• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuzla Toki Emlak Konutu hakkinda bilgi lutfen..

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Arkadaslar burada yada cevresinde oturup,memnun kalan,yada asla memnun olmayan hanimlar lutfen bilgi paylasir misiniz?

Aydinlidan bahsediyorsun galiba.oralar çok sakin bi yer kus uçmaz kervan geçmez yerler.belki duymuşsunuzdur İstanbul a yeni bi semt yapiliyor.o tarafa yapilacak askeriye bölgesi yerine.o yüzden ilerde çok degerlenecek bir yer.eğer alacaksaniz tuzla Kiptaş konutlarini onerebilirim her acidan güzel bir yer

Arkadaslar burada yada cevresinde oturup,memnun kalan,yada asla memnun olmayan hanimlar lutfen bilgi paylasir misiniz?

evler çok güzel yapıldı.
ancak henüz ulaşım sadece kartala kadar ..en yakın market site girişinde .
yakında bir yer yok ancak zamanla yapılır diye düşünüyorum çünkü çok yeni..
sormak istediğiniz baska bişey varsa yardımcı olabilirim..

Aydinlidan bahsediyorsun galiba.oralar çok sakin bi yer kus uçmaz kervan geçmez yerler.belki duymuşsunuzdur İstanbul a yeni bi semt yapiliyor.o tarafa yapilacak askeriye bölgesi yerine.o yüzden ilerde çok degerlenecek bir yer.eğer alacaksaniz tuzla Kiptaş konutlarini onerebilirim her acidan güzel bir yer

evler çok güzel yapıldı.
ancak henüz ulaşım sadece kartala kadar ..en yakın market site girişinde .
yakında bir yer yok ancak zamanla yapılır diye düşünüyorum çünkü çok yeni..
sormak istediğiniz baska bişey varsa yardımcı olabilirim..

Cok tesekkurler hanimlar..

Tamda oradan bahsediyordum evet:-)
Kiptas evlerini arastiracagim...

Aydinli icin nette iki sene once bi ton sey yazilmis...uzuldum cok.
Simdi ne durumda acaba..

Kiptaşdansa aydınlıdaki evleri tavsiye ederim henüz iki gün önce oradaydım kiptaş evleri çok curcuna kalabalık ama aydınlı daha sessiz sakin ulaşım açısından da merkezi yerlere daha yakın

Cok tesekkurler hanimlar..

Tamda oradan bahsediyordum evet:-)
Kiptas evlerini arastiracagim...

Aydinli icin nette iki sene once bi ton sey yazilmis...uzuldum cok.
Simdi ne durumda acaba..

Aydinli şöyle bi yer hani bir yere gidecekaen tek vadita bulamazsin ogregin sahil olsun İstanbul tarafi olsun bi iki vasita değiştirmen gerekir.kiptasta avrupa yakasi,anadolu yakasi,gebze,sahil,her yere tek vasita.eğer arabaniz varsa da yakin düşüyor.Kiptaş 2etabi onerebilirim.emlakci gibi konuştum:)

Back
X