Nasatir Spirit Tuz ruhu yada ispirto gibi bisey sanirim.Ay felaket.
Yod iyot demek.
Ama tam bilen olursa yazsin..
bu zamana kadar okuduklarımdan şunu anladım bana sorarsanız 1 önce emla kremi sürüp bigüzel uyuşturuyoruz 2 uyuşan bölgedeki kılları kırmadan kökten alıyoruz 3 temizlediğimiz yere karınca yumurtası yagını usulünce bikaçgün sürüyoruz 4 pes etmeyip bu işlemi bir yıl devam ettiriyoruz 5 kullandığımız yağsahte değilse kıllık yapan kıllardan ebediyyen kurtuluyoruz inş
Tüylere ve kıllara kesin çözüm söylüyorum. İğneli Epilasyon.
İğneli epilasyon yaptırıp kıllardan kurtulmak için bu işlemi uzun bi süre yaptırmak gerekiyo.kendimden biliyorum ama sadece 6 ay dayanabildim çünkü inanılmaz acı veriyo o acıyı çekmektense kıl çekerim daha iyi.Ayrıca iğneli eğilsayon yaptırırken emla kullanmıştım. Bana söylenilen emla bölge ıslak olursa evet uyuşturuyo dudağımın içine denemiştik ordan biliyorum ama ceneme yaptığımız zaman hiç bir faydası olmadı acıyı da azaltmadı yani kremler hala var bende ama kullanmıyorumTüylere ve kıllara kesin çözüm söylüyorum. İğneli Epilasyon.
yok ben cozum felan bulamadim lazerde ise yaramadi, killi killi kaldim yine ortalardasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?