tüy döken yeni halılara çözüm

sheflera

05.05.2014
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
792
42
318
İstanbul
arkadaşlar 25 günlük evliyim. ve evlendiğim günden beri sürekli halılarım tüy döküyor. ve dolayısıyla evin her yanında tüyler uçuşuyo, bıktım artık her dakka temizlemekten. çalıştığım için sürekli süpürgeyi açamıyorum ama her akşam mutlaka fırça ile tüyleri alıyorum. ama al al al bitmiyo((
siz nasıl kurtuldunuz bu tüylerden?

evli değilim ama bizim yeni halılarda ilk başta çok tüy döküyordu yıkadık biz azaldı hava soğuk sende halı yıkamaya ver tamamen bitmez ama çok azalıyo zamanla hiç dökülmüyo

tuy döken halı iyimiş yanı kalıtelıymıs bana halıcı öyle söyledı tuy cıkarmıyorsa o naylondur ii değildir elınde yokla halı alırken tuy cıkrmalı demıstı

aaa. şimdi sevinim mi üzülmeye devam mı edeyim karar veremedim:)) gerçi haklısın halılarım kaşmir.
güzeller. ama işte her akşam akşam etrafta böyle tüyler görünce sinirlerim zıplıyo((

bende 15 günlük evliyim ve halılarım sürekli tüy çıkarıyor..fırçalamak iyi diyorlar..bir de halı yıkama makinesi güzel alıyormuş..biraz kirlensin halılarım onu deniycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…