Evet din konusu yasak, bu yasağı ben koymadım, siz üye olurken kuralları okudum ve kabul ediyorum seçeneğine tıkladınız ve bilerek üye oldunuz..Aşallah millet herşeyini açık konuşurken yasak değil din konusu yasak neyse ben fikrimi yazdım okadar her koyun kendi bacağından asılır
izleyin banane ama ben görmek istemiyorum dedim benim lafımla kaldrılsa..nere gidilmesi gerekiyosa giderim malesef siz özgürsünüz ama biz kısıtlamak zorundayız bazı şeyleri şanslısınız ne yazıkkiEvet din konusu yasak, bu yasağı ben koymadım, siz üye olurken kuralları okudum ve kabul ediyorum seçeneğine tıkladınız ve bilerek üye oldunuz..
Evet her koyun kendi bacağından asılır, o yüzden bana çok meraklısınız heralde öyle şeyleri izlemeye dememelisiniz, çünkü neyi izleyip neyi izlemeyeceğim sizi ilgilendirmez.
Özgür bir ülkede yaşıyorsak eğer, sizin size uygun olmayan kanalları izlememe özgürlüğünüz var, ama siz başkalarının da izlemesine engel olmak istiyorsunuz kaldırılsın diyerek. Bu isteğiniz şu aşamada gerçekleşemeyecek, o yüzden siz kendinizi kısıtlamak zorundasınız..
tabiki görünce değiştiriyorum internet paketi falan ben pek anlamam komşudan kullanıyorum ve ben kötü siteleri şifrelettim hatta kendim bile bilmiyorum şifreyi yani çocuğa devamlı yasakmı koycam oynama diye zaten çok sık oturtmamaya çalışıyorum internete ama çocuk için dahi olmasa yinede böyle şeyler kalkmalı internetlerdentv lerden
Canım benim nasıl engelliycemki steler olarak engellettim ama reklam engellemeyi bilmiyorum ya herşeyden önce ben rahatsız oluyorum
iyi de izlemek istemeyen sizsiniz biz niye kısıtlayalım kendimizi? bunun şansla ne alakası var ki? görmek istemediğiniz şeye bakmayın bu kadar basit aslında, siz onu hiçkimse görmesin istiyorsunuz.buna hakkınız yok ki..izleyin banane ama ben görmek istemiyorum dedim benim lafımla kaldrılsa..nere gidilmesi gerekiyosa giderim malesef siz özgürsünüz ama biz kısıtlamak zorundayız bazı şeyleri şanslısınız ne yazıkki
izleyin banane ama ben görmek istemiyorum dedim benim lafımla kaldrılsa..nere gidilmesi gerekiyosa giderim malesef siz özgürsünüz ama biz kısıtlamak zorundayız bazı şeyleri şanslısınız ne yazıkki
Kısıtlanmıyorsunuz ki. Tercih yapıyorsunuz. Kimi onu izler kimi bunu. Bu tercihi yapmakta herkes özgürdür. Ama ben bunu istemiyorum o halde kalksın demek kısıtlamaktır.izleyin banane ama ben görmek istemiyorum dedim benim lafımla kaldrılsa..nere gidilmesi gerekiyosa giderim malesef siz özgürsünüz ama biz kısıtlamak zorundayız bazı şeyleri şanslısınız ne yazıkki
he şikayetçiyim oldumu :)
he tamam anlaştık neyse bu benim fikrim madem özgür bir ülkedeyiz böylee özgürlük olmaz olsun eee bende özgürce fikrimi söyledim vallaha bilseydimki kalkmasını istemeyen daha çok hiç kafa patlatmazdım :) ee ders olsun bana o zaman :)He oldu.
Bak bu aklıma gelmemişti hay aklınla bin yaşa ben bi pedegota gedemde gelem ben çok cahilimmm ah ah :)bu kadar cahillik olmaz olamaz inanamiyorum! neden sadece opussme sahneleri vs konu aliyosunuz her dizide millet sevismiyo ki ama hemen hemen butun dizilerde siddet var neden siddet degil neden mahremiyet?bir cocugu yetistiren ona ahlak ogreten annedir sen evde tv acmaazsin misafirlige gidersin orda acarlar yine gorur veya arkadaslarindan ogrenir cocugunu bu mantikla koruman mumkun degil fanusta mi buyutuceksin cocugunu.bence bi pedagogtan yar badim iste
tamam canım çok sağol aldım mesajını yapcam yarınReklamları nasıl engelleyeceğinizi mesajla anlattım size. Mesaj kutunuza bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?