tuvalet egitimi

neslrum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
7
0
1
Elazığ
Merhabalar arkadaslar...kizim 34 aylik .sizlerin tecrubelerini merak ediyorum..kendisi tuvaletini soylemiyor ama ben goturunce ediyor tuvaletini..bu nasil bi asama..ogrenecegine isaretmidir sizce....

Evet sık sık goturuyorum.kendisinin soylememesi beni tedirgin ediyor..yoksa gidince ediyor..bezi zaten hic takmiyorum.gecen senede ugrastim ogrenemedi bu sene ins hallederiz su tuvaleti yaa:)

Arkadaslar uzun uğraşlar sonucu gündüz tuvaleti öğrendi sayılır kızım etmezdi diye bağlamiyorum gece..ama iki gecedir ediyo.. bunun bi sebebi varmıdır.yani ogrenme asamasinda..usuttimu yada sıvı şeymiş tükettiği gece uyumadan bu ihtimaller olur belki.belki bunlardan oldu bilmiyorum.ama gece icin neler yapiyorsunuz etmesine engel olmak icin..bez mi baglamaliyim tada uyandirmadan uykylu mu gotureyim..yani boylelikle kendisi soylermi gece..yani neler soyleyeceksiniz.tecrubeleriniz onemli benim icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…