kızlar aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum ?
kış dönemi bahanesiyle soguguda fazla sevmem hiç dışarı çıkmamıştık eşimle ..
yaz geldi ama benim eşim eve bi geliyor huuuuup bilgisayarın başına ..
4-5 ay önce silkroad diye bir oyun yükledik online oyun ..
eşim işten gelince ilgileniyordu o yokkende ben işim fln yoksa ..
şimdi sınavlarıma 1 hafta kaldı internetten ders çalışmam lazım ama adam kalkmıyor ki pc başından kötükedihüso birşey soruyorum 2 saat sonra yanıt geliyor ilk zamanlar bu kadar düşkün değildi oyuna ama şimdi kalkmıyor başından benneyaptımki :çok üzgünüm: derste çalışamıyorum onun yüzünden çokta stres yapıyorum yaklaştı diye böyle vurasım geliyor pc yi kaldırıp camdan atasım ..
beyefendinin uykusu geliyor beni çagırıyor yanına ne o yatıcakmışız ..
1 hafta kalmış sınavıma daha çalışmam gereken çok konu var işi bittimi beyimizin gel diyor . yastık görevi yani .. :çok üzgünüm:
uzun zamandır pc başında ne yapsam kalkmıyor .. üstüne bile atlasam olmuyor
klava:
1,5 aydır ne konuşuyoruz ne bakışıoz işte bir karnım aç derken beni görüyor senağlama
ne yapmam lazım nasıl ilgisini bana çekmem lazım ..
bunalıyorum bende evde bi geliyor saatlerce kitleniyor ..
klava:
pc olmazsa televizyon
klava:
misafirliğe gidiyoruz bana diyorki telefona oyunu yüklüyebiliyormuşuz .. beynim dönüyor
klava:
sizin eşinizdemi böyle ya sizin dışında herşeylemi ilgileniyor ?benneyaptımki
kış dönemi bahanesiyle soguguda fazla sevmem hiç dışarı çıkmamıştık eşimle ..
yaz geldi ama benim eşim eve bi geliyor huuuuup bilgisayarın başına ..
4-5 ay önce silkroad diye bir oyun yükledik online oyun ..
eşim işten gelince ilgileniyordu o yokkende ben işim fln yoksa ..
şimdi sınavlarıma 1 hafta kaldı internetten ders çalışmam lazım ama adam kalkmıyor ki pc başından kötükedihüso birşey soruyorum 2 saat sonra yanıt geliyor ilk zamanlar bu kadar düşkün değildi oyuna ama şimdi kalkmıyor başından benneyaptımki :çok üzgünüm: derste çalışamıyorum onun yüzünden çokta stres yapıyorum yaklaştı diye böyle vurasım geliyor pc yi kaldırıp camdan atasım ..
beyefendinin uykusu geliyor beni çagırıyor yanına ne o yatıcakmışız ..
1 hafta kalmış sınavıma daha çalışmam gereken çok konu var işi bittimi beyimizin gel diyor . yastık görevi yani .. :çok üzgünüm:
uzun zamandır pc başında ne yapsam kalkmıyor .. üstüne bile atlasam olmuyor

1,5 aydır ne konuşuyoruz ne bakışıoz işte bir karnım aç derken beni görüyor senağlama
ne yapmam lazım nasıl ilgisini bana çekmem lazım ..
bunalıyorum bende evde bi geliyor saatlerce kitleniyor ..

pc olmazsa televizyon

misafirliğe gidiyoruz bana diyorki telefona oyunu yüklüyebiliyormuşuz .. beynim dönüyor

sizin eşinizdemi böyle ya sizin dışında herşeylemi ilgileniyor ?benneyaptımki