Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok şaşırdım ya. Bir yere gitmek için illa davet mi beklemek lazım. Samimi arkadaşımsa arar sorarım ne var yani bunda. Çok sormuşumdur müsaitseniz geleceğiz diye, onlar da bana sormuştur.Bazı arkadaşlar size gelelim mi musaitseniz olayını garip bulmuşlar ama bizim çevremizde de bu çok yaygindir hâlbuki. Hatta biz birine müsaade isteyip gittiğimizde başka zaman da onların arayıp gelmelerini umarız. Demek ki bazı kişilerde yaygın değilmiş onu anladım
bir ben mi yanlış anladım diyorum.Birkaç kez okuduktan sonra anlayabildimherhalde dedim ünlü biri tv ye çıkıyor
tvde programım var cümlesini kullanıp misafiri geri çevirebilme cesareti anca böyle olur diye düşündüm meğer evde tv seyredecekmişpes diyorum başka da birşey denir mi bilmiyorum baheneleri olabilir insanların hastalık sağlık filan ama o gece tv seyredicem ilk kez duydum alınırım gitmem herhalde bu kadar basit bir nedenle beni geri çevirebiliyorsa.....
Hiçbişey düşünmem, ortak bi kararla 3. bi alternatif gün belirlemeye çalışırım.. Sonuçta ortada bi samimiyet görmüş ki böyle cevap vermiş,onun sizi çağırdığı gün de sizin programınız varmış, o sizin için bişey düşünüyo mu?? Siz haftada 1 misafir kabul edersiniz kendi çocuğunuzun özel durumundan dolayı, belki o da haftada 1 tane program izliyodur onun için özeldir ayağını uzatıp çekirdek çitliycektir,keyfine bakıcaktır..bu kadar alıngan olmaya gerek yok benceMerhaba arkadaşlar,çok sevdiğim Bi arkadaşıma haber verdim.Müsaitsen akşam çaya gelmek istiyoruz diye.Bu akşam tv de programım var yarın gelirseniz daha çok sevinirim dedi.Ben yarın da benim misafirim var diyince o zaman buyrun gelin dedi.Ben sanki biraz alındım,başka zaman geliriz dedim siz olsanız ne yapar,ne düşünürsünüz???
Valla ben başlığı okuyunca siz programa çıkacaksınız da bizi seyirci olarak cagiriyorsunuz sandım
Ayıp etmiş bence. Başka bir misafir olsa o zaman amenna ya da bir yere gideceklerse ama program için ne bileyim garip.