tuvaletteyken çeyşmeyi açmadan yapamayanlar

ben kimseyi rahatsız etmek istemem
bankada ve hast.de çalıştığım dönemlerde kadınlar bi giriyodu wc ye... Allahmmmm:53: bn kendimden utanıyordum ya
2-3 kere sifona bastığım olurdu ister küçük olsun ister büyük...asla kmsenin midesini bulandırmak istemem

Ben sadece bi yere misafirliğe gittiğimde yapıorum bu taktiği :))) yani çiş sesi duymak rahatsız edici geliyo ,duymalarını istemiyorum muslugu acıyorum bende :)) heheheh

Son düzenleme:
Dışarıda ya da baska bir evde tuvalete gidemiyorum ben çok sıkıştığımda anca onda da suyu açmak lazım :)

Yanlız değilsiniz kızlar bende öyleyim,,, bu konuda herkesin böyle olmasını isterim o çiş sesi ciddi anlamda çok rahatsız edici. Ayıp buluyorum ben.
Nerde olursam olayım sıkışmadıgım taktirde gitmem zaten wc ye ama gitmek lazımsa o suyu açarım :34:Büyük ya da küçük abdest farketmez.
Rahatsız etmekten çok korkar ve utanırım :27:

Ayrıca böyle bi konunun açılacağı aklımdan geçmezdi :27:

Yanlız değilsiniz kızlar bende öyleyim,,, bu konuda herkesin böyle olmasını isterim o çiş sesi ciddi anlamda çok rahatsız edici. Ayıp buluyorum ben.
Nerde olursam olayım sıkışmadıgım taktirde gitmem zaten wc ye ama gitmek lazımsa o suyu açarım :34:Büyük ya da küçük abdest farketmez.
Rahatsız etmekten çok korkar ve utanırım :27:

Ayrıca böyle bi konunun açılacağı aklımdan geçmezdi :27:

konuda sınır yok :)

Bende suyu açarım valla Utanıyorum napıyımmm

iş yerinde bende açıorum valla sonunaa kadar :52::52:
ama diğerleri açmıyoo ben onlarınkini duyuorumm malesff :47::47:
yazı yazıp ascam sonunda çişinizi yaparken çeşmeleri açık bırakın :27::27: :9::9:

hihi ben de itiraf ediyorum:P Devlet yurdunda kalıyordum lavabo, tuvalet ve banyolar aynı yerdeydi, işerken ses duyulmasın diye çeşmeyi açık bırakırdım bir müddet. Sonra alışkanlık oldu. Ama tek değildim. Benim gibi devlet yurdunda kalan herkesin kolay alıştığı, zor bıraktığı bir davranıştır.

suyu açarımda çiş sesi duyulmazda, şu kapak taaaak olayına bi çözüm bulamadık:51:

Takıntı mıymış yahu:27::27: Ben yapılması gereken sanıyordum hiç fark etmemiştim:27::27:

Back
X