Kız İsteme Tuzlu Kahveyi Fondip Yaptı :)

ben de atacam atacam diye söylüyodum da o gün onu öyle görünce ben de kıyamadım.zaten ben o şaşkınlıkla kesin kahveyi başkasına verirdim.ama iyiki vermemişim canım benim nasıl kıyardım ben ona ya...ama arkadaşım denedi çocukçağız içemedi anneler oğlum nie içmiosun diyince içine tuz koymuşlar deyivermiş uluorta.böle bişy de yaşamiyim dedimdi...lülülülülülü

ben de atacam atacam diye söylüyodum da o gün onu öyle görünce ben de kıyamadım.zaten ben o şaşkınlıkla kesin kahveyi başkasına verirdim.ama iyiki vermemişim canım benim nasıl kıyardım ben ona ya...ama arkadaşım denedi çocukçağız içemedi anneler oğlum nie içmiosun diyince içine tuz koymuşlar deyivermiş uluorta.böle bişy de yaşamiyim dedimdi...lülülülülülü

ilk sayfalarda yazmislar bak canim oglanin iyi huylu mu yoksa huysuz oldugunu mu olcmek icin yapiyolarmis buunu.. bu senin dedigin bildgiin huysuzmus.

Ömürsün vallahi adamın intikamı olmadımı sonradan kaydirigubbakcemile3

alsanaalsanasmile ben ondan aldım intikamımı =))) vallaha dedı kac keree ıntıkamım kotu olacak dıye amaa bakalım hala beklıyorum napcak dıe:D

:) bence kız istemem faslının en eğlenceli kısmı tuzlu kahve ben yaptım iyikide yapmışım :) kıyamam içti valla hepsini gıkıda çıkmadı :)) ii oldu ama delikafadulden

ya arkadaşlar bende çok istiyorum tuzlu kahve içirtmeyi ama,

benim adam diyo ki

"farkettiğim anda elimden bırakırım,niye içmiyosun diye sorarlarsa da kahvem tuzlu olmuşta ondan valla somurturum bütün gece"

diyo bana :59:

şimdi ben nabıyım hevesim kursağımda mı kalıcak :58::58::58:

ya arkadaşlar bende çok istiyorum tuzlu kahve içirtmeyi ama,

benim adam diyo ki

"farkettiğim anda elimden bırakırım,niye içmiyosun diye sorarlarsa da kahvem tuzlu olmuşta ondan valla somurturum bütün gece"

diyo bana :59:

şimdi ben nabıyım hevesim kursağımda mı kalıcak :58::58::58:

bence bu adama tuz az gelir biber de koy:57::57::57::57:

:26:seven adam katlanır bence canım:26:

aman ne biliyim ya kitlendim kaldım sinirim bozuldu :60:
ben ona bi defa yapmıştım annemle kahve içicekleri zaman, onu hatırlatıyo bana "hakkını kaybettin" diyerek. bende suç ne acele ediyosun bekle içiriceksin işte zamanı gelince :27:

Back
X