Tuvalet Eğitimi tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
oglum bi kaç gün sonra 2 yaşını bitirecek bi ka3 gün önce denemek için wc ye götürdüm hiç tepki vermedi sonra anne çiş dedi 3 gündür wc ye gidiyoruz ama çişi yapmıyor ya çıkar çıkmaz yapıyor pantolonuna yada hemen önce yaptıktan sonrada hemen tuvalete koşuyor çiş yapcaz diye bez i de takmıyor artık çiş yaopınca kızmıyorum ama nasıl olacak çişi pantolonuna yapacak hep

oglum bi kaç gün sonra 2 yaşını bitirecek bi ka3 gün önce denemek için wc ye götürdüm hiç tepki vermedi sonra anne çiş dedi 3 gündür wc ye gidiyoruz ama çişi yapmıyor ya çıkar çıkmaz yapıyor pantolonuna yada hemen önce yaptıktan sonrada hemen tuvalete koşuyor çiş yapcaz diye bez i de takmıyor artık çiş yaopınca kızmıyorum ama nasıl olacak çişi pantolonuna yapacak hep

Merhaba biz anne çişim var kitabı ile tuvalet eğitimini sorunsuz atlattık, herkese tavsiye ederim. Çok samimi ve isabetli bir kitap

oglum 27 aylık kakasını tuvalete yapıyor gece yatagını ıslatmıyor sabah ben götürürsem ancak gidip çişini yapıyor yaklaşık 2 ay önce poposu nda pişik oldu bez takmıyor ama çişini buldugu yere yapıyor kızarak korkutmak istemiyorum şaşırdım haftada bir halı ve minder yıkıyorum :KK43:

merhaba benim oğlum 24 aylık tuvalet eğitimine başlayalı 3 gün oldu tuvalete götürdüğümde çişini yapıyor 3 gündürde toplamda 2 kez çişini söyledi
fakat sorunumuz kakasını altına yapıyor tuvalete yapmıyor sinirden çıldırıyorum belli etmemeye çalışıyorum tecrübesi olanlar lutfen bilgilendirirmisiniz devam etmelimiyim yoksa bezi bağlayıp vazgeçmelimiyim CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

neredeyse bezi bırakalı aylar oldu ama tam manasıyla çişini ögrenemedi:KK12:

X