tuvalete giderken telefonu yanına alacaksın diyen yöneticiler

aynı şekilde ilk işyerimde tuvalete giderken işten sonra hafta sonu bile yanımda taşımam söylendi birgün aşırı sinirlendim son noktaya geldim ve idtifa vereceğimi söyledim kabul etmediler. Hem çalışırken problem hem çıkarkendi benim için 3 yıl çalıştım orda psikolojim bitmişti
Aşırıya kaçmışlar, zaten kımse boyle yerlerde uzun sure çalışmıyor, siz nasıl sabrettiniz 3 yıl, o dönem mecburıyetınız vardı sanırım, üzgünüm :110:

bir taraftan iş de bakıyorum ama baska işe başlamadan çıkmak istemiyorum. Araba alma hedefim var

.ıçarken müşterilerinizle konuşmamı istiyor musunuz gerçekten diye sormak lazım aslında, para veriyoruz diye ne yapacaklarını şaşırdılar genel olarak ama mobbingin böylesini hiç görmemiş ve duymamıştım umarım bir an önce iş bulur ayrılırsınız.

Ben de acemiyken istemişlerdi böyle bir şey. Çünkü telefonum telsiz,fabrikada nerde olduğum da belli değil, yerimde olmadığımda telefonu açacak kimse de yoktu. Yıllarca öyle çalıştım. Şimdi acemilik bitti,meslekte 18. Yılım kimse böyle şeyler isteyemiyor ama ben hala wcye telefonla gidiyorum 😀

Yani işin goygoyu bir yana,istenmemesi gereken şey bu. Çalışana haksızlık,değer bilmemezlik,insan yerine koymamak. Başka bir anlamı yok.

.ıçarken müşterilerinizle konuşmamı istiyor musunuz gerçekten diye sormak lazım aslında, para veriyoruz diye ne yapacaklarını şaşırdılar genel olarak ama mobbingin böylesini hiç görmemiş ve duymamıştım umarım bir an önce iş bulur ayrılırsınız.
Ben de buraya gelene kadar hiç görmemiştim, ilginç olan 15 senedir bu tarz seyleri yutup yönetici olan insanlar olması ve hala bu şartlarda çalışmaya devam edip altındakılere de bu sekılde davranmaları.
Hastalık yani başka bişey olamaz., normal insan işi değil

Ben de buraya gelene kadar hiç görmemiştim, ilginç olan 15 senedir bu tarz seyleri yutup yönetici olan insanlar olması ve hala bu şartlarda çalışmaya devam edip altındakılere de bu sekılde davranmaları.
Hastalık yani başka bişey olamaz., normal insan işi değil
evet, 15 sene bu davranış biçimine maruz kalmayı kabul insanlar da bana pek sağlıklı gelmedi, iş hayatında çoğumuz dilediğimiz şartlarda çalışmıyoruz ama bu kadarı cidden uç, ne enteresan tipler var.

Back
X