ayy canım yaa üzülme hepimiz kıllıyız hepimiz tüylü şakkıdı
evde epilasyon yapin bence en iyi cözum budur. yani bana bu yöntem yaradi. hele bacaklarimdaki tuyler böyle epilasyonla kendim evde yaparken tek tuk cikmaya basladi ama nezaman jilleti sursem jillet ile almaya baslasam yine hemen cikmaya basliyor yani bu yöntemi epilasyon ile veya ayda ile baya bi yapmaniz gerek sabirla olmanizi dilerim.
boynumdada az siyah siyah tuyler vardi.. onlarida uc ayda bir boyuyorum sari oluyorlar beyaz nerdeyse ve gözukmuyorlar.. bunuda tavsiye edebilirim ama kesinlikle sari sac boyasinla yapmayin.. VEET´´in özel yuz icin boyasi var.
kolay gelsin kizlar
merhaba arkadaslar..bende sarisin olmama ragmen tüy sorunum var özellikle son bir kac yildir yüzümde tüylenme oldu rengi acik oldugu icin fazla belli olmuyor ama rahatsiz ediyorlar beni..ve tabi ki paket bölge türkiyedeyken ayda bir güzellik salonuna gidip hallediyordum hem cok rahat oluyordu hemde azalma olmustu..ama simdi yabanci memleketteyim 6 aydir buranin dilini de daha ögrenmedim..
bir gün derye baykalin programinda bir kadin konuktu..adini hatirlamiyorum ama bu kadinin istanbulda bagdat caddesinde güzellik merkezi varmis ve tamamen bitkisel yöntemler kullaniyormus adini bulamadim kadinin ama bitkici teyze derseniz herkez bilir beni dedi..yüzdeki tüyleri tamamen yok ediyormus..yüzünüz öyle pürüzsüz oluyorki müsterilerim burnunun üstünü beyenmiyorlar dedi( burnun üzerinde de kücük tüyler olurya onu kastetti herhalde)..ve kadin seyrek saclari gürlestiriyormus yaninda fotograflar vardi..saci 2 kat gürlestiriyormus..süperdi fotolar..bende gidip bu kadini bulmayi düsünüyordum ama türkiyeye gittigimizde cok kötü grip olmustum ve istanbulda sadece 2 gün kalabildik ordan memlekete gitmemiz gerekiyordu..ben ilk önce sac icin istiyordum..faydali olursa da yüzümde ki tüyler icin..kadin cok iddiali konusuyordu ..yalniz suna dumankaya degil bu kisi..onu tanimayan yok zaten..bu konuda bilgisi olan varmi kizlar:bbo:
bitkici teyzenin adı
hülya leyla çabuk
ve ürünün adida bitki derman...
ben izmirde konakta bi eczanede buldum bu ürünü ve hemen aldim...
bakalim daha kullanmaya basladim ama eger positiv sonuc alirsam sizinlede paylasirim....
birşey daha sormak istiyorum hanımlar..benim birçok yerime lazere gitmem gerekiyor.ama öncelikle çenemde çok var siyah ve kalın iki günde bir cımbızla almak zorundayım çünkü çok göz önünde biyer...lazere sadece çeneme gitmek istiyorum.ama nsl uzatılırkii,uzatmadanda gidilmezmi acaba..bilen yazsın lütfen çok dert ediyorum
ben kulandığınız yöntemi anlıyamadım. sir ağdadan mı bahsediyorsunuz yoksa başka bişey mi? paylaşabilir misiniz*ben yaklaşık 4 yıldır sir ağda yaptırıyorum.düzenli yaptırmadım.arada makine kullandım jilet kullandım.tüylerim sarı olduğu için koltuk altı,bikini bölgesi ve yarım bacak aldırıyorum.bakıyorumda bikini bölgemdeki ve koltukaltı bölgemdeki tüylerde lazer yaptırmış gibi dökülmeler var.bacaklarımda çok az çıkmış.üstelik tam 1,5 ay oldu yaptıralı.deneme amaçlı bekledim.çıkmıyor.öncekine göre çok seyrek.
merhaba arkadaslar..bende sarisin olmama ragmen tüy sorunum var özellikle son bir kac yildir yüzümde tüylenme oldu rengi acik oldugu icin fazla belli olmuyor ama rahatsiz ediyorlar beni..ve tabi ki paket bölge türkiyedeyken ayda bir güzellik salonuna gidip hallediyordum hem cok rahat oluyordu hemde azalma olmustu..ama simdi yabanci memleketteyim 6 aydir buranin dilini de daha ögrenmedim..
bir gün derye baykalin programinda bir kadin konuktu..adini hatirlamiyorum ama bu kadinin istanbulda bagdat caddesinde güzellik merkezi varmis ve tamamen bitkisel yöntemler kullaniyormus adini bulamadim kadinin ama bitkici teyze derseniz herkez bilir beni dedi..yüzdeki tüyleri tamamen yok ediyormus..yüzünüz öyle pürüzsüz oluyorki müsterilerim burnunun üstünü beyenmiyorlar dedi( burnun üzerinde de kücük tüyler olurya onu kastetti herhalde)..ve kadin seyrek saclari gürlestiriyormus yaninda fotograflar vardi..saci 2 kat gürlestiriyormus..süperdi fotolar..bende gidip bu kadini bulmayi düsünüyordum ama türkiyeye gittigimizde cok kötü grip olmustum ve istanbulda sadece 2 gün kalabildik ordan memlekete gitmemiz gerekiyordu..ben ilk önce sac icin istiyordum..faydali olursa da yüzümde ki tüyler icin..kadin cok iddiali konusuyordu ..yalniz suna dumankaya degil bu kisi..onu tanimayan yok zaten..bu konuda bilgisi olan varmi kizlar:bbo:
suna dumankaya olmasın o kadın onun yeri var bagdat caddesinde ve ben onun bir çook formülünü kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?