• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitiminde hijyen

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Butterflyinthesky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
753
477
123
Selam sevgili hanımlar. Benim derdim 32 aylık oğlumun tuvalet eğitimi. Başlayalı bir hafta oldu. Geceleri sorun yok sayılır yapmiyor uyurken. konuyla ilgili epey yazı fikir okudum ve tecrübesiz de değilim. Bu ikinci çocuğum. Ama gelin görün ki çok huzursuzum. Beni en çok geren mesele hijyen. Oğlum üzerine yaptığında ister istemez değiyor başka yerlere halılar koltuklar filan. Mutlaka siliyorum temizliyorum yikiyorum ama içim hiç rahat değil. Halıları topla demeyin evim cok buyuk halisiz yapamam.
Nasıl baş edicem bilmiyorum. Hatta bazen kızıyorum da oğluma tabi sonra çok pisman oluyorum :duduk:lütfen bana akıl verin başka ne yapayım :110:

yardımı olurmu bilmiyorum ama halı örtüsü alsaniz birde koltuklara battaniye serebilirsiniz ben öyle yapmıştım
Cevabiniz için teşekkür ederim. Şimdiye kadar çok büyük sıkıntı olmadan geldik. Çişini söylüyor artık kaka kaldı geriye. İyice pekistirince halıları yikaticam koltukları da kendim yikayacagim evde. Örtü işini ondan sonra düşünüyorum.

İnşallah alistirabilirim. Çünkü babaanesi benim gibi düşmez üstüne. Batan yerleri temizlemez de esas stres kaynagim bu zaten.
Sizde de benim gibi sıkıntı var .
Temizlik yüzünden çatışma halindeyiz .

Benim kv de çok umursamaz ya lavabo dan çıkıp ellerini yıkamaz sa .

Görümcemin oğlu çıkıyor kimse ellerini yıka demiyor 5 yaşında .
El yıkama alışkanlığı pek yok.
Benim evimde bakmayacak ama kendi evinde de ne kadar dikkat edebilir bilmiyorum.

İnanın aynı durumdayız. Kendi evinde bakacak kışa kadar ama dediginiz gibi üstünü başını batirinca ya da ellerini yikamayinca hiç oralı olmaz.

Büyük oğlum titiz alıştı şükür. Ellerini yıkamadan adımını atmaz ama bu oğlum çok rahat zorla yikatiyorum. Uğraşan da olmazsa iyice salar.

Neyse iyi düşünelim inşallah en kısa sürede sıkıntısız atlatiriz.

Herkese merhaba.. bir derdim var bayanlar... Babannem 73 yaşında başka bir şehirde yalıyor. Benim ziyaretime geldi 3 haftadır burda. 1 hft daha kalacak sanırım. Aramız iyidir severim iyi anlaşırız ama çok tiksiniyorum. Alalhım sağlık uzun ömür versşn ama hiç temiz değil. Ellerşni sabunlamadıpını farkettim wc den somra dayanamadım uyardım ama yıkıyor mu bilmyrm. Ben hamileyim. Burnum kokuya hassaslaştı . Oturma odamızda bir idrar kokusu aldım. Çıldırcam derken buldum. Babannemin oturduğu koltuktan geliyor. Kilot bez kullandığı halde demekki taşmış. Ve ben ne yapacağımı bilmyrm. Koltuk nasıl arınacak ve ben babanneme ne demeliyim çıldırcağım

Back
X