bakdim intetnetden 66% si gorunuyor sodyum için
marketede bakayim tadi ayniysa super o zaman, ben yine azaltirim ama bunuda kullaninca baya bi duser o zaman sodyum oranimiz
Ben tamamen çıkarmasamda epey azalttım tuzu..kahvaltıda yumurta yapıyorsam tuz atmam yanına zeytin peynir ile yerim öyle öyle alışıyorsun Cnm.Eşimi de alıştırdım hatta .Salatalardan başla hiç tuz atma yavaş yavaş Çorba yemeklere geçmerhaba hanimlar ..
tuzsuz yemek yenirmi ? aranizda hayatindan tuzu çikaran varmi onu ogrenmek istiyorum ..
esimde su an yuksek tansiyon var ,yeni ogendik, ne zamandir var bilmiyorum belki basidir, acil tuz olayina el atmam lazim
yemeklerimiz asiri tuzlu deil ama sonuçta ekleniyor illaki herkes gibi
ben nasil azalticam bu tuzu , hayatimizdan ççkarmak istiyorum
bunu basaran varsa bana akil evrebilirmi ?
bende kullanmam o kadarda lazim deil zaten doktorlar hep soyluyor bunu, sadece nereden nasil basliycam bilmiyorum
Doktora gittin mi sonuç ne cnm?tesekkurler hanimlar
dr a iki gun kaldi bakalim ne diycek tansiyona
dr yarin canimDoktora gittin mi sonuç ne cnm?
yeşil çay içsin. ye diyetisyene gittiniz mi? en çok tükettiği yiyecek içeceği azaltın. mesela çok kola tüketen biri kola içmeyi bırakınca daha rahat zayıflıyordr a gittik
tansiyon ve kolesterol biraz yuksek dedi
ialç vermedi biraz daha takip edecekmisiz
tuzlu beslenme ve zayifla ondan sonra gel bi daha degerlendirelim dedi
5 kg kadar zayiflarsa hepsi duzelebilirmis sorunlarin
duzelmezse o zaman tedaviye baslayaack galiba
simdi nolucak nasil zayiflaticamki ben esimi
becerebilirsem o 5 kg yu kendim verirdim zaten:)
canim 1 haftadan fazla oldu beyaz ekmegi çikarttik jayatilizdan eve almiyorum hiçyeşil çay içsin. ye diyetisyene gittiniz mi? en çok tükettiği yiyecek içeceği azaltın. mesela çok kola tüketen biri kola içmeyi bırakınca daha rahat zayıflıyor
ben beslenmemizi tamamen degismek istiyorumyeşil çayı denebilir. limon da sık tüketebilir. limon hem zayıflatır hem de tansiyon düşürür. detoks çorbalarını deneyebilirsiniz. hatta bu forumda ayran detoksu tarifi vardı yapanlar 800-900 gr veriyormuş annem de denedi o da 900 gr verdi. sabahları bir su bardağı ılık suya birer tatlı kaşığı elma sirkesi ve bal koymak da zayıflatıyor.
aslında spor yapabilse beş kilo çok rahat gider. en azından eve geldiğinde ip atlasa
yesil çayi deneeyim bi ama onada seker isterki benim kocaaayeşil çayı denebilir. limon da sık tüketebilir. limon hem zayıflatır hem de tansiyon düşürür. detoks çorbalarını deneyebilirsiniz. hatta bu forumda ayran detoksu tarifi vardı yapanlar 800-900 gr veriyormuş annem de denedi o da 900 gr verdi. sabahları bir su bardağı ılık suya birer tatlı kaşığı elma sirkesi ve bal koymak da zayıflatıyor.
aslında spor yapabilse beş kilo çok rahat gider. en azından eve geldiğinde ip atlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?