- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Artık gerçekten kendimden şüphe etmeye başladım. Ciddi soruyorum bu soruyu,benim anlama kitligim falan mı var. Abimin evine geldim üçüncü günüm olacak bugün. Üc gündür dershanem var bahanesiyle sabah en gec 10 da cikip aksam 8-9 arası geliyorum. Bugün de abim nöbetteydi. Tvye tv box almış netflixi açamadım. Mesaj attım konuşamaz müsait değildir diye "netflix açılmıyor mu,acamadim sebeke yok diyor" diye, bir tane cevap attı sadece yemin ederim attigima pişman oldum. Aradı ilk dediği şey "Neden mesaj yazdirip duruyorsun tiktik yazamıyorum işte arasana" oldu ve bagiriyor tabii ki bunu derken. Bağırarak anlatmaya başladı şu şöyle bu böyle diye tamam abi tesekkür ederim diyorum tamam deme yap diye bağırıyor, mesela hdmı takili mı diyor hdmının ne olduğunu biliyorum ama o bağırdıkca panik olup ne diyeceğimi bilemiyorum farenin bilgisayara takilan bluetoothu sandım hdmi arıyorum etrafta. Benim odadan mouse ı al dedi almaya gidiyorum dedim nereye gidiyorsun salonda dedi göremedim dedim koltuklara baksana diye bağırmaya devam ediyor. Fareyi(bluetoothlu) tvboxa tak dedi mouse nın takildigini biliyorum ama ilk bulamadim nereye takildigini diyemiyorum da bulamadım diye bir posta daha bağırdı. En son dedi ki bak sakince anlatıyorum ( gerizekalı gibi hissettim kendimi) anlatti. Sonra bagirdi netflix izle diye aldık ya bunu diye (özellikle alma tv izlemiyoruz diye defalarca söyledim). En son gerginim aç iste deyip kapatti telefonu. Panikle birsürü yere tikladim, kumandalari kurcaladim öyle buldum nasıl açabileceğimi. Youtube da izledim ama anlayamadım. Meğerse smart tvnin internet baglantisi yokmuş. Tvboxı açmak icin de smart tvnin kendi kumandasında bir tuşa tıklamak gerekiyormuş. Bu kadar basit olduğunu anlayınca kendime o kadar çok kızdım ki başta nasıl göremedin anlayamadın abinin kızacağını tahmin edemedin mi diye. Gercekten gerizekali gibi hissediyorum şu an. Hicbir seyden anlamıyorum. Güzelce laptopu acip izleseydim bunların hicbiri yasanmayacaktı kendimi suclu hissediyorum.