Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

daisy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
385
1
96
43
İstanbul
Merhabalar,
Oğlum 3 hafta sonra 2 yaşını dolduracak, 1 ay önce yavaş yavaş tuvalet eğitimine başlayalım dedik hemen bir şey beklemiyordum zaten ama çiş olayını düşündüğümden çabuk öğrendi. Başlarda oturağına oturmayı çok seviyordu, ona oturup tv izliyordu falan, bir kaç defa çişini de yaptı alkışladık mutlu oldu. Ama sonra oturmayı reddetmeye ayakta çiş yapmaya başladı. Bezini açıyoruz oturmuyor ayakta yapıyor, ben de oturağı onun pipisinin altına tutmaya başladım şimdi de öyle alıştı, çişi geldiğinde oturağını orasına tutuyor ben de açıp yaptırıyorum.
Oturmadığı için kaka alıştırmasına başlayamadık tabi... Kakası geldiğinde oturtmak istedim bir kaç defa ama ağlayınca üstüne gitmedim. Kakasını genelde ayakta durarak ve bir yere tutunarak yapıyor sanırım bu yüzden oturarak yapma fikrine biraz zor alışacak ama çişini de ayakta yaptığı için nasıl oturtucam bilmiyorum. Sanırım çişini yaparken bakmayı seviyor:)
Ayakta çiş yapmaya alışan var mı başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…