- 17 Ekim 2017
- 195
- 366
- 53
- 33
- Konu Sahibi The Good Doctor
-
Yemeden önce suyun içinde bekletin tabağın içine turşuyu çıkarıp suyun içinde bekletin su fazla tuzunu alır.Kizlar kv tursu kurmus getirdi saolsun ama cok tuzlu olmus var mi bi cozumu yazik gunah koca kavanoz çöp olacak
Ne kadar süre beklettin bir ara annemde bol tuzlu yapmıştı akşam yemeği için öğlenden çıkarıyordu bekleme süresini uzun tutun su tuzu alır suyunu değiştirin beklerken tabakta ki suyu yani.Oyle boyle bi tuz deil suda beklettim ama cok etki etmedi birileri patates atin demisti attim bakalm nolacak
su bulundugu kavanozdan daha buyuk bir kavanoza aktar ve icine su ekleKizlar kv tursu kurmus getirdi saolsun ama cok tuzlu olmus var mi bi cozumu yazik gunah koca kavanoz çöp olacak
Yemeden önce yıka Ya da suyunu değiştirKizlar kv tursu kurmus getirdi saolsun ama cok tuzlu olmus var mi bi cozumu yazik gunah koca kavanoz çöp olacak
Sirke var mı birde yoksa sadece tuzlu su mu.Oyle boyle bi tuz deil suda beklettim ama cok etki etmedi birileri patates atin demisti attim bakalm nolacak
Sirke var mı birde yoksa sadece tuzlu su mu.
Merhaba benim tursumda öyle olmuştu önce tüm suyu döktüm güzelce yıkadım malzemeleri tekrar sirkeli karisim yaptım şimdi güzel oldu içine tuz eklemedim ama bide bir kaç gün açmadan bekledim tavsiye ederimVar var sirke de var
Merhaba benim tursumda öyle olmuştu önce tüm suyu döktüm güzelce yıkadım malzemeleri tekrar sirkeli karisim yaptım şimdi güzel oldu içine tuz eklemedim ama bide bir kaç gün açmadan bekledim tavsiye ederim
Bana bir tarif verilmişti ,3-2-1 diyorlar buna 3 kaşık tuz 2 kaşık limon tuzu 1 kaşık şeker bu tarife göre 1 litre sirke kalanı su oluyor ama sizin turşu önceden sirkeli ve tuzlu olduğu için tuz eklemeyin geri kalanı bu tarife göre yapın ama malzemeleri iyice yıkayın bir kaç gün sonra açın tuzu yetersizse tuz atın benim ki çok tuzlu değildi ben biraz tuz eklemiştim sizinkini bilemiyorum afiyet olsunNe kadar sirke eklediniz 5lt bir şişe
Bana bir tarif verilmişti ,3-2-1 diyorlar buna 3 kaşık tuz 2 kaşık limon tuzu 1 kaşık şeker bu tarife göre 1 litre sirke kalanı su oluyor ama sizin turşu önceden sirkeli ve tuzlu olduğu için tuz eklemeyin geri kalanı bu tarife göre yapın ama malzemeleri iyice yıkayın bir kaç gün sonra açın tuzu yetersizse tuz atın benim ki çok tuzlu değildi ben biraz tuz eklemiştim sizinkini bilemiyorum afiyet olsun
İyi olursa yazarsiniz inşallah.Tesekkur ederim valla saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?