Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tv Ünitesi Satın Alma Rehberi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Sema Pehlivan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
8
1
48
Salonunuzu yeni bir TV ünitesi ile güncellemek ve oyunları daha eğlenceli ve heyecan verici hale getiren bir alan oluşturmak için daha iyi bir zaman yok!

TV boş zamanımızı o kadar çok sevdiğimiz göz önüne alındığında (özellikle soğuk kış aylarında), etrafında güzel bir ortam yaratmak anlamlıdır - bu, alanınız için doğru eğlence birimine sahip olmakla başlar.

Yeni bir eğlence veya TV ünitesi satın almadan önce dikkate almanız gereken bazı önemli faktörler vardır. Bu faktörler doğru seçimi yapmanıza yardımcı olur ve yeni birimin oturma odanızı veya TV salonunuzu mükemmel şekilde övgülemesini sağlar.


İŞTE DİKKATE ALINMASI GEREKEN ŞEYLER:
ODA BOYUTU VE YERLEŞİM
Odanızın uzunluğu ve derinliği, odanın alabileceği birimin boyutunu etkiler. Birimin sığacağını kontrol etmek için alanı ölçmek önemlidir.

İlgilendiğiniz birimin boyutlarını kontrol edin ve anahattı belirtmek için maskeleme bandı kullanarak yere ölçün. Yüksekliği görselleştirmek için yukarı doğru ölçün ve yapım bandını ünitenin üst kısmının bulunduğu duvara yerleştirin. Bu, boyut ve şeklin çalışıp çalışmayacağını anlamanıza yardımcı olacaktır.

Orantılara bakın, uzun duvara sahipseniz kesintisiz bir görünüm elde etmenize yardımcı olmak için daha uzun bir ünite seçin. Küçük veya garip biçimli odalar için, büyük bir alan tasarruf seçeneği olan köşe birimi düşünün.

İHTİYAÇLARINIZ
Yeni bir Eğlence Birimi sunmak, depolama ihtiyaçlarınızı düşünmek için mükemmel bir zamandır. Stereo ekipman, oyun istasyonları ve benzerleri yerleştirmek için yeterli alana sahip olduğunuzdan emin olun, ancak belki de ek depolama gereksiniminiz var mı?

TV üniteleri gizlerken veya DVD'leri (hala kullandıysanız), dergilerde, kitaplarda ve oyunlarda göstermek için kullanılabilirler. Genellikle, görsel yığılmayı yaratma eğilimleri gösterebildikleri için bu öğeleri gizlemek daha iyidir. Tüm öğeleri barındıracak raf ve çekmece miktarını düşünün.

STİL VE ESTETİK
Genellikle TV bir odanın odağı olabilir. Yapmamalı. Doğru türdeki TV ünitesine sahip olmak, bir TV'nin sağlam şekli ve ağırlığını azaltmanıza yardımcı olur ve görsel dengeyi yaratmaya yardımcı olur. Koyu bir halılarınız varsa, hafif bir kereste veya beyaz bir eğlence birimi seçmek mekanı "kaldırmaya" yardımcı olacak bir rahatlama hissi yaratmanız önemlidir.

Alanın stilini düşünün. Çok modern bir alana sahipseniz parlak veya mat bir görünümde şık bir şey tercih edebilirsiniz. İskandinav tarzı bir ev için sarışın keresteler en iyi çalışırken, daha geleneksel bir iç mekan daha koyu kerestelerle doludur. Sadece renk ve stil mobilya geri kalanı övgü emin olun.

Bir TV ünitesi de bir vignette oluşturmak için mükemmel bir yerdir. Kitap, vazo, süs eşyaları, resim çerçeveleri veya masa lambası gibi stil için dekoratif nesneleri seçin. Bu, görsel ilgiyi yaratacak ve televizyonun kendisinden uzaklaşmaya yardımcı olacaktır.

YÜKSEKLİK VE MESAFE
Duvara monte TV'ler için, optimum görüntüleme konforu için gerekli olan TV'niz için doğru yüksekliği belirleme. Kanepeye oturduğunuzda, ideal olarak TV'nin merkezi göz hizasında olmalıdır. Optimum yüksekliği kontrol etmek için tabandan göz hizasına kadar ölçün. Ayakta olan TV'ler için, doğru yüksekliğe kadar TV olmak için gerekirse bir stand satın alınabilir.

Ayrıca, ekranınızdan kanepeye en uygun mesafeyi göz önüne almak için önemli bir yer tutuyoruz. TV ekranınızın boyutu kanepenin ne kadar geriye oturacağını belirleyecektir. Bununla birlikte, TV üreticinizle birlikte aşağıdaki standart boyutları genel bir kılavuz olarak kontrol edebilirsiniz.


AŞAĞIDA EN SEVDİĞİMİZ EĞLENCE BİRİMLERİ VE TELEVİZYONLARIMIZ BULUNMAKTADIR.

Eğlence ünitenizin odanın odak noktası olup olmamasına bakılmaksızın, boyutun odanın oranları için uygun olduğundan emin olun, yeterli saklama alanı için izin verip vermediğinizi kontrol edin, stilden evinizin dekorunu tamamladığından emin olun ve denemeye çalışın. Optimum görüntüleme konforu sağlamak için televizyonu ve koltuğu doğru yükseklik ve mesafeye yerleştirin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X