Tuvalet kağıdı rulosundan yaptığım duvar süsüm

ferforje gibi görünüyor. bir tebrik de benden. ellerinize sağlık, yaratıcılığınıza ilham

çok farklı ve güzel olmuş, yaratıcı olmak güzel şey :)

bayıldım çok güzel olmuş ilk fırsatta bende denicem tabi önce rulo biriktimem gerekiyor :44: iyisimi komşuları seferber etmek

bayıldım çok güzel olmuş ilk fırsatta bende denicem tabi önce rulo biriktimem gerekiyor :44: iyisimi komşuları seferber etmek

teşekkürler canım,şimdiden kolay gelsin sana ozaman

peki canım tutkal beyaz oluyorya boyadıgın siyah sprey boyanın reng,i değişmiyormu?kafam almadı:)

peki canım tutkal beyaz oluyorya boyadıgın siyah sprey boyanın reng,i değişmiyormu?kafam almadı:)
hayır tatlım,tutkal kuruyunca hiçbirşey kalmıyor o beyazlıktan
cnm sen bunu yaptıktan sonra duvarada mı yapıştirdın acaba?
aslında yaparak yapıştırdım desem daha doğru olur sanırım,yani çiçek şekli verdim mesela,yapışırdım onu elimde o çiçeği sonra duwara yapıştırdım,yaprakları duvara yapıştırarak devam ettim,nasıl kolayına geliyorsa artık canım

harika olmuş bayıldım bende toplamaya başlayım anneme söleyimde atmasın oda bari çabuk toplanmış olur. canım tahminen kaç tane rulo kullandın senin desende yapmaya başlayınca yarım kalsın istemem e fazladan toplayuıpta vakit kaybı olsunda şistemem hehe :))
ama ilk gördüğümde kaç defa baktım büyüttüm resimleri tek tek inceledim ve ruloları bulamadım sayfayı okuyunca anladım ben mi safım yoksa gerçekten belli olmuyo mu

Bu tarz bi süs eşyası dışarda kim bilir ne kadardır eline koluna sağlık şahane olmuş.sanırım istediğimiz renkte yapabiliriz ama yok beceremem ben bunu ya heveslendim ama.Aynalar sanırım siz yapmadınız .Silikon tabancası şartmı yaf başka bi yapıştırıcı tutmazmı ki?

teşekkürler canım ama inan hiç hatırlamıyorum kaç rulo kullandığımı:26:

tabiki istediğiniz renkte yapabilirsiniz,ben genelde siyah herşeyde kullandığım için siyah tercih ettim,aynaları hazır aldım 12,5tl duvarı zedelememek adına silikon tabancası kullandım ben,sanırım başka yapıştırıcılarda kullnabilirsiniz

Valla bravo şekerim....
Ben de düşünüyorum ama kağıt havlu rulosuyla yapayım dedim,hem daha az rulo gerekir, hem de daha hijyenik.

Valla bravo şekerim....
Ben de düşünüyorum ama kağıt havlu rulosuyla yapayım dedim,hem daha az rulo gerekir, hem de daha hijyenik.

teşekkürler tatlım,neden olmasın sende öyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…