Tuzlada yasayan arkadaslar

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Arkadaslar is degistirmem gerekiyor ve tuzla da noyle bi imkan var.yerimde de kalabilirim iyi bir semtte oturuyorum ama pahali her sey.tuzlada kitalar vs ucuz gibi.maddi olarak da rahat ederim ama tek basina bi kadinin yasayacagi yerler midir?hic bilmiyorum karsi tarafi caddeyi kadikoy u beykoz u bilirim sadece desem yeri ha bi de goztepe.
Tuzla yi tek basina bi kadin icin onerir misiniz?
Atiyorum ben bu tarafta esenyurt u kimseye onermem mesela.oyle bi yer mi?bilgi verirseniz cok sevinirim

Tuzla, kartal tarafi iyidir bence. Nezih yerleri var. Siteler de cok. Kiralar da 1500 civadir .
Sahile yakin yerler iyidir herzaman

Tuzla'da çarşıya yakın yerler güzel Anadolu yakasında genellikle e-5 in altında kalin sahile yakın yerlerinde yukarlari belirli semtler Esenyurt gibi.

Tuzla çok güzeldir,ben evliyken tuzla da yaşadım,gayet nezih bi yer ayrıca kiraları çok uygun değildir ama karşıya göre biraz daha uygundur diyebilirim😊

Arkadaslar is degistirmem gerekiyor ve tuzla da noyle bi imkan var.yerimde de kalabilirim iyi bir semtte oturuyorum ama pahali her sey.tuzlada kitalar vs ucuz gibi.maddi olarak da rahat ederim ama tek basina bi kadinin yasayacagi yerler midir?hic bilmiyorum karsi tarafi caddeyi kadikoy u beykoz u bilirim sadece desem yeri ha bi de goztepe.
Atiyorum ben bu tarafta esenyurt u kimseye onermem mesela.oyle bi yer mi?bilgi verirseniz cok sevinirim

Ben 5 sene Tuzla'da yaşadım. Yaşadığınız bölgesine göre değişir, sahil tarafindaysaniz yasanabilecek bir yer, tuzla belediyesi ya da Aydınlı vs tarafindaysaniz , oralar eskiden hep tarla ve inşaatti, çok fazla taciz vakaları falan olurdu ıssız yerler olduğu için ama artık heryerde bina var diye biliyorum. Yine de insanları muhafazakardir. Rahat rahat giyinip sokağa çıkarsanız bön bön bakabilirler. Anadolu yakasında medeniyet kartaldan sonra başlıyor maalesef.

Ben de Tuzla da yaşıyorum daha önce de Beykoz'da yaşıyordum. Tuzla'ya çekinerek geldim ama şuan çok memnunum. bir çok arkadaşım tek başına yaşıyor. güvenlikli siteler çok fazla. Belli kesimleri biraz sıkıntılı olabilir ama merkezde gayet elit insanlar yaşıyor. size mesaj göndermek istedim ama profiliniz kapalı. Dilerseniz mesaj atabilirsiniz daha çok yardımcı olabilmek için.

Tuzla'da çarşıya yakın yerler güzel Anadolu yakasında genellikle e-5 in altında kalin sahile yakın yerlerinde yukarlari belirli semtler Esenyurt gibi.
E5 in üstünde de güvenli ve nezih yerler mevcut :) Esenyurt'a benzeyen bir tarafını görmedim ben henüzHoppa

Güzel falan ama ben tek başına yaşayan bir kadın için tuzlayi önermem.Dragos tarafına bakın tuzlaya yakın en azından daha nezih

Ekleme yapayım illa Tuzla da yaşasaydım postane mahallesinde yaşardım

Bence evi kartal pendik civarından tutun tuzla uzak değil zaten şuan oturduğum siteden aşırı memnunum sessiz sakin deniz manzaralı sıfır bina. Pendikteyiz bu arada. Eşiminde iş yeri tuzlada çok rahat gidip geliyor.

Ben 5 sene Tuzla'da yaşadım. Yaşadığınız bölgesine göre değişir, sahil tarafindaysaniz yasanabilecek bir yer, tuzla belediyesi ya da Aydınlı vs tarafindaysaniz , oralar eskiden hep tarla ve inşaatti, çok fazla taciz vakaları falan olurdu ıssız yerler olduğu için ama artık heryerde bina var diye biliyorum. Yine de insanları muhafazakardir. Rahat rahat giyinip sokağa çıkarsanız bön bön bakabilirler. Anadolu yakasında medeniyet kartaldan sonra başlıyor maalesef.
Doğma büyüme tuzlaliyim. Eğer ki kırsal bir semtinde değilseniz soylediklerinizin hiç ilgisi yok. Kartal Maltepe tuzlaya göre daha varoş kalır.

Tuzla'da sahil kismina çarşı kismina yakın olursanız tuzla mükemmel bir yerdir nezihtir. Ucuz da degildir maalesef.

Doğma büyüme tuzlaliyim. Eğer ki kırsal bir semtinde değilseniz soylediklerinizin hiç ilgisi yok. Kartal Maltepe tuzlaya göre daha varoş kalır.
Bön bön bakanlar kadıköy suadiye maltepe gibi yerlerde de var ki bende pendık tarafındayım kartal bölgesi cidden pendik ve tuzla nın yanından geçmez

Tuzla alt icmelerde yaşadım hanimefendi 5 yıl. Tuzla Belediyesi'nin orada. 5 yılda sayısız taciz vakası, derede ölü bulunan bir çocuk, bir adam tarafından tuzladan, benim okuduğum okuldan kaçırılan iki kız kardeş, arkadaşımın evinin önünde silahlı çatışma, bunların hepsini duydum, yaşadım, gördüm. Tuzla sahilde yaşıyorsanız "tuzla çok güzel" demek kolay tabii ki, ama tuzla da sahilinden ibaret değil. Kafamdan sallamiyorum yani.

Kaldı ki tek tek semt olarak belirtmiştim nereyi kastettigimi

Ben pendikte buyudum ama kotu denecek bir mahallede. Pendigin carsi tarafi, e-5 alti falan Cok guzel nezih. Tuzla da ayni şekilde. Sahil tarafı mukemmel ama ust mahalleler zorlar. Butcenizi ona gore ayarlayip hareket edin.

Aaa bu kadar olur. Ben de yalnız bir anne olarak tuzlaya taşınmayı istiyordum ve bugünlerde bu soruyu soracaktım. Bilen arkadaşlar yazsın lütfen. Özellikle boşanmış kadınların rahat edebileceği, eğitim ve hoşgörü düzeyi yüksek mahalleleri semtleri nerelerdir? Ben yakınım zaten ve hastaneye falan gittiğim zaman mahallelerini gördüğüm kadarıyla çok beğeniyorum ama içerik hakkında hiç bilgim yok.

Back
X