TV ye, PC ye full ilgi... Bana 0 ilgi....

Şimdi sen eşini alsan karşına , bu problemden bahsetsen , kırıldığını söylesen. Seni anlamayacak anlayışta biri değil okuduğum kadarıyla. Sen çünkü hiç bir yorumunda konuştuğunu belirtmemişsin ya da ben görmedim bilemiyorum. Ama al karşına ne düşünüyorsan açık açık söyle. Eşin o senin hayat arkadaşın buna rağmen devam ederse başka yoıllara başvur derim.

bizim evde pc yok..eşim istemiyo...
bağımlılık olmuş eşinde sanırım...ilgisini başka yönlere çekmen lazım onu pc de uzaklaştırma yöntemleri bulman lazım yoksa pc yi al at istersen net cafelere gidip yine oynar...yaz geldi neticede..
dışarı çıkarmaya çalış adamı..anlasın hayat sadece pc oyunlarından ibaret değil..bi hayat akıp gidiyo..görsün biraz..gözleri açılsın..

ya pc yi kaldiracaksin arkadasim ya da oyunu sileceksin ..esin fena bagimli olmus baska care gelmiyor aklima.

Valla bence al karşına konuş ya aklını başına alıcan düzeliceksin yada ben yokum diyip yapayanlız başına pc' si ve tv' si ile başbaşa bir süre bırakacaksın o zaman dımdızlık kalınca düzelir kanımca. Yoksa zor gibi görünüyor bağımlı olmuş. [ hmm bu arada ayrıl filan demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece biraz burnunu sürtmek lazım senin bu kocanın :) ]

Kıytırık bir oyunun derdine düşerek burnunun dibindeki güzelliklere gözünü yumacak kadar kör olmuş sanırsam.

ah canım ah o oyun benim tam 3 senemi çaldı bende 4 senedir eşimle pc yüzünden birbirimize girenlerdeniz çok şüküt 6-7 aydır pek ilgilenmiyor ama yinede başında duryor boq varmış gibim o pc de bıktım ne yapsan fayda etmiyor tek yapman gereken sabır elbet oda vazgeceçektir canım..

valla kaldır pc at demekle olmuyo bence yola gelmemiştir.tv yada pc ye bütün günlerini ayırabiliyorlar ama bana biraz ilgi göster de hemen aslan kesilirler ne yapmam lazım ki die

bi sene önceki konu ya, hatta bi seneyide geçmiş
konu sahibi dışında, diğer üyeler neden up yaparlar bu bi kaç sene geçmiş konuları bilmem
:hulya:

Back
X