hangi program ki o?
sana katılıyorum bu arada yaşı ne olursa olsun hanım ya da bey denmeli, sonuçta o konuk o sunucunun bilmem kaç yıllık kapı komşusu ya da gerçek teyzesi amcası değil ki
ama güya samimi görünmek adına, ailemizin kızı gibi görünmek adına-tatlicadiarzu- bazı sunucular böyle yapıyor
Bazı TV programlarında - sunucuların konuklarına teyze - amca - dede - nine şeklinde hitap etmeleri sizce doğru mu arkadaşlar?
Yaşının dile getirilmesini istemeyen bir konuğa önce x abi diye hitap eden sunucunun - ay afedersin x dede diye hitabını değiştirmesini anlayamıyorum.
Kendisine teyze yerine hanım diye hitap edilmesini isteyen bir konuk ise alay konusu oldu.
Bana sevimsiz gelen bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum - paylaşırsanız çok sevinirim. a.s.
ne bu ya biz amerikada mı yaşıyoruz gitgide birbirimizden uzak soğuk insanlar oluyoruz yakınca anne babalarımıza da isimleriyle hitab edersek şaşırmam ölçü kaçmadığı sürece samimiyet ifadesidir bunlar ben katılmıyorum ayrıca o programlarıda izlemiyorum sizde izlemezseniz bence iyi edersiniz
Elbette önemli olan bu ölçüyü ayarlamak - hitap şekli hitap edenin tercihinden ziyade -
hitap edilenin tercihinde olmalı.
Programla ilgili bir eleştiride bulunmuş olmak - programı her yönüyle karalamakmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?