• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Oğlum 25 aylık ben de geçen tatilde denedim. Asla hazır değil.
Lazımlığa oturup çişini kakasını yaptı mı yaptı? Ama kesinlikle çişi geldiğinde gelip uyarmıyor. Kaslarına hakim değil henüz..
1-2 sefer küloduna yaptı direk..

Gece bezleri hep çişlidir mesela. Sabah kuru kalktığı olmaz. Ve oğlum gece uyandırılıp tuvalete götürülemez eminim..

Kakasını yapacağı zaman yalnız kalmak istediği için yanında durmadım. Kalkmış ve bir kısmı yerdeydi.. :olamaz:
Onunla birlikte ben de hazır değilmişim onu anladım..

Hazır değilse 1 ay da sürse alışmaz. Hazırsa 3-4 günde alışır diyor uzmanlar..
Peki ne yapmalıyım yani tekrar bezleyimmi bilemedimki

Oğlunuz demek ki hazır değil.
Çiş eğitiminde zorlamak ilerde üriner sistemde sıkıntı yaratıyor.
O yüzden benim fikrim bezlemeye devam edin :KK66:

Ben daha öncede denedim istemedi bu ikinci denemem kreşe vericem artık onun için alışmasını istiyorum üstelik sünnet işide var vallahi bende neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorumki

Sizi çok iyi anlıyorum
Aynı sebepten ben de bu yaz halletmek istedim. Üstelik. 37 aylıktı. Tam zamanı dedim. Daha da geçe bırakmayayım dedim. İkizi 34 aylıkken çok rahat öğrenmişti. Ama çocuk cerrahiye kadar uzanacağını bilemezdim işin. Çok şükür yenice halloldu ama çok kötü etkilendik hem o hem biz. Her çocuğun doğrusu farklı. Yavrunuzu en iyi siz bilirsiniz. O yüzden onun için doğru olanı en iyi kitaptan bile daha iyi bilirsiniz. Allahîm kolaylık versin . ikinize de.

Sizi çok iyi anlıyorum
Aynı sebepten ben de bu yaz halletmek istedim. Üstelik. 37 aylıktı. Tam zamanı dedim. Daha da geçe bırakmayayım dedim. İkizi 34 aylıkken çok rahat öğrenmişti. Ama çocuk cerrahiye kadar uzanacağını bilemezdim işin. Çok şükür yenice halloldu ama çok kötü etkilendik hem o hem biz. Her çocuğun doğrusu farklı. Yavrunuzu en iyi siz bilirsiniz. O yüzden onun için doğru olanı en iyi kitaptan bile daha iyi bilirsiniz. Allahîm kolaylık versin . ikinize de.
Allah razı olsun çok sağolun

Back
X