gully fiyatları konusunda maille falan bi bilgi vermiyorlar, zaten gittinde birebir görüşürsün, tüylerinin yapısına göre ve bölgenin yoğunluğuna göre bi fiyat belirlerler... biras pazarlık falanda yaparsın... liste fiyatları baya kabarık resmen bi servet ödüyorsun... ama gene de değiccek inş... dediğin gibi alexle yaptırıp memnun kalmayı gemini ile yaptırmaya gelen çok kişi oluyor... hem daha az seansta bitiyor, hem de sarı tüyler de yok oluyormuş... benim zaten tüylerimin bi kısmı sarı onlarda dökülecekmiş:)
alexin seans parası az fakat seans sayısı daha fazla olduu için aynı şeye denk geliyor, hatta daha pahalıya... harcadığın vakitte yanına zarar olarak kalıyor... benim ilk seansta baya döküldü... ama yüz için nasıl bir uygulama yaparlar bilemiyorum... aynı eşkilde olur büyük ihtimal... ayrıca gemini iile yaz aylarında da seanslara devam edebiliyorsun diye biliyorum... koltukaltı 3-5 seansta bitiyor gemini ile... fakat yüzdeki tüyler biras daha dayanıklı oluyorlarmışç bu sebeple seans sayısı 8e kadar çıkabiliyor diye biliyorum...