Kızlar ben de kasım annesiyim, ekim sonu kasım başı gibi doğurucam inşallah,yalnız şu aralar doğum yaklaştıkça tüy sorununa takıldım çünkü artık karnım haddinden fazla büyüdüğü için kendi başıma bikini bölgesine ne jilet ne de ağda uygulayamıyorum,içime sinen temiz bir ağdacı da bulamadım buralarda, en son çare tüy dökücü kremlere başvurucam ama onlr da kana karıştığı için hamişlere pek önerilmiyor. Siz nasıl çözdünüz bu sorunu merak ettim,kıldan tüyden bi sorunla başınızı ağrıttımsa sorry,ama çok takıldım
aynı dertten muzdaribim.annem ben yaparım diyo ama
tüy dökücü krem hiç kullanmadım ama burda okuyunca aklıma yattı.kullanımı nasıl kızlar
çok cahilim di mi
kremi sürüp bekleyip su ile duruluyor musunuz nasıl...
Allah Allah hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım ben de birtek bende var sanıyordum bu sorun hatta ben de soracaktım ne yapabilirim diye. Tüy dökücü kremin zararlı olduğunu biliyorum duymuştum ama artık gerçektende zor oluyor. Ben de malesef yardımcı olamayacağım ama olacak arkadaşların cevabını sabırsızlıkla bekliyorum. Bir de söylemesi ayıp karşıya ayna koyarak yapmaya çalışıyorum biraz daha rahat oluyor siz de deneyin belki faydası olur
Veet'in sitesinden baktım. Genital bölge için tavsiye ediyor. Hamilelerin kullanmasında sakınca yok diyorlardı. Emin olmak için mail atıp sordum. Hamileler kullanabilir ancak hiç bir ürünü genital bölge için önermiyoruz dediler. Benimde aklım karıştı. Hamile değilken kullanıp memnun kalmıştım. Bir yan etkisini görmedim.
Benim doktorum bana kabızlık ilacı bile vermedi, çatlak kremi olarak badem yağı önerdi, o kadar doğal yöntemleri önemsiyor yani. Ama bunu sorduğumda kullanabilirsin tüy dökücü kremleri dedi. Ben daha denemedim. Yapabildiğim kadar jiletle yaparım dedim ama artık biraz zor olmaya başladı. Daha önce kullanmıştım. Tıpkı saç boyaları gibi bunun da alerji yapma olasılığının bulunduğunu biliyorum ama bunu önce küçük bir yere sürerek test edebilirsiniz. Zaten içeriğinde yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?