Tüyo gerekli baylar bayanlar

Rengarenkolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
164
43
28
Reddedilmiş bir kadın o erkeğin ilgisini tekrar nasıl kazanır?
Özellikle günümüz gerçeği sosyal medyadan nasıl davranmalı.
*Birbirimizi takip ediyoruz.
Çünkü biz arkadaştık ve sonrasında bir hoşlanma oldu. Buluştuğumuzda elimi tuttu, Öpüştük vs evet vs si de var.
Ama ilişki düşünmediğini söyledi, seni çok özlüyorum ama sevgili olacak kadar bir aşk olmadı dedi.
Baylar bayanlar vazgeç demeyin. Bu belki de bir hırs oldu beni anlayın.
Tekrar ilgisini çekmek istiyorum.
Tarzimi degistirip 25 30 güne bir kaç fotograf atayim diyorum?
82 den 67 ye düştüm. O beni 67 yken biliyor şimdi 55 hedefim ve spor yapiyorum.
Bana bir plan program yapar mısınız lütfen.
Deneyimleyenler özellikle....

o kadar düşük bir erkeğin neden ilgisini çekmeye çalışyosun. elini tutuyor öpüyor ve ilişki düşünmüyor. seni ne olarak görüyor sen hiç bunu düşündün mü? hala onun ilgisin çekmeye çalışyosun. yazık

67den 55 e düşmeniz güzel olur tabi. ama bunu kendiniz için yapın başkası için değil..
elinizi tutmuş, sizinle öpüşmüş.. Sonrada red etmiş.. Ben olsam uğraşmazdım.. Zira yine üzülen siz olabilirsiniz..

Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Bence tam olarak bu hatta. Kadın isterse diye bir cümle varya hani ben onun tüyolarini bilmiyorum...

o kadar düşük bir erkeğin neden ilgisini çekmeye çalışyosun. elini tutuyor öpüyor ve ilişki düşünmüyor. seni ne olarak görüyor sen hiç bunu düşündün mü? hala onun ilgisin çekmeye çalışyosun. yazık

Kızlar içimin ferahlaması için ondan bu intikamı almak istiyorum.
Yahu ben hoşlanıyorum :( o da öyleydi inanin o kadar saf değilim.
Ben bir şeyler yavaş yavaş olur diye müsade ettim.

ben olsam onunla tekrar birlikte olmak istemem..öp kokla sonra aşk yok de sonra özledim de..ben bu cümlelerden kullanıldığını anlarım..görüşme bir daha ..tamam sen yine ver kilonu güzel güzel fotoğraf çekil ama onun için deil..

Reddedilmiş bir kadın o erkeğin ilgisini tekrar nasıl kazanır?
Özellikle günümüz gerçeği sosyal medyadan nasıl davranmalı.
*Birbirimizi takip ediyoruz.
Çünkü biz arkadaştık ve sonrasında bir hoşlanma oldu. Buluştuğumuzda elimi tuttu, Öpüştük vs evet vs si de var.
Ama ilişki düşünmediğini söyledi, seni çok özlüyorum ama sevgili olacak kadar bir aşk olmadı dedi.
Baylar bayanlar vazgeç demeyin. Bu belki de bir hırs oldu beni anlayın.
Tekrar ilgisini çekmek istiyorum.
Tarzimi degistirip 25 30 güne bir kaç fotograf atayim diyorum?
82 den 67 ye düştüm. O beni 67 yken biliyor şimdi 55 hedefim ve spor yapiyorum.
Bana bir plan program yapar mısınız lütfen.
Deneyimleyenler özellikle....
senı ıstemeyen bır adamı ıntıkam ugruna cezbetmek ıcın bu kadar ugrasacagına sen kendıne bakıp dıyetını-sporunu yap-gıyımıne özen göster gör bak kapına kimler kimler gelecek.....
illa o olsun dersen bu zamanla hırs olmaktan çıkar takıntıya hatta elde edemedıgın ıcın aska donusur , acı çekende sen olursun demedı deme ...

sen neden bu adamı istiyorsun?

seninle öpüşmüş ve vs..side var diyorsun sonra da bir ilişki yaşamak istemediğini söylemiş.daha ne kadar net olabilirdi bilmiyorum.

ben olsam bırak onu tavlamayı yüzünü dahi görmek istemem.niyeti belli değil mi sence? bu ısrar neden?

kadesa kadesa E eftelya2015
Kızlar bir konuda dürüst olacağım...
Tensel olarak çok etkilendim.
Şu alfa erkeği dediğimiz bir tip bu.
Karşımıza her daim çıkabilecek bir tip aura değil. Lütfen bir akıl

kadesa kadesa E eftelya2015
Kızlar bir konuda dürüst olacağım...
Tensel olarak çok etkilendim.
Şu alfa erkeği dediğimiz bir tip bu.
Karşımıza her daim çıkabilecek bir tip aura değil. Lütfen bir akıl
alfa erkeği ne gı?

ben alfa beta erkeği bilmiyorum bir kıza umut verip öpüp koklayıp seni özlüyorum deyip sora da ama ilişki istemiyorum diyen bir adam soğan erkeğidir başka da bir şey değil.

bırak tensil çekimi mantıksal düşün.

iş kadere değilde milletin canının istediğine göre sürekli koşma ile olsaydı herkes canının istediğinin ilgisini maraton koşucusu gibi bu şekilde tutardı.tüm tüyolar işe yarardı. bi kere uyguladı mı tekrarı gerekmezdi.

Valla olay tensel çekimle bitseydi zaten.
Bence şöyle olur; sen zayıflayıp edene kadar o başkalarıyla takılır sonra sen tataaam işte ben diye karşısına çıkarsın sonra bu seni öpüp koklayıp aşk duyamayan adam hmm fiziği daha iyi olmuş der sende aşık oldu sanarsın ve böyle sürüncemede gidip gelirsin.
Değişeceksen kendin için değiş, şu an göremiyorsun gerçekleri.

Bunu hiç deneyimleyen yok mu?
Zaten biliyorum 55 kiloydu saç baştı derken kendime güvenim daha çok gelecek.
Hani reddeden bir kere olsun aramış derlerya diyorum ki arar mı? Erkek bu duruma nasıl bir psikolojiyle yaklaşır.
Kendi kendime atacağım o ukala gulumsemenin pesindeyim

Valla olay tensel çekimle bitseydi zaten.
Bence şöyle olur; sen zayıflayıp edene kadar o başkalarıyla takılır sonra sen tataaam işte ben diye karşısına çıkarsın sonra bu seni öpüp koklayıp aşk duyamayan adam hmm fiziği daha iyi olmuş der sende aşık oldu sanarsın ve böyle sürüncemede gidip gelirsin.
Değişeceksen kendin için değiş, şu an göremiyorsun gerçekleri.

O kadar gücüme gitti ki bu tavrı. Bir şekilde tepki vermesi beni rahatlatacak...

bayan olarak yazıyorum
bu çabalarınız sonuc vermez
eger oyle olsaydı hıcbırımız evlı kalamazdık kocalarımız gonlunu baskalarına daha guzellerıne ıllakı daha guzellerıne kaptırabılırdı
bence o bayım baska bırıyle beraber
sızıde ıstemıyor net

bayan olarak yazıyorum
bu çabalarınız sonuc vermez
eger oyle olsaydı hıcbırımız evlı kalamazdık kocalarımız gonlunu baskalarına daha guzellerıne ıllakı daha guzellerıne kaptırabılırdı
bence o bayım baska bırıyle beraber
sızıde ıstemıyor net
Erkekler hele ki böyle dengesiz ne istediğini bilmeyen bir adamı tepetaklak etmek zor olmasa gerek...

Erkekler hele ki böyle dengesiz ne istediğini bilmeyen bir adamı tepetaklak etmek zor olmasa gerek...
ben senın yerınde olsam onca kıloyu vererek vucuduma deformasyon bıle saglamazdım
ama sen bılırsın
bır sonrakı konun zıra catlakların ve sarkıkların olabılır
bana gore degıl
daha dogrusu hıc boyle seylere ıhtıyacım olmadı.
bır erkek ıcın 1 kılo bıle vermedım 1 kılo bıle almadım 1 kıloyu kafama bıle takmadım

alfa beta anlamıyorum ama biraz daha çabalarsanız sonucunda üzülürsünüz sizi öpüp ilişki istemiyorum dmesi dengesizliğin göstergesi dengesiz bir insan arıyorsunuz sanırım çabalamaya devam :d

Buluştuz elini tuttu vs vs vs sana ilişki düşünmediğini söyledi.İlk buluşmada bu kadar vs den sonra adam tabiki de gelecek düşünmez.El tutmak bile bir süre sonra olmalı.

Back
X