi kaka tutma sorunu

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Bayan_taktak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
19
7
36
Merhaba kızlar kızım yirmi iki aylık ve wc eğitimi veriyorum çünkü bez istemiyor uyanınca kuru kalkıyor beze yapmak istemiyor vb ilk dört gün çok güzel geçti herşey çişini de kakasını da söyledi gittik yaptık ellerini yıkadık falan hatta yapınca mutlu olup alkışladık falan kakasını yapınca anne püf diyip alkış yapıp su döküp kakasına by by diyordu hatta ama ne oldu bilmiyorum kakasını tutmaya başladı sürekli huzursuz ve kıvranarak dolaşıyor zor bela yaptırıyorum. Kayısıymış armutmuş herşeyi denedik son çare fitille yaptırdım bikaç kez ne yapmalıyım ne olur fikri olan söylesin bu korkuyu nasıl yeneriz akşama kadar kucağımda ve ayakta durmamı istiyor artık daha gücüm kalmadı iki buçuk hafta oldu böyleyiz pedagojik destek almaya başlayacağım ama tecrübeli olanlar lütfen bişeyler önerir misiniz

Makat çatlağı falan var mı,canı acıyor mu?
Bol bol su içiyor mu?

Canım bol su maşallah içiyor makatta çatlak var ama anestol pomad ve zeytinyağı sürüyorum sürekli fitili de doktor verdi zaten en son çare veriyorum bide günde yarım ölçek osmolac şurup veriyorum tabi hep doktor tavsiyesi

Canim benim oglumda çişini tuttu 19 saat yapmadi cocuklar cok zor yaa simdide 43 aylik ama hala istwmiyorm diyo delircem artik

Canim benim oglumda çişini tuttu 19 saat yapmadi cocuklar cok zor yaa simdide 43 aylik ama hala istwmiyorm diyo delircem artik

Ben de çaresizim gözümün önünde kıvranarak ağlamasına dayanamıyorum artık çok uzun bi süre kırk üç ay allah yardımcın olsun canım benim

Aynı dertte bende de var benim de oğlum çişini tutuyor son anına kadar ve sonra kesik kesik yapıyor çıldırmak üzereyim resmen

Böyle sıkıntıya sokacaksınız yazık çocuğa. Bezine yaptırın büyük tuvaletini. Yazık günah belki etkilendi bişeyden zorlamanın ne manası var. Teklif edin beze yapmayı. Şiş bir karınla siz gezebilir misiniz kendinizden pay biçin. Bezi takın bir süre sonra illaki ona yapacak çünkü aylardır ona alışkanlık kazanmış.

Tabiki öyle ama ilk başlarda kendi söylüyordu gidiyor du bugünlerde ne olduysa artık wc gidip oturmak onun için eziyet gibiymiş gibi davranıyor

Back
X