Tuvalet fircasi

Her annenin basina gelmistir bu olay...ilerde gulerek anacaksiniz emin olun..eger rahatlayacaksaniz denizi dusunun derim..gemilerin atiklarinda,bazi insanlarin atiklarinda kulac atiyoruz..

Allahın şzniyle bir şey olmaz inşallh.
Benim kıza yarım gün babası bakmıştı sonuç, kız klozetten avuç avuç su içmiş.
Ben komada eşim korkudan annemin evine sığınmıştı. Şimdi kızıma anlatıp anlatıp gülüyoruz.

Bir şey olmaz çok başına gelen duydum.
Ben de maaleset çocukken oynamışım, kardeşimle birlikte tuvalet fırçasıyla. Hatırlamıyorum. Halam da geçmiş karşımıza gülmüş, annem halama emanet etmiş o da cahil daha art niyet yok ama annem çok kızmış. Hep anlatırlar.

Geçen de yeğenim tuvalet alışkanlığı kazanıyor, gitmiş oynamış bir güzel tubaelt tasıyla fırçasıyla.

Dikkatli olmak lazım bu konularda ama bir şey olacağını sanmam. Paniğe hayır.

Ne varsa şu tuvalet fircasinda benim oglum da gidip gidip almaya çalışıyor wcyi kilitli tutuyorum artik.

Her annenin basina gelmistir bu olay...ilerde gulerek anacaksiniz emin olun..eger rahatlayacaksaniz denizi dusunun derim..gemilerin atiklarinda,bazi insanlarin atiklarinda kulac atiyoruz..
Böyle söyleyince de ne bileyim :110:
Allahın şzniyle bir şey olmaz inşallh.
Benim kıza yarım gün babası bakmıştı sonuç, kız klozetten avuç avuç su içmiş.
Ben komada eşim korkudan annemin evine sığınmıştı. Şimdi kızıma anlatıp anlatıp gülüyoruz.
Ay abla ne diyosunnnn :bicak:
Benim arkadaşında kızına babası bakarken bile gitmiş oda klozetten elini ıslatıp ağzına götürmüş. Karı koca bi güzel kavga etmişlerdi :halay: kriz sebebi resmen:bicak:

Kafayi yemek uzereyim korkudan. Kizim dort yasinda kuveti doldurdum oynuyodu oglum da bir yasinda ablasinin yanina gitmis. Normalde ortaligi islatirlar oynarlar. Gulme seyleri geliyordu. Odayi topluyordum surekli yanlarina gidiyordum. En son gidisimde oglum tuvalete fircasini almis Kuvete sokmus birbirlerine su atiyorlardi. Aklima basimdan Gitti. Oyle korkuyorum ki kotu bisiy olacak diye. Kimbilir ne kadar mikrop vardi. Dusundukce cildircam. Hemen suyla duruladim cikardim kizimi. Ama delircem cok kizdim. Ya onlara birsey olursa. Cok ama cok uzgunum. Ne olur birsey diyin. Birsey olmaz diyin. Cok kotu hasta olcaklarmis gibi korkuyorum su an

Mikrop acisindan korkmayin olmaz bisey, yutmamislardir o suyu zaten. Kuveti dezenfekte edin, sonra cocuklari yıkayın kopuklu kopuklu yeter bence.

Ama o yasta iki cocuk kuvette suyla yalniz birakilmaz. Bir kova suyla bile birakmayin lutfen.

Efsane bir anı olmuş her ikisi için de. Geçmiş olsun üzülmeyin ama iyi bi yıkayın ikisini de

Çok pis birşey ama günlük hayatta zaten en az onu onu kadar pis şeylere temas ediyoruz. Paralar, kapı kollar vs.
Korkmanıza gerek yok. Sadece güzelce uyarın bir daha yapmasınlar.
İlave olarak küveti güzelce dezenfekte edin

Bundan bir şey olmaz ama banyo gibi kaygan zemin, su dolu bir ortamda yaşları o kadar küçük çocukları baş başa bırakmak çok doğru değil. Oyun zannedip birbirlerinin kafasını suya batırabilirler, koşturalım derken ayakları kayabilir.

Kafayi yemek uzereyim korkudan. Kizim dort yasinda kuveti doldurdum oynuyodu oglum da bir yasinda ablasinin yanina gitmis. Normalde ortaligi islatirlar oynarlar. Gulme seyleri geliyordu. Odayi topluyordum surekli yanlarina gidiyordum. En son gidisimde oglum tuvalete fircasini almis Kuvete sokmus birbirlerine su atiyorlardi. Aklima basimdan Gitti. Oyle korkuyorum ki kotu bisiy olacak diye. Kimbilir ne kadar mikrop vardi. Dusundukce cildircam. Hemen suyla duruladim cikardim kizimi. Ama delircem cok kizdim. Ya onlara birsey olursa. Cok ama cok uzgunum. Ne olur birsey diyin. Birsey olmaz diyin. Cok kotu hasta olcaklarmis gibi korkuyorum su an
sirkeli suyla sil ne olur ne olmaz mikroplar gitsin bari

Arkadaşımın 2.5yaşındaki ikiz oğulları klozetten su içerken annesi görmüş kadın çıldırmış.Her gün sirke içiriyordu 1çay kaşığı çocuklara.Dr önlem olarak antibiyotik vermiş.banyoyu kilitli tutuyorlar artık

Arkadasimin oglu direk klozetin icine girmiş :D bişey olmadi cok şükür, korkmayın sizinkilere de bisey olmaz bagisikliklari guclenmistir ;)

Sakin ol öyle kapmazlar hemen mikrop açık yara olması gerekiyor veya su yutmaları gerekiyor o zaman kapma ihtimalleri olabilir

Çocuklarım 8,9 yaşına gelene kadar su dolu herhangi bir yerde yalnız bırakamam!
İnsan bardaktan su içerken bile boğulur, azı çoğu yok bu işin.
Onu da geçtim, ayakları kayar düşerler.
Benim 1.5 yaşındaki oğlum ben onun tam yanındayken mama sandalyesinden kafa üstü mü çakılmadı, kaldırımlara mı kafasını vurmadı, salıncaktan mı uçmadı, çayı mo devirmedi...
Ve bunlar gibi birçok şeyde ten temasım mevcuttu ama yine de oldu, çocuk bu adı üstünde.
Fırça meselesine gelince, emin olun o fırçadan çok daha bakterili şeylere dokunuyorlar.
Örneğin kaydırak, yürüyen merdiven, asansör düğmesi, para, telefon vb...

Konuyu kapatmak istemişsin ama ben de diğerleri gibi ısrarla aynı yorumu yazmak istiyorum.bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa lütfen kulak ardı etme.

Banyo ıslak zemin. Her dakika kontrol ediyorum diyosun ama sen kapıdan çıktığın saniyede bile kayıp düşebilirler. Küvetin çok ince olması bişeyi değiştirmez. Kaşı gözü yarılsa şükredersin, Allah korusun tepetaklak düşse beyin hasarı olaabilir, boynu kırılabilir.

Allah beterinden saklasın.
Güzelce yıkadıysanız bir sorun olacağını sanmıyorum.
Aslına bakarsanız gittiğimiz oyun parklarında,sokaktaki kumda oynadıkları parklarda emin olun o tuvalet fırçasından kat be kat fazla mikropla karşılaşıyorlardır.
Ama faunusa kapatamayacağımız için,mikropla da karşılaşıp bağışıklık kazansın diyoruz. Eve gelince el yüz yıkanıp,duruma göre duş ta alınıp üst baş değişince yeterli tedbiri almış oluyoruz
Sizde sıkmayın canınızı.
Zaten enfeksiyon kaptılarsa kusma,ishal vb şekilde kendini gösterir.

Back
X