bence tuvalaet eğitimi diye bişey yoktur,afedersiniz ama kedi köpekmi eğitiyorsunuz, her şeyi oluruna bırakın zamanı geldiğinde zaten söyler .bir şeyin üzerine ne kadar varırsanız o şey kendini o kadar geri çeker,bu durumu psikolojik sorun haline getirmekte sizin elinizde yada normalinden akışına bırakmakta. bir gün gelecek paket paket bezler geride kalacak.zaman hızla akıp geçiyor bence bu çişli günlerinde tadını çıkarmak lazımm.
Ne kadar ayıp,ne kadar kötü bir anne olarak söyledikleriniz.
İnsanın kendini ifade etmesi ancak bu kadar kaba olabilirdi..
Kedi köpek..Tövbe tövbe.
Siz evladınıza vereceğiniz terbiyeyi,eğitimi bu şekilde mi nitelendiriyorsunuz???
Çok ayıp..
Bir anne olarak yakıştıramadım bu sözü size.Kınıyorum.!!
psikolojik sorun haline getirmek derken?çocuk eğitimi deyince sizin aklınıza zorlama-baskı mı geliyor sadece?peki öyleyse bırakalım çocukları hatta okula falanda göndermeyelim...öyle ya psikolojik baskı yapmayalım çocuklara..herşeyi bilerek doğmuyor ya bu çocuklar..tuvalet eğitiminede hiç yeltenmeyelim 5 yaşlarına kadar altlarına yapsınlar öyleyse?bu kezde okul dönemi gelince ben çocuğuma tuvalet eğitimi vererek hiç psikolojik baskı yapmadım,kendi haline bıraktım deriz :)))
kızlar yorumlar harika valla bana söyleyecek pek bişey kalmamış..
siz doğal haline bırakın,nasılsa söyleyecek,psikolojik baskı yapmayın derken acaba öğretmesi size zor geldiği için kendinizce bir bahane üretmiş olmayasınız bana öyle geldide..
eğitim zorlama baskı değildir..kimse çocuğuna zorla öğretmeye çalışmıyor..çocuklar hazır olursa bizde üzerine katıyoruz biraz o kadar..şimdi benim kızım anne çişş diye yanıma gelirken aman kızım çişli bezlerin tadını çıkar daha çok varmı diyeyim..neden illa 2-3 yaşlarını bekleyeyim yazık değilmi onlara kocaman bezlerle geziyorlar yaz günü..nefret ediyor benim kızım bezden.sizin gibi işin kolayına kaçmaya çalışsam ona haksızlık etmiş olurum..
okuyup gülüyorumm sağdece nede çok biliyorsunuz böyle bi anne görmediysen gör bakalımm işte burdayımmm.İlginç bir yorum olmuş konu sahibininki. Ve birazda sorumsuzca.
Fazlasıyla saldım çayıra mevlam kayıra vari gördüm sizisengözlerimebaksanab
ve hayatımda ilk defa bir anneden böylesine bir şey duydum.
Tuvalet eğitimi tabiki verilir. Bu sizin rahatınızdan çok çocuğunuzun gelişimi açısından önemlidir. Nasıl olsa öğrenecek çişini söyleyecek diyen bir anne bence kendi rahatı için söylemiştir bunu.Çünkü tuvalet eğitimi cidden zor ve sabır gerektiren bir süreç. Bu süreç zarfında çiş ve kaka kazaları fazlasıyla olacaktır. E böyle olunca bütün iş yine anneye kalacaktır.
Ha siz kendinize nasıl olsa öğrenecek, köpek mi eğitiyorsunuz demeyi yakıştırıyorsanız diyecek başka birşey yok.
arkadaşım beşikten mezara kadar eğitim hayatın her alanındadır. hatta bebeğin ilk eğitimi ve terbiyesi onu yaparken besmele çekerek ilişkiye girmektir ve bu da bir eğitimdir. dinen ve ilmen eğitim mutlaka olmalıdır yoksa senin tabirinle etraf başıboş kedi köpeklerden geçilmez. o zaman çocukları strese sokmayıp okula da göndermeyelim ne dersin? hayat mektebini okusunlar nasılsa kendi kendilerine öğreniyorlar ya.akannehir
yuh artık bi konuda bu kadar saptıtrılmaz ki bee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?