• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
canım tam öğrenme dönemi benim kızım 3 yaşında geç kalmışım çook inatlaşıyor benimle 3 yaş tam inat dönemi başlangıcı bu yüzden bu yaz sonunda kadar hallett bence sonra büyüdükçe daha fena oluyorlar :KK66:))

Pes etmiycem ogrencek insallah bayrama kadar ogrenir.benimkide inatlasiyo hemde ust duzey bi inada sahip yoksa tutabiliyo ogrendo sadece inadini kirip cosim geldi demiyo tek sorun bu

Pes etmiycem ogrencek insallah bayrama kadar ogrenir.benimkide inatlasiyo hemde ust duzey bi inada sahip yoksa tutabiliyo ogrendo sadece inadini kirip cosim geldi demiyo tek sorun bu
biraz zaman onuda yapacak inşallah...

Temmuz 1 de başlıycaz biz. Çok yolculuk yaptık bu arada fırsat olmadı.
Rabbim hepimize kolaylik versin benimki az once ilkkez cisim var dedi azck kaka kacirmis altina tuvalete yetisene kadar ama cok mutluyum suanda 11 gun sonra ilk kez insallah devami gelir bunlarin sagi solu belli olmuyo

Benin kizimda bugun 2. Kez kucucuk kakayi tuvalete yapti cook mutlu olduk ama kakayi soylemiyor ben kivrandigini gorunce kolundan tutup goturuyorum..

Rabbim hepimize kolaylik versin benimki az once ilkkez cisim var dedi azck kaka kacirmis altina tuvalete yetisene kadar ama cok mutluyum suanda 11 gun sonra ilk kez insallah devami gelir bunlarin sagi solu belli olmuyo
Ay ne güzel maşallah diyelim darısı bizim başımıza :)

Bugun 22 gunumuz doldu. Tatildeyiz su an ayrıca. Cok şükür coook mesafe kat ettik ilk gune nazaran. Cis neredeyse hic kacirmiyoruz artik,hatta disaridayken siseye yapmayı bile ogrendi (parkta bahcede sahilde oyle yapiyoruz hata umumi tuvaletlerde de oyle yapiyoruz cunku elimiz kolumuz saga sola degsin istemiyorum).kakasini da buyuk oranda hallettik gibi ama disarida gelecek diye ödüm kopuyor,cunku bazen tutamiyor onu. Ama tuvalete yaptiktan sonra kakasina gule gule yine gel demesi beni gulmekten öldürüyor:) bundan sonra ogrenmesini arzu ettigim sey ev dışı yerlerde tuvaleti yapabilmesi. Cunku evde alt tarafini komple cikarip giriyor.

Back
X