tuvalete giderken telefonu yanına alacaksın diyen yöneticiler

esracaheleyan

Canım kendim 💃
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.029
1.395
83
32
Selam KK geçmiş bayramınız kutlu olsun :)

Direkt konuyu konuya yazdım, toksik bir yerde çalışıyorum evet bunlar falan okey zaten başka iş bakıyorum ama sınırlarıma saygı duyulmuyor ve herkese karşı bu tavır var.

Wc ye girerken pardon da kim niye şirket telefonunu yanına alsın, o anda ulaşamaz ki konunun benımle alakası yok, zaten anlaşamıyorum burdaki insanlarla, ne kadar acil bir şey bile olsa bana bu tavır saçma geliyor sekreter değilim, yurtdısındaki müşterilerine çalışan bir insanım yani artık telefonlarına bakmak bile istemiyorum. İşyerinde çalışıyorum uzaktan değil.

Sorum şu bu insanlara ne cevap verilir yani gerçekten?

Birkaç kez de bilgisayarıma oturulması falan da olmuştu. Bu da bana doğru gelmiyor.

Ben telefonla görüşürken soru soruyorlar, telefondayım yahu. Baskasıyla konusuyorum, gerçekten bu kadar mısınız

Konuyu açtım ama kimse yorum yapmamış illa kaynana meseleleri mi olması lazım o_O

Son düzenleme:
Başka bir iş bulup,işi bırakmanız hayrınıza olacaktır.Tuvalete telefon götürmek,gbi bir saçmalıkta duymadım.Umarım gönlünüze göre bir iş bulursunuz.
Teşekkür ederim yani insanların egolarını beslemekten o kadar sıkıldım ki sustukça saçmalıklar silsilesi devam ediyor.

Gerçekten de 5 para etmez insanları doluşturmuşlar

Teşekkür ederim yani insanların egolarını beslemekten o kadar sıkıldım ki sustukça saçmalıklar silsilesi devam ediyor.

Gerçekten de 5 para etmez insanları doluşturmuşlar
Allah yolumuzu bizi yormayan insanlara çıkarsın.Insanlara çok takılıp,anlam yüklemeyin.Insanoglu garip bir varlık,türlü türlü huyu var.Hayatınızın her alanında o ya da bu şekilde karşılaşacaksınız.İşinizi yapın,ve hayatınıza odaklanın.Yeni iş bulurken de yine farklı insanlarla karşılaşacağınızı bilin,bilin ki hàyâl kırıklığı yaşamayın.

Allah yolumuzu bizi yormayan insanlara çıkarsın.Insanlara çok takılıp,anlam yüklemeyin.Insanoglu garip bir varlık,türlü türlü huyu var.Hayatınızın her alanında o ya da bu şekilde karşılaşacaksınız.İşinizi yapın,ve hayatınıza odaklanın.Yeni iş bulurken de yine farklı insanlarla karşılaşacağınızı bilin,bilin ki hàyâl kırıklığı yaşamayın.
Cok güzel bir yorum sadece isyerinde cok uzun saatler kaldığımız için bir zaman sonra etkilenmeye başladım bu toksiklikten Allaha dua ediyorum beni burdan kurtarsın diye 🙂

Benimki de tuvalette değil ama işe gelip giderken otobüste müşterilerle konuşacaksın demişti. Ben otobüste kendimi ayakta tutamıyorum bir de müşteri ile kurumsal görüşme yapacağım 🥴

Götürün ve tuvalete düşürün diye saçma bir fikir veresim geldi 😁

Bu kadar sömürmelerine izin vermeyin tabii ki, siz her şeyi olması gerektiği gibi yapın, açık vermeyin.
Bu wc muhabbetinde 2 farkli kişiden aynı yorum geldi.
Bence bu da açık aramak
Aslında en mantiklisi düşürmek bu arada yaparım da ama busefer d3 kendi telefonunu kullan derler veya ucreti sana.odetirler burasi oyle bir yer

Götürün ve tuvalete düşürün diye saçma bir fikir veresim geldi 😁

Bu kadar sömürmelerine izin vermeyin tabii ki, siz her şeyi olması gerektiği gibi yapın, açık vermeyin.
Sürekli böyle açık arayan insanlarla calismak cok.yorucu, tatilden daha yeni.donduk daha ilk günden bunu yapan insanlarin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum
Ben kimseyle butarz seylerle ilgilenmiyorum dedikce bana sariyorlar nasil bi yere düştüm
Herkes birbirinin arkasindan konuşuyor molalarda kahkahalar havada ucusuyor ortam leş

Kurtuldunuz mu ordan
O da ayrı bi kafaymis, ne cevap verdiniz
Otobüste kalabalık ve gürültüde telefonu açmakta ve müşteriyle konuşmakta zorlanacağımı söyledim. kulaklık kullanabilirsin dedi 🥴 sonuç olarak ayrıldım(o sebepten değil ama bir süre sonra dayanamaz hale gelmiştim)

Evden çalışanlar notebookla tuvalete giriyorlar. 😃

Beyaz yakalıların sendikası yok ki nasıl dert yanasın.

Sorum şu bu insanlara ne cevap verilir yani gerçekten?

Bunu yazılı olarak isteyin.
Mobinge gireceği için talep edemez, ederse de ileride delil olur.

Birkaç kez de bilgisayarıma oturulması falan da olmuştu. Bu da bana doğru gelmiyor.

Şirket bilgisayarıysa normal.

Biraz özgüvenin varsa atar gider işe yarıyor bu durumlarda. Böyle bir şey duyduğun zaman aşırı tepki vereceksin bir süre sonra bulaşmamaya başlıyorlar 🥹

Telefonu bu yönetici zatların popolarına direkt sok bence tuvalete kendileri gitsinler telefonla😁😁😁
çok güzel olurdu Cherrycim :KK49:ama biz de yanımızda tasıyoruz diye cvp verecekler, çunku zamanında tum bu toksiliteler onlara yapılmış.

Hatta biri yelekle iniyor molalara sırf ceplerıne telefon doldurabılmek için

aynı şekilde ilk işyerimde tuvalete giderken işten sonra hafta sonu bile yanımda taşımam söylendi birgün aşırı sinirlendim son noktaya geldim ve idtifa vereceğimi söyledim kabul etmediler. Hem çalışırken problem hem çıkarkendi benim için 3 yıl çalıştım orda psikolojim bitmişti

Soz ucar yazi kalir. Bunu yazili isteyin. Nasilsa gelemeyecek.
Bu atar gider surecinde dikkat edin ama ozellikle mola surelerine azami uyun. Ordan vurmasin.

Back
X