Tüy Dökücü krem Kullanan var mı?

Kızlar kullanmayın o tür şeyler ya, kimyasal sonuçta...Benim doktor kesinlikle kullanma dedi, ben sormadan daha. Ben ağda yaptırıyorum, güzel bir salon bulun ve de ağda yaptırın. Başka bir çözüm yok. Zaten hareketlerimiz kısıtlı. Onu sürüp temizleyecek vakti de uzatırız bence. Ağda en iyi çözüm. Aramaya devam edin . :))

Aranızda Balıkesirli olup da ,temizden öte hijyenik, profesyonel,denenmiş onaylanmış bi salon tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yardım bekliyorum,yeniyim şehirde,küçük bi yer burası öyle biyer göremedim ben henüz soracak kimse de yok,yabancıyım henüz,..Ay okuyunca öksüz kalmışım gibi olmuş senağlama ama acil yardım :dance:

canım kasım annelerinde balıkesirli yok sanırım ama bence sen bi dolaş bakalım kuaför salonlarını , ağda yapılan yeri filan bir gör..ona göre en doğru kararı kendin verirsin..

Kizlar sakin sakin tug dokucu kremi hamileyken kullanmayin. HIC tavsiye edilmiyo, kimyasal oldugu icin bebislerimize zararliymis,bencede mantikli yani killarin uzerine surup spatulayla kaziyorsun,nasil bi reaksiyon oluyosa killari kesiyo dusunun.Bu kildi tug du sorunu taaaaaaaaaaa hamilelige karar verdigimizden beri beni dusunduruyo,en mantiklisi agda cunki jiletle aliyosun ertresi gun gene cikiyo,dogumun ne zaman baslayacagi belli olmaz,agdayi yakin bi tarihte yaptirnca sorun hallolur gibi geliyoda,asil sorun burda basliyooooooooooo.Ben daha once hic agda yaptirmadim.Bu isi nasil yapiyolar, yaptiran arkadaslar anlatirsaniz sevinirim,yani ic camasirimizi cikariyomuyuz,yoksa yanlardan siyiripmi yapiyolar? Bu konuda cok cahilim napim gidip oralarda rezil olmak var dimi?Walla merakla bekliycem kizlar nolur biri bilgi versin.

Ya kızlar siz jilet ve tüy dökücüyle rahatlıyormusunuz?
Ben zamanında her ikisinide denedim ama ikiside ertesi güne kadar çözüm oluyor.
Ertesi gün başlıyor kaşıntılar ve kılların çıkması.En az haftada bir uygulamak lazım bunu.Ne de olsa gebelik haftamız ilerledi artık.Her hafta hazırlıklı olmamız gerekiyor.En azından yüzüne bakılcak kadar hazırlıklı olmalıyız.
Kaldı ki artık doktor kontrollerimiz de sıklaşmaya başlayacak.Yani zor ama ağdayı denemenizi öneriyorum.
Liacım çıkarıyosun çamaşırını canım.Onlar seni yönlendirir zaten ilk kez geliyorum dersen.napalım zor ama onlarıda doktormuş gibi düşünün :) Bizi iyileştircekler

iyide hic agda yapmamis insan hamileyken yapmasi bence dogru olmaz killar kainlasiyor nasil agdaci alcak almasina alirda nasil dayanilirki

Bi kereden çekmiyorlar elleriyle minik minik çekiyorlar.parmağının ucuyla kaç kıl çekebilirse.

Ama dayanamam diyosa da elinin altında jiletle alacak birinin her zaman hazır olması lazım.

Ben kimyasal olayına pek sıcak bakmıyorum şahsen.

Ben şimdiye kadar jiletle yapabildim aynanın karşısında tabi. Yine bir şekilde yaparım heralde eşim de yardım eder belki ama çabuk çıkması asıl zor olan. Yani her an hazır olmak gerekiyor. Ağdayı da geçenlerde sadece karın altıma ve kasıklarıma yaptırdım ağda yapılan yerler hep sivilce sivilce oldu çok kötüydü. Cildim alışana kadar da doğum yapmış olurum zaten. ilk kez yaptıracağım için de nasıl dayanırım acısına kendimi kasıp ta erken doğum falan yaparsam bi de. Ayrıca kızlar yapan kişinin deneyimli olmasına dikkat edin , çünkü oraya zarar verenler de olabiliyormuş korkutmak istemem ama önlem olarak ben yine de uyarayım.

ben sürekli tüy dökücü krem kullandım doğurana kadar.şuan oğlum 4 aylık.veet marka öneririm.diğerlerini hiç kullanmayın.hepinize kılsız tüysüz sağlıklı günler...

Bublegumcum cildin tahriş olmuş anlaşılan.Ağdanın da öyle bir dezavantajı oluyor malesef.bende de yapıyor biraz.Ama 2. de daha az oldu.

Bir de eldiveni deneyin kızlar.

Ben ağda yaptırmadan önce altları ekdiven,üst kısımları makinayla alırdım.

Azar azar tutup çekeceksiniz.Görmenize de gerek yok elinize geleni çekin :)))

Ben artık çabuk yorulduğumdan ağdacıya gittim.Yoksa benim metod bu yani..

aslında bende yukarıları makinayla alıyordum ama benim batıklar oluyor arada bu nedenle
sanırım jilet yada tüy dökücü kreme geçiş yapıcam
çünkü göbeğimden göremiyorum ve batık olduğunda canım yanıyor

Ya geçen baktım bişey kaşınıyor,elime sivilce gibi geldi.Batıkmış meğer.Eşimi görevlendirdim.Bak şurda dedim.Orda sivilce var diyo :)) iyi bak kıl da var diyorum orda.Nasıl biliyosun görmeden diyo p Çektirdim ona artık da rahatladım.

ya ben o eldiveni denedim ama bir türlü beceremedim. Üstelik o zaman hamile de değildim. kaydirigubbakcemile3 ama bir türlü olmadı, saatlerce uğraştım ecel terleri döktüm resmen. Ben jiletten memnunum aslında Gillette Mach3 markanın Venüs var bayanlar için çok hoş bişey onunla çok rahat ediyorum hiç birşey bırakmıyor ama işte görmediğim için zor oluyor. O veet marka kremi de inceledim ama genital bölgede kullanmayın diyor, ee orada kullanmayacaksak zaten gerisi için gerek yokki kaydirigubbakcemile3

ya kızlar veet tüy dükücü kullandım ama bioder tüy azaltıcı kullanmayı düşünüyorum ama hamileler kullanamaz diyor.içinizde kullananız varmı?tavsiyelerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…