Tv ' yi kırasım var

Albeni7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
5.306
4.936
123
İyi akşamlar hanımlar...
Derdimiz tam anlamıyla tv değil ,eşimle tabiki ama bana göre çok büyük bir etken.7 yıllık evliyim , 25 yaşındayım ve üni. Evliyken devam edip zorda olsa bitirdim çok şükür. Eşim de esnaf kendi dükkanı var. İlgisizlik mi , huymu , karaktermi bilemiyprum sayısız uyarmama , hatta triplere çoğu zaman kavgalara kadar gidebilen bir tv bağımlılığı var adamda bence. Evet , yoruluyor olabilir,yemeğini de tv karşısında yiyebilir dahası çok fazla... iki tane çocuğumuz var ve büyük olanı çok agresif bunun sebebide kardeş kıskançlığı ve babamızın ilgisizliği. İnsan o kara kutu içerisinde neden beynini öldürmek ister saatlerce, onun karşısnda uyumak? Kaçırdığı kaybettiği şeylerin farkında değil, küçük oğlum iki yaşında şuan tamm sevimli ,öğrendiği birşeyleri tekrar etme dikkat çekme döneminde . Yavrum babası baksın diye kırk takla atıyor, bişey gösterecek olsa. Neden baktığı filmlere hemde üç defa beş defa , tekrar tekrar bakar insan. Kavga ediyoruz olmuyor, konuşuyoruz olmuyor. En fazla kendini tutabildiği süre üç beş gün sevimlilik abidesi olarak .sonrasında herşey düzelince aynı tas aynı hamam.şuan da o tv izliyor bende size yazıyorum, üst katta..nasıl düzelir bu adam ? Ya da korkarak soruyorum düzelir mi?

Bence düzelmez... yapabilirseniz Tv yi açmak için saat belirleyin, o saatten önce açmayın...
Ve inananın baktığı programlar o kadar saçma ve salakça kiii. Oturup yılan belgeseli izlese yeminle kızmam:KK11:.öyle.bir fikir sunalım bakalım nasıl karşılayacak ;)

O zaman evet , en azından ortak paylaşabildiğimiz anlar çoğunlukta oluyor.

O zaman da ilgisiz falan deseydiniz sevgisinden ve başka şeylerden şüphe edecektim ama galiba kafası dağılsın diye kendini tv'ye yöneltmiş sadece. Aslında hepimizde var biraz (en azından çoğumuzda) Tv ses olsun sırf diye bile açık kalıyor bazen. Tek kötü bağımlılığı bu olsun boşver, konuş al karşına bak burada çocukların, karın var hayat orada dönmüyor de.

Ay bide izlerken sacma sacma yorumlar yapip en ufak bi citirtiya soylenmezlermi iste o an agzinin ortasina firinci kuregiyle vursan yeridir.
Duzelmesi cok zor gibi.

Erkeklerin anne gibi olmasını bekleyemeyiz
Yani çocuklarla ilgilenip tv izleyebilir
TV izleme bir rahatlama biçimidir bir kurtuluş bir terapidir ama dandik türk dizileri ve kanalları bana göre değil

Erkeklerin anne gibi olmasını bekleyemeyiz
Yani çocuklarla ilgilenip tv izleyebilir
TV izleme bir rahatlama biçimidir bir kurtuluş bir terapidir ama dandik türk dizileri ve kanalları bana göre değil
Türk dizisine kurban olayım , bildiğin hiç durma cüneyt arkın , kemal sunal yaaa :( :(

Eşinizin ailesi nasıl? Kendi ailesinden böyle ilgi alaka şefkat görmemiş çocuklar büyüdüğünde de (istisnalar haric) ister istemez kendi ailesine de böyle davranıyor. Çünkü o öyle görmüş. Eğer öyleyse asla değişmez bacım: /

Eşinizin ailesi nasıl? Kendi ailesinden böyle ilgi alaka şefkat görmemiş çocuklar büyüdüğünde de (istisnalar haric) ister istemez kendi ailesine de böyle davranıyor. Çünkü o öyle görmüş. Eğer öyleyse asla değişmez bacım: /
Ailesi , tutucudur . Tv izlemeyi sadece gerekli şeyler için kullanırlar, haber , hava durumu , gündem takibi vs. Öyle baktıkları dizi.film yoktur. Tek bir dizileti var haftada birgün. Sahii ondan mıdır ki? Hiç aklıma gelmedi ailesinin tv tutumu .

Bizim televizyonumuzda belirli kanallar acik. Belgesel ve yararli programlarin yer aldigi kanallar acik. Bir de netflix.. film izlemek istedigimiz de kullaniyoruz bunu da.. Evliligimizin ilk yilinda boyle anlasmistik, cok sukur devam ettiriyoruz bu durumu..Cok ama cok memnunuz bu durumdan. Siz de boyle bir sey yapabilirsiniz.

Ailesi , tutucudur . Tv izlemeyi sadece gerekli şeyler için kullanırlar, haber , hava durumu , gündem takibi vs. Öyle baktıkları dizi.film yoktur. Tek bir dizileti var haftada birgün. Sahii ondan mıdır ki? Hiç aklıma gelmedi ailesinin tv tutumu .
Tabii kii de Aile diyoruz. Kolay söyleniyor ama. Aslında ileriye dönük etkisi çok büyük oluyor çocuklarda... olumlu veya olumsuz

Bizim televizyonumuzda belirli kanallar acik. Belgesel ve yararli programlarin yer aldigi kanallar acik. Bir de netflix.. film izlemek istedigimiz de kullaniyoruz bunu da.. Evliligimizin ilk yilinda boyle anlasmistik, cok sukur devam ettiriyoruz bu durumu..Cok ama cok memnunuz bu durumdan. Siz de boyle bir sey yapabilirsiniz.
Netflix i net üzerinden kullanabilirmiyiz? Yoksa ek ücretli mi acaba?

Back
X