- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
- Konu Sahibi Butterflyinthesky
-
Çişe alıştı sayılır ama kakasini soylemiyor hâlâ. Biraz uzun sürecek galiba. Diğer annelerin tecrübelerini okudumBende ondan çok çekiniyorum işte alıştıra bildiniz mı peki?
Cevabiniz için teşekkür ederim. Şimdiye kadar çok büyük sıkıntı olmadan geldik. Çişini söylüyor artık kaka kaldı geriye. İyice pekistirince halıları yikaticam koltukları da kendim yikayacagim evde. Örtü işini ondan sonra düşünüyorum.yardımı olurmu bilmiyorum ama halı örtüsü alsaniz birde koltuklara battaniye serebilirsiniz ben öyle yapmıştım
Bende sabırlı değilim maalesef geri bağlıyorum hemen beziÇişe alıştı sayılır ama kakasini soylemiyor hâlâ. Biraz uzun sürecek galiba. Diğer annelerin tecrübelerini okudum
Sanki benim dışımda herkes çok sabırlı
Aynen ben de bagliyorum ve maalesef çok ileri gitmesem de kızıyorum oğluma tabi sonra çok pişman oluyorum. Sizin çocuk kaç yaşındaBende sabırlı değilim maalesef geri bağlıyorum hemen bezi
25 aylık.Aynen ben de bagliyorum ve maalesef çok ileri gitmesem de kızıyorum oğluma tabi sonra çok pişman oluyorum. Sizin çocuk kaç yaşında
Evet sizinki kucukmus benimki 32 aylık daha bekleyemem hem yakinda çalışmaya başlayacağım.Bende kızıyorum çünkü biraz daha büyüsün dedim.
Zamanı gelmiş zaten ise başlamadan alıştın siz yokken sorun yaşamasın.Evet sizinki kucukmus benimki 32 aylık daha bekleyemem hem yakinda çalışmaya başlayacağım.
İnşallah alistirabilirim. Çünkü babaanesi benim gibi düşmez üstüne. Batan yerleri temizlemez de esas stres kaynagim bu zaten.Zamanı gelmiş zaten ise başlamadan alıştın siz yokken sorun yaşamasın.
Sizde de benim gibi sıkıntı var .İnşallah alistirabilirim. Çünkü babaanesi benim gibi düşmez üstüne. Batan yerleri temizlemez de esas stres kaynagim bu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?