- 5 Mart 2013
- 164
- 43
- 28
- Konu Sahibi Rengarenkolmak
Bak bu vardığın sonuca varmaya çalışıyorum anlıyor musun beni...taşlar hazır mı, birazdan büssürü taş yiyeceğim :))
ben böyle biriyle tanışmıştım bi zaman, neyse çocuk nası hoş nası seksi anlatamam vücut boy pos tip o biçim, o da bana bayıldı hafiften etkileşiyoruz ama bişey var beni rahatsız eden. neyse biz bi gün karanlıkta elimizde kahveler duruyoruz yağmur da var romantikliğe gel, sevgili falan değiliz ama öpüştük falan ama bizde öyle ileri giden çok bişey olmadı. o an anladım beni rahatsız eden şeyi. ben onu nasıl deli gibi çekiyosam o beni bi o kadar itti tensel olarak. yani adamdan hoşlandım evet ama tensel uyum olarak kaldırım taşını öpsem daha heyecanlanırdım. belki çocuk da size karşı böyle hissetmiştir. sonra ben kendimi geri çektim boşa ümit vermemek için, ben çektikçe kaçan kovalanır malum çocuk üstüme düştükçe düştü, en son o kadar bunaldım ki çat diye engelledim.
o yüzden uğraşmayın derim.
Deneyimledigin için bu kadar soruyorum, peki bunun seni kovalamasi ne zaman başladı gün olarak. Psikolojik bir zamanlama da var bu gibi durumlarda çünkü