Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaha böyle oldu sırnaşık şey ama şimdi hatırladıkça beraber konustukca o ankı durumları baya gülüyoruz anı kaldı işte bize:roflol:
gercekten cok güzel anı olmuş bende mi denesem acabaaaa?:jeyyar:
ayyyy ben kıyamam yaaa boshayallersmile
ben de atacam atacam diye söylüyodum da o gün onu öyle görünce ben de kıyamadım.zaten ben o şaşkınlıkla kesin kahveyi başkasına verirdim.ama iyiki vermemişim canım benim nasıl kıyardım ben ona ya...ama arkadaşım denedi çocukçağız içemedi anneler oğlum nie içmiosun diyince içine tuz koymuşlar deyivermiş uluorta.böle bişy de yaşamiyim dedimdi...lülülülülülü
ilk sayfalarda yazmislar bak canim oglanin iyi huylu mu yoksa huysuz oldugunu mu olcmek icin yapiyolarmis buunu.. bu senin dedigin bildgiin huysuzmus.
yazık be ya. nasıl içilir o kahve :) iyi ki erkek değilim
Ömürsün vallahi adamın intikamı olmadımı sonradan kaydirigubbakcemile3
:) bence kız istemem faslının en eğlenceli kısmı tuzlu kahve ben yaptım iyikide yapmışım :) kıyamam içti valla hepsini gıkıda çıkmadı :)) ii oldu ama delikafadulden
ya arkadaşlar bende çok istiyorum tuzlu kahve içirtmeyi ama,
benim adam diyo ki
"farkettiğim anda elimden bırakırım,niye içmiyosun diye sorarlarsa da kahvem tuzlu olmuşta ondan valla somurturum bütün gece"
diyo bana
şimdi ben nabıyım hevesim kursağımda mı kalıcak![]()
bence bu adama tuz az gelir biber de koy![]()
ölüm fermanını imzala diyosun
istemeden gitsin beni yani![]()
:26:seven adam katlanır bence canım:26: