Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

canım yaaaaaa, çok hoş olmuş burnun.dr unu tebrik ederim. yüzünede çok yakışmış.alışmışsındır iyice.güle güle kullan hahayyyyyyy:)))))))

burnun sargılıyken tontoş tontoş görünüyorsun. resimdenmi kaynaklı. kilomu almıştın o dönem.şimdi inceciksin o bakımdan:)))

merhaba twetyy özelden msj atmaya çalıştım ama yeni üye olduğum için 50 msj atmam gerekıyormus yapamadım :( sinan şakrak ile ilgili bilgi almak istemiştim senden bende gecen hafta görüşmeye gitiim burdan senın yazdıklarını takıp ettım ancak ilk yazdıkların son yazdıkların aynı deıldı sankı yanlıs anlamadıysam bana yardımcı olursan dr hakkında cok sevınırım şimdiden çok tesekkurler

canım yaaaaaa, çok hoş olmuş burnun.dr unu tebrik ederim. yüzünede çok yakışmış.alışmışsındır iyice.güle güle kullan hahayyyyyyy:)))))))

burnun sargılıyken tontoş tontoş görünüyorsun. resimdenmi kaynaklı. kilomu almıştın o dönem.şimdi inceciksin o bakımdan:)))

sağol tatlım kaydirigubbakcemile3 yok kız aksine daha da zayıftım ama ameliyattan sonra yüz şişiyor 2 hafta sonra falan düzeliyor ondan öyle gelmiştir :))

Brawo şu burun ameliyatını bu kadar doğal yapan doktora....öyle bir ustalıkla yapmışki sanki bu burunla doğmuşsun gibi...eğer önceki resmin ve ameliyat sonraki şiş ve morlukların olduğu resimler olmasa inanmayacağım ameliyat olduğuna yani....

Brawo şu burun ameliyatını bu kadar doğal yapan doktora....öyle bir ustalıkla yapmışki sanki bu burunla doğmuşsun gibi...eğer önceki resmin ve ameliyat sonraki şiş ve morlukların olduğu resimler olmasa inanmayacağım ameliyat olduğuna yani....

ay insan çok seviniyor böyle sözleri duyunca sağol canım benim opuyorumnanaktan

Merhaba, ben de yakin zamanda estetik yaptirmak istiyorum. Sitede de yeniyim, hatta bu ilk yazisim. Arastirmalarim sonucunda gördüm ki suan ki burun yapima benziyormus ilk burnun. Sonrasinda ki fotograflar simdiye kadar gördügüm en dogal ve güzel burun :). 14.gün resminiz öyleyse simdiki hali cok daha güzeldir. Ben kalkik, minik ve herkesin burnundan istemiyorum. Sizin baska fotograflariniza nasil bakabilirim, beni cesaretlendirdiniz.Cok tesekkürlerve onca sayfayi okuyamadim doktorunuzun adi nedir?

opuyorumnanaktan
Merhaba, ben de yakin zamanda estetik yaptirmak istiyorum. Sitede de yeniyim, hatta bu ilk yazisim. Arastirmalarim sonucunda gördüm ki suan ki burun yapima benziyormus ilk burnun. Sonrasinda ki fotograflar simdiye kadar gördügüm en dogal ve güzel burun :). 14.gün resminiz öyleyse simdiki hali cok daha güzeldir. Ben kalkik, minik ve herkesin burnundan istemiyorum. Sizin baska fotograflariniza nasil bakabilirim, beni cesaretlendirdiniz.Cok tesekkürlerve onca sayfayi okuyamadim doktorunuzun adi nedir?

teşekkür ederim güzel sözleriniz için opuyorumnanaktan ilk sayfada yazıyor dr ismi.. Arkadaşlık isteği gönderin kabul edeyim albümümden diğer fotolara bakarsınız dilerseniz .. Yalnız şunu akıldan çıkarmayın burnum ikinci ameliyatı yani revizyon oldu ..

cnm ilk amelytlı resmlerini görmüştm topğn hepsini okudum sora meğer revizyon da geçirmşsn..halbuki ilk resmlerde çok hoş görünüodu...şikayetlerin nelerdi de revizyon oldun cnm öğrenebilrmym??bu arada arkdşlık teklifi yolladm ama kabul edersn sevnrm.

cnm ilk amelytlı resmlerini görmüştm topğn hepsini okudum sora meğer revizyon da geçirmşsn..halbuki ilk resmlerde çok hoş görünüodu...şikayetlerin nelerdi de revizyon oldun cnm öğrenebilrmym??bu arada arkdşlık teklifi yolladm ama kabul edersn sevnrm.

sol profilden eğri ve ucu düşük görünüyordu tatlım sağ tarafımdan bi problemim yoktu o yüzden oldum canım revizyon , buarada şuanda da ufak problemlerim var ama sallamıyorum artık napiym eskisine nazaran iyi olduğu için:kedi: arkadaşlığını kabul ettim opuyorumnanaktan

buarada burnum güzel demek için dolu dolu 6 ay geçmiş olması gerekiyor ameliyatın üzerinden , çünkü sorunlar varsa şişlikler iyice inice ortaya çıkıyor

buarada burnum güzel demek için dolu dolu 6 ay geçmiş olması gerekiyor ameliyatın üzerinden , çünkü sorunlar varsa şişlikler iyice inice ortaya çıkıyor

çok doğru demişsiniz..peki sizin hangi aydan sonra problemleriniz ortaya çıktı ne zaman farkettiniz 6 aya yakın bir zamanda mı?

çok doğru demişsiniz..peki sizin hangi aydan sonra problemleriniz ortaya çıktı ne zaman farkettiniz 6 aya yakın bir zamanda mı?

aslına bakarsanız ben 15 günden sonra farketmeye başladım bi taraftan yamuk durduğunu ama şişliktendir diye teselli ettim kendimi ama aylar geçmeye başladıkça bir sorun olduğu bariz ortadaydı yani ameliyat olduğum halde o halde dolaşamazdım sonuçta biz en mükemmeli olsun diye ameliyat oluyoruz şuan mükemmeli yakaladın mı derseniz yine hayır .... işin tuhafı burnumda sorun olduğunu ilk ameliyatta sadece ben görüyordum eşime söylediğimde bişey yok diyordu başkaları da öyle , ya da biz çok takıntı yapıyoruz .. Umarım herkesin dilediği gibi olur amleiyattan sonra burnu çünkü öyle yıpratıcı bişey ki bu ...

Back
X