- 13 Şubat 2013
- 821
- 948
- 158
- Konu Sahibi tatlialirim
Her annenin basina gelmistir bu olay...ilerde gulerek anacaksiniz emin olun..eger rahatlayacaksaniz denizi dusunun derim..gemilerin atiklarinda,bazi insanlarin atiklarinda kulac atiyoruz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle söyleyince de ne bileyimHer annenin basina gelmistir bu olay...ilerde gulerek anacaksiniz emin olun..eger rahatlayacaksaniz denizi dusunun derim..gemilerin atiklarinda,bazi insanlarin atiklarinda kulac atiyoruz..
Ay abla ne diyosunnnnAllahın şzniyle bir şey olmaz inşallh.
Benim kıza yarım gün babası bakmıştı sonuç, kız klozetten avuç avuç su içmiş.
Ben komada eşim korkudan annemin evine sığınmıştı. Şimdi kızıma anlatıp anlatıp gülüyoruz.
Kafayi yemek uzereyim korkudan. Kizim dort yasinda kuveti doldurdum oynuyodu oglum da bir yasinda ablasinin yanina gitmis. Normalde ortaligi islatirlar oynarlar. Gulme seyleri geliyordu. Odayi topluyordum surekli yanlarina gidiyordum. En son gidisimde oglum tuvalete fircasini almis Kuvete sokmus birbirlerine su atiyorlardi. Aklima basimdan Gitti. Oyle korkuyorum ki kotu bisiy olacak diye. Kimbilir ne kadar mikrop vardi. Dusundukce cildircam. Hemen suyla duruladim cikardim kizimi. Ama delircem cok kizdim. Ya onlara birsey olursa. Cok ama cok uzgunum. Ne olur birsey diyin. Birsey olmaz diyin. Cok kotu hasta olcaklarmis gibi korkuyorum su an
sirkeli suyla sil ne olur ne olmaz mikroplar gitsin bariKafayi yemek uzereyim korkudan. Kizim dort yasinda kuveti doldurdum oynuyodu oglum da bir yasinda ablasinin yanina gitmis. Normalde ortaligi islatirlar oynarlar. Gulme seyleri geliyordu. Odayi topluyordum surekli yanlarina gidiyordum. En son gidisimde oglum tuvalete fircasini almis Kuvete sokmus birbirlerine su atiyorlardi. Aklima basimdan Gitti. Oyle korkuyorum ki kotu bisiy olacak diye. Kimbilir ne kadar mikrop vardi. Dusundukce cildircam. Hemen suyla duruladim cikardim kizimi. Ama delircem cok kizdim. Ya onlara birsey olursa. Cok ama cok uzgunum. Ne olur birsey diyin. Birsey olmaz diyin. Cok kotu hasta olcaklarmis gibi korkuyorum su an