Kendisi cagirdi defalarca 6 ay boyunca da gel dedi ısrar etti asla ben teklif etmedim. Evin temizlik yemek islerine ben bakıyorum evcil hayvanin mamasi suyu temizligiyle ben ilgileniyorum. Maddi külfet mi acaba diye düşünüyorum ama 6binden fazla maas alıyor. Cok yemek yiyen birisi değilim az yediğim icin sürekli hakaret ediyor hatta. Ne dese tamam diyorum tamam deme döverim diyor

Benim harcayacagim elektrik su faturasi onu ne kadar etkileyebilir ki. Gürültü de yapmam. Odamdan çıkmam. Ara sıra ufakta olsa ben de eve bir seyler alıyorum. Hatta babamlar o burada kira vermesin diye ev alacaklardi bu muhitten(220bin nakitleri var) (bu muhitte evlerin fiyati genelde bu civarlarda) olmadi,beğenemediler parayi abime transfer ettiler,noterde vekalet verdiler. Üstüne kredi cekebiliriz de dendi abim 20-30 bin ben de cekebilirim dedi. Sadece abimin ev beğenip anlasmasi lazim ama hic aramıyor maddi sıkıntısı olsa araması gerekmez miydi ? Baktiklari evlerde de hep bir kusur buldu abim yok alaturka tuvaleti yok,yok günesi iyi almıyor,yok odalar bagimsiz değil,katı müsait değil vs.. Kız arkadaşı yok ama acaba eve rahatca arkadaslari gelemiyor mu ben varken onun icin mi istemiyor diye düşünüyorum. Arkadaslik bağları kuvvetlidir.