TV ye, PC ye full ilgi... Bana 0 ilgi....

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
207
323
Bursa
kızlar aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum ?
kış dönemi bahanesiyle soguguda fazla sevmem hiç dışarı çıkmamıştık eşimle ..

yaz geldi ama benim eşim eve bi geliyor huuuuup bilgisayarın başına ..
4-5 ay önce silkroad diye bir oyun yükledik online oyun ..
eşim işten gelince ilgileniyordu o yokkende ben işim fln yoksa ..

şimdi sınavlarıma 1 hafta kaldı internetten ders çalışmam lazım ama adam kalkmıyor ki pc başından kötükedihüso birşey soruyorum 2 saat sonra yanıt geliyor ilk zamanlar bu kadar düşkün değildi oyuna ama şimdi kalkmıyor başından benneyaptımki :çok üzgünüm: derste çalışamıyorum onun yüzünden çokta stres yapıyorum yaklaştı diye böyle vurasım geliyor pc yi kaldırıp camdan atasım ..

beyefendinin uykusu geliyor beni çagırıyor yanına ne o yatıcakmışız ..
1 hafta kalmış sınavıma daha çalışmam gereken çok konu var işi bittimi beyimizin gel diyor . yastık görevi yani .. :çok üzgünüm:

uzun zamandır pc başında ne yapsam kalkmıyor .. üstüne bile atlasam olmuyor :oklava:
1,5 aydır ne konuşuyoruz ne bakışıoz işte bir karnım aç derken beni görüyor senağlama

ne yapmam lazım nasıl ilgisini bana çekmem lazım ..

bunalıyorum bende evde bi geliyor saatlerce kitleniyor .. :oklava:

pc olmazsa televizyon :oklava:
misafirliğe gidiyoruz bana diyorki telefona oyunu yüklüyebiliyormuşuz .. beynim dönüyor :oklava:

sizin eşinizdemi böyle ya sizin dışında herşeylemi ilgileniyor ?benneyaptımki

çok kötü bir durum olmalı. pc bağımlılığı. helede online bir oyun. kopması çok zor sanırım. benim eski nişanlımdan ayrılma sebeblerimden biride buydu. ogame hastalığı vardı. gece gündüz oynardı. anlıyorum seni gerçekten.

acaba çevrenizde ailecek görüştüğünüz arkadaşlarınızla daha sık görüşseniz? yani akşamları oyun oynamaya fırsat bulamadan misafirler gelse misafirliklere gidilse olmazmıki?

canım online ise oyun yapacağın işlem çok basit internet bağlantısını mademden yada fişten bir şekilde engelleyeceksin ama fişten engellesen daha ii olur en azından yeni modem almaya fln kalkışmaz..telefonla modeme giden kablonun yerni fln değiştir yada kabloda ek varsa çek kopar o gidince tekrar takarsın..giremesin nete kudursun:))

herşeyi geçtim sizin derslerinizi çalışmanızı engelliyor bu durum.
onun için bile saygı göstermesi gerekir.

hep aynını yaza yaza sıkıldım ama konuştunuz mu hiç bu konuda?
size verdiği zararı anlattınız mı?
yani hem ders hem de duygusal konuda..

Canım bazen kontrölü başından ele almazsan , yani başından sıkı tutmazsan sonu böyle oluyor..Artık

değiştirmek çok zorlaşıyor.. Keşke başından bir sınır koysaydın, hevesini alsın , bıkar diye düşündün

belki.. Belki de git gide bağımlısı olacağını kestiremedin.. Ama öyle.. Bu teknoloji git gide bağımlılık

yapan bir şey.. Hele ki erkekler söz konusuysa...

Şimdi ne yapman lazım, o pc nin başına sen geçeceksin , saatlerce ders çalışcaksın; o da bir kenarda

oturacak sessizce.. Hem sen derslerine çalış, hem de bu arada o da görsün , eşinin pc de durması ne

kadar yalnız hissettiriyor kendini.. Ama artık al şu bilgisayarı eşinin elinden ...

Bu oyunlar birçok insanda bağımlılık yapıyor ne yazık ki. Madem çalışmıyorsun gündüz derslerine çalışamıyor musun? Ya onu vazgeçirmek için başka meşgaleler bulmalısın veya ayrı bilgisayar edinmelisin. En azından ders çalışmak için minnet etmezsin.

[canım aynı sorun benim nişanlımdada var
işyerinde akşama kadra pcde hem iş hem oyun senağlama bana sıra gelince bişey yok
eve gidiyoruz direk pcye oturuyor :1no2: kalmıyor
aynı senin eşin gibi diyorki telefona yükleyelim
ie gelip gidekren oynarım zaten sadece yolda bana zaman ayırıyor
/B]

yapcak bişey yok vazgecegini sanmam ama yinede konuşman iyi olur..alkisalkisalkis

şöyle pc ye bi virüs girseeeeee :delphin:
bi kaç gün bozuk kalsaaaaaa
sende o sırada eşinle iyice yakınlaşsannnn :jeyyar:
desenkii bak böyle ne kadar mutluyuzzz desenn
hoş dakikalar yaşasanızzz Şeniz
adam senin müptelannnn olsaaaa kaydirigubbakcemile

valla ben bişey demedimmmmm kötükedihüso

yok canım benim eşim çok ilgili ince düşünceli değil belki ama böylede asla değil.zaten olmasında bu kadarına dayanamazdım çünkü:1no2:
bizim evde ben daha çok pc de vakit geçiririm.eşim arada okey oynar hepsi o
sana sabır diliyorum canım işin zor.bu erkeklerde aynı çocuk gibiler ya akıl sır ermiyo bunlara:kızgın:

Benim kardeşimde OGAME hastalığı vardı ben üniversite dönemindeyken..

Bilgisayarın başından hiç kalkmazdı sürekli kavga ederdik ders çalışamazdım..

Bi hacker arkadaşım vardı ona söyledim..Bizim bilgisayarın kontrolünü ele geçirdi..Oyunun şifresini buldu..Bütün saldırıları kardeşimin üstüne gönderdi..Oyunda başladıgı seviyeye dönmüştü iyice çıldırdı çünkü üst düzeydeydi kendisi gece gündüz oynamaktan...

Sinirinden uzuuuuuuuuunca bi müddet oynayamadı..

Sizinkinin oyunuda böyle stratejik bi oyunmu bilmiyorum ama varsa bi hacker anlaşın batırsın gitsin : )

benim eşim sevgiliykende vardı bu oyunları ..
silmişti .. gene yükleyelimmi dedi ama dilimi eşşek arıları soksaydıda tamam demeseydim senağlama

ne yaptıysam olmuyor pc ye virüs fln girse saatlerce onu tamir ediyor herşeyi baştan yüklüyor ..
modem bozulsaa internet gitse ttneti arıyor saatlerce onu yapıyor

ben otursam pc nin başına 5 dakika hemen diyor çalışma sen derslerini çalışma ..
gündüz çalışıyorum ama netten kapsamlı arama yapıyorum videolarını dinliyorum
arkadaşlarımız gelse oturuyor azcık yanlarında gene sonra geçiyor odaya ..
vardiyalı çalıştıgı için benim eşim onun saatlerine uyuyorum bende ..

bu sıralar o yatıyor ben kalkıyorum ders çalışmak için
sanki yatagımız yok geçip yatmıyor pc nin başında uyuyor .. bende yalnız yatmaktan korktugum için gidemeyorum bi yere ..

dün geldi işten bende mutfaktayım geldi kültablasını alıp gitti ..
işim bitti işte odanın önünden gelip geçiyorum öyle bir kitlenmişki görmüyor bile benim geçtiğimi
aldım bende telefonu geçtim balkona müzik dinledim
nerde bizim bu hatun deyip gelmedi bile ..
öldümü kaldımı kaçırıldımı balkondanmı düştü ..
verem edicek beni ..

saatler sonra geldi noldu neyin var ..
dedim git oyununa sen merak etmişlerdir arkadaşların
öyle deyincede hemen kızıyor yani çıtkırıldım ya ..

sinirden ellerim ayaklarım titriyor ya

son bir kez şansımı denemeye karar vermiş bulunaktayım olmazsa farklı metodlar buluruz hep birlikte belki sıradanlıktan sıkıldı ..

bugun miiis gibi duşlar aldım . şuanda ojeleniyorum .. ve az sonra makyajımı yapıp elbisemi giyicem ve koçişkomu beklicem belki oyunu görmez gözü kaydirigubbakcemile4

konuşun güzelim bu sıkıntılarınızı aynen onunlada paylaşın o sizin kocanız konuşmazsanız hep böyle gidecek yani.benim eşimde bir oyuna tutuldu klan saşları falan dediğin gibi kalkmıyordu kendinden geçiyordu.biraz surat astım iyi bir hararetli tartışma geçti aramızda bütün şikayetlerimi dile getirdim.şimdi sadece girip komut verip çıkıyor.konuş eşinle güzelim saklama içine atma.

bilmiyorum ya iş yerinde problemleri var biraz iş açısından moralide bozuk ama bu demek değilki beni fark etmiyecek unutucak kadar dereceye gelsin

bence akşamları eşinizi dışarı çıkarın. değişik aktiviteler yaratın. belki ilk zamanlar aklı evde kalır ama sonradan geçirdiği vaktin daha güsel olduğunu anlayıp bu bağımlılığından uzaklaşabilir

kızlar aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum ?
kış dönemi bahanesiyle soguguda fazla sevmem hiç dışarı çıkmamıştık eşimle ..

yaz geldi ama benim eşim eve bi geliyor huuuuup bilgisayarın başına ..
4-5 ay önce silkroad diye bir oyun yükledik online oyun ..
eşim işten gelince ilgileniyordu o yokkende ben işim fln yoksa ..

şimdi sınavlarıma 1 hafta kaldı internetten ders çalışmam lazım ama adam kalkmıyor ki pc başından kötükedihüso birşey soruyorum 2 saat sonra yanıt geliyor ilk zamanlar bu kadar düşkün değildi oyuna ama şimdi kalkmıyor başından benneyaptımki :çok üzgünüm: derste çalışamıyorum onun yüzünden çokta stres yapıyorum yaklaştı diye böyle vurasım geliyor pc yi kaldırıp camdan atasım ..

beyefendinin uykusu geliyor beni çagırıyor yanına ne o yatıcakmışız ..
1 hafta kalmış sınavıma daha çalışmam gereken çok konu var işi bittimi beyimizin gel diyor . yastık görevi yani .. :çok üzgünüm:

uzun zamandır pc başında ne yapsam kalkmıyor .. üstüne bile atlasam olmuyor :oklava:
1,5 aydır ne konuşuyoruz ne bakışıoz işte bir karnım aç derken beni görüyor senağlama

ne yapmam lazım nasıl ilgisini bana çekmem lazım ..

bunalıyorum bende evde bi geliyor saatlerce kitleniyor .. :oklava:

pc olmazsa televizyon :oklava:
misafirliğe gidiyoruz bana diyorki telefona oyunu yüklüyebiliyormuşuz .. beynim dönüyor :oklava:

sizin eşinizdemi böyle ya sizin dışında herşeylemi ilgileniyor ?benneyaptımki

eşiniz bagımlı olmuş sanırım CADIARZU

aynı sorun bendede var adam okadar oyuna bağlanmışki.
pazara gidiyoruz belediye arabalarında telefonu çıkarıp oyun oynuyo.
bunun yüzünden defalarca uyarı almıştır azarlanmıştır ama umrunda değil.
bu öyle bi bağımlılıkki çocuklar nete ödev yapacaklar babalarını kaldıramıyolar pc başından
bende neyapacağımı şaşırdım RABİM şu erkeklere akıl fikir versin çocuk gibi hepsisırnaşık şey

Back
X