Tuvalet eğitimi

kalın olduğu için bez gibi sanıyorlarmış. kafaları karışıyormuş, işediğinde ıslaklığı hissedip rahatsız olmaları gerkeiyormuş
Ama ben bi kere gece giydirdim gayet normal kilotmuş gibi taytına felan hep geçmişti bezde böyle bi sıkıntı yaşanmıyorki

Siz böyle diyince "cisimiz tuvalete kakamiz tuvalete artık yapmayacağız altimizdaki beze, bezleri attık ,kilotlar giydik, tuvalete gitmeyi artık öğrendik " diye bağırdıgım yakın gecmis günler aklıma geldi. Sabır çiş de sorun olmuyorda sonra💩u birakamiyorlar. geriliyor💩a sarıyor falan 3. Ayın sonunda vuslata erdim. 😇
Nasıl erdiniz yahu :)..ben 3.haftadayım...

Nasıl erdiniz yahu :)..ben 3.haftadayım...
Çisde sorunumuz yoktu fakat 💩 kötüydü günde 2-3 kere temizlemek zorund akaliyordum altini. Ödül koydum 💩una 😂. Yaparsan çikolata vereceğim dedim. Ben hiç vermemiştim 27 aylik ozaman kadar vermeyide düşünmüyordum ki bu iş geldi başıma baktım her yeri💩 götürecek başka çare yok dedim. O motivasyonla hallettim eğitimi .kısmen diğerlerine göre Temiz içerikli iki marka vardı günde 1 kere onu veriyorum.

Çisde sorunumuz yoktu fakat 💩 kötüydü günde 2-3 kere temizlemek zorund akaliyordum altini. Ödül koydum 💩una 😂. Yaparsan çikolata vereceğim dedim. Ben hiç vermemiştim 27 aylik ozaman kadar vermeyide düşünmüyordum ki bu iş geldi başıma baktım her yeri💩 götürecek başka çare yok dedim. O motivasyonla hallettim eğitimi .kısmen diğerlerine göre Temiz içerikli iki marka vardı günde 1 kere onu veriyorum.
Darısı başımıza, ben de motive etmek istiyorum hatta oluyor gibi ama sizi okuyunca ya da benzer yorumları,daha yolun başindayiz gibi...🙄neyse peki ne kadar sürdü bu motive etme durumu?

• Beğen
Reactions: Zrd
Darısı başımıza, ben de motive etmek istiyorum hatta oluyor gibi ama sizi okuyunca ya da benzer yorumları,daha yolun başindayiz gibi...🙄neyse peki ne kadar sürdü bu motive etme durumu?
Bu arada bizim de çişle ilgili bir sıkıntımız yok, gel gör ki, yaklaşık 3 ay önce yoğun bir pişik ve kabızlık durumu yaşadık, o andan sonra kakayı aynı sekilde ayakta kendini epey sıkarak yapıyor, umarım travmatik bir durum yoktur...

• Beğen
Reactions: Zrd
Yaklaşık 1-1,5 ay sonra motive oldu. Klozet yaptırın mümkün olduğunca birde altına yaptığı zamanları kaydedin o saattlerde oturtun tuvalete. Benimki yemekden sonra yapardı derdim bak her an kakan gelebilir gel oturalım falan. Bir kere yaptimi odulu verdim bak bukadar kolaymış dedim. Böyle böyle alıştı. Artık kendi gidip yapıyor.

Kızlar ben hallettim bitti o iş, dün itibariyle çiş var diyor ve gidiyoruz sormuyorum da artık. Şükürler olsun, darısı bıraktırmak isteyenlere inşallah 🥰💕

28 aylık kızım var. Bugün tuvalet eğitimine başladık. Hatamı ettim bilmiyorum 😂
2 yaşından beri klozete çişe herşeye hevesliydi. Arada bi girer çişim var diye yapardı buna güvenip başladım aslında ama ilk gün diyemi yoksa hazırmı değilmiş altına yapıyor. Mesela 10 kere işediyse yarısını klozete yaptık bugün yarısını taytına. Sürekli soruyordum dedim heralde doğru yöntem değil 20 dk bir götürdüm felan sürekli gitmektende sıkıldı büyük ihtimalle çiş varmı diyorum yok diyor sadece 2 dk sonra altına bırakıyor yani. Hazır değilmi acaba 😢
Galiba bütün mesele kendi isteğiyle girdiği zamandaki kadar kayıtsız olabilmekte, çocuklar gerginliği anlıyor ve kontrolün kendilerinde olduğunu hissetmek istiyor ben de 3 haftadır uğrasiyorum, çisi hallettik de kaka konusunda başarılı sayılmayız maalesef kime sorsanız 3 ayı bile bulabilir diyor, sabretmekten başka çare yok, umarim bu zamanları kısa bir süre sonra gülerek hatırlarız, hayatımı askıya aldım resmen...🙄

Kızlar ben hallettim bitti o iş, dün itibariyle çiş var diyor ve gidiyoruz sormuyorum da artık. Şükürler olsun, darısı bıraktırmak isteyenlere inşallah 🥰💕
Çok mutlu oldum sizin adınıza...👏peki Kakayı nasıl hallettiniz,son mesajınızı şimdi görebildim, kakadan hiç dert yanmamışsınız da...

Bizdede henüz 3 haftanın içindeyiz ama kaka sorunumuz var probiyotik desteğiyle ağır bi kabızlık yaşamadan tuvalete gidene kadar koşturup altına yapıyordu atıyorduk sifonu çekiyorduk yalnız bu son 3 gündür yapmıyor zar zor tepinip zeytin çekirdeği kadar çıkarıyor bugün kıvranıyor resmen anne diye koşturarak hatta şuan bu yorumu tuvalet başından yazıyorum :/ ne yapacağımı bilmiyorum ne kadar böyle gidecek:/

Back
X