Tv ' yi kırasım var

İyi akşamlar hanımlar...
Derdimiz tam anlamıyla tv değil ,eşimle tabiki ama bana göre çok büyük bir etken.7 yıllık evliyim , 25 yaşındayım ve üni. Evliyken devam edip zorda olsa bitirdim çok şükür. Eşim de esnaf kendi dükkanı var. İlgisizlik mi , huymu , karaktermi bilemiyprum sayısız uyarmama , hatta triplere çoğu zaman kavgalara kadar gidebilen bir tv bağımlılığı var adamda bence. Evet , yoruluyor olabilir,yemeğini de tv karşısında yiyebilir dahası çok fazla... iki tane çocuğumuz var ve büyük olanı çok agresif bunun sebebide kardeş kıskançlığı ve babamızın ilgisizliği. İnsan o kara kutu içerisinde neden beynini öldürmek ister saatlerce, onun karşısnda uyumak? Kaçırdığı kaybettiği şeylerin farkında değil, küçük oğlum iki yaşında şuan tamm sevimli ,öğrendiği birşeyleri tekrar etme dikkat çekme döneminde . Yavrum babası baksın diye kırk takla atıyor, bişey gösterecek olsa. Neden baktığı filmlere hemde üç defa beş defa , tekrar tekrar bakar insan. Kavga ediyoruz olmuyor, konuşuyoruz olmuyor. En fazla kendini tutabildiği süre üç beş gün sevimlilik abidesi olarak .sonrasında herşey düzelince aynı tas aynı hamam.şuan da o tv izliyor bende size yazıyorum, üst katta..nasıl düzelir bu adam ? Ya da korkarak soruyorum düzelir mi?
Çocuklar uyuduktan sonra tv izleme hakkı verin. Bende çok sıkılıyorum televizyondan. Başımı sıkıştırıyorlar gibi oluyor

11 senelik evliyim benimkide öyle ben bişey anlatırken gözünü ayırmaz tv den deli olurum.izlediği filmi 2 ci 3 cü izlemesi bile olsa dıkkatle bakar..mantıksız gelır bana bızımde kavga ettığımız oldu..öyle gıdıyoo.ilgisizlerde ondan
Szde çabaladınız mı? Daha dikkatli olması için , değişmiuormu diuosun ? :(

Düzelmez kuzum, iş yerindeki sorunları tv ile unutuyor, sen kendi hayatına bak, çocuklar büyüyünce de bir işe girersin, sosyalleşmek için ona muhtaç olmazsın, bırak izlesin televizyonunu, bura kadınlara sorsak, ay gitsin başımdan da ne yapıyorsa yapsın diyecek olan çoktur, çocuğun donu, çorabı, yemeğin suyu vb başını yiyeceğine
Evet, sizde haklısınız . İnşallah oğlan biraz daha büyürde , kpss den iyi sonuç alırım ..

Kapat tvyi, tv saati doldu de. ben eski evde anten taktırmamıştım tvye olan nefretimden, bu evde direk uydu varmış tvnin anten kablosu takılınca direk çekti :63:
Eşşek kadar adam ailesine ayıracak vaktini kendisi ayarlayamıyorsa çocuk terbiye eder gibi saatle izleteceksiniz başka çözüm yok.
Aynen , akşama bugünlük tv yeteerr, bütün çocuklara iyi geceler diyeceğim , cilveli cilveli :KK5::KK37:

Tv yi atardım ben olsam. Şuan nişanlımla tv almama kararı aldık konuşarak bunu çözemez misiniz
Almayında zaten , netten halledersiniz her işinzi . Diğer türlü vakit kaybı gibi geliyor bana nedense. Sanırım eşimin tutumu soğuttu tv ye karşı beni :(

Almayında zaten , netten halledersiniz her işinzi . Diğer türlü vakit kaybı gibi geliyor bana nedense. Sanırım eşimin tutumu soğuttu tv ye karşı beni :KK43:
Benim annem kardeşim eşin gibi. Tvye nefretim ordan geliyor , gün içinde yaşadığım bir olayı anlatacak oluyorum "ayyyy kadın gördü , eyvah!" gibi saçma sapan tepkiler veriyor tvye bana dönüp baktığı yok. Yahu onlar hayal ürünü benim yaşadığım gerçek tepki vereceksin madem bana ver tepkiyi , yok tv en yakın arkadaşı her olayı kendi yaşıyor sanki. Eski evime de tvnizin anteni Yok diye gelmiyordu :D

Benim annem kardeşim eşin gibi. Tvye nefretim ordan geliyor , gün içinde yaşadığım bir olayı anlatacak oluyorum "ayyyy kadın gördü , eyvah!" gibi saçma sapan tepkiler veriyor tvye bana dönüp baktığı yok. Yahu onlar hayal ürünü benim yaşadığım gerçek tepki vereceksin madem bana ver tepkiyi , yok tv en yakın arkadaşı her olayı kendi yaşıyor sanki. Eski evime de tvnizin anteni Yok diye gelmiyordu :KK70:
Nasıl sinir bozucu olduğunu çok iyi anlıyorum:( bizde bişey gösteriyoruz mesela bakmadan aa evet çok iyi yapmışın diyo , deli ediyo adamıEn Büyük KK

Evden TV yi kaldırmayı teklif edin? Önce bize bu yazdıklarınızı onunla oturup adam akıllı konusun ve ardından bu teklifi yapın veya eşinizle bir iddiaya girin bir ay TV siz yapabilecek misin diye . Belki o zaman kaçırdığı şeylerin farkına varır.
Tahmin ediyorum ki eşiniz esnaf olduğundan dükkanda TV izliyordur ve bağımlılık bundan dolayı olmuştur.

Back
X