• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

twigy markasının vurdumduymazlığı! şok olacaksınız

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
kızlar bilenler bilir twigyde 100 tlmi unutmuştum geri almaya gittiğimde vermediler vs vs
neyse son olanlar şunlar
cuma akşamı yani bu akşam bizi burak bey(hgenel mudurmu ne) görüşmeye cağırmıştı kameraları felan izleteceklerdi!
bugun aradım gitmeden arayayım dedim.
burak bey yokmuş!
adama dedim ben size hiç birşey demiyorum artık kurumsal bir yer olsanız biraz araştırırdınız , pazartesi vergi dairesine sizi şikayet edeceğim fiş vermediğiniz için dedim. ozaman yhiyecegınız ceza 180tlden aşağı olmayacak vs vs
neyse adam bir savunuyor arkadaşlar yok siz bizi suçluyorsunuz kameralar kasayı gormuyor net olarak felan filan!!!!!!!
burak bey boşanma davası vardı anne babasının.. o yuzden gitti diyor!!!!!
bende dedimki'' nöbetçi mahkeme harici 8 den sonraya mahkeme kalmaz dedim siz ne diyorsunuz ya dedim.
..bole bişe ilk defa oluyor kimse sizin paranızı yemedi ole bişi olsa verilirdi geri.burda 100 tleye göz dikecek kimse yok!!!!!
ya beyefendi diyorum oraya kadar geledim konuştum cuma günü çağırdılar kameraları izlettirmediler bahane buldular
ne kamera görüntülerini attılar
nede arayacaktınız aradınız dedim.
bu soylediklerimi ona iletin dedim kapattım
kızlar bu şube İSTANBUL ZEYTİNBURNU OLİVİUM ŞUBESİNDE OLMUŞTUR.
paranıza her yerde dikkat edin yoksa bole ustune bi su içersiniz:(

siz bunu o firmanın genel müdürlüğüne şikayet edin. Bende magaza calısanıydım bilirim böle seyleri fabrikası ,koordinatörü vs. bi ilgilenenni mutlak vardır. Müdürü de yola getirirler siz hiç merak etmeyin. yeterki detayları unutmayın. İkinci yol olarak tüketici haklarına şikayet dilekçesi yazın .ve son olarak şikayet var.com sitesine girin.firmalar buraları takip eder ilgilenen elemanları hemen altına cevap yazarlar genelde .peşini bırakmayın.kameranın kasayı görüp görmemesi sizin probleminiz değil.

Son düzenleme:
Maalesef bazı bayilerde bu gibi sorunlar yaşanıyor. Bende bir mağzada böyle sorun yaşadım. Dedşm ki bana marka genel müdürnü bağla yada dedim daha yetkili birini ne seni ne de bu mağza müdürünü muhattap almıyorum haklarım var dedim. Orada aradılar ben aldım telefonu durumu izah ettim, sonra telefonu mağza müdürüne verdiler ve talebm hemen yerine getirildi. Böyle şeylerde 1 kerede dönüş alamıyorsanız direk daha yetkili kişilerle muhattap olun. Artık şanslıyız ki internette her firmanın üst yetkililerine ulaşabiliyoruz

Şekerim söyledim sana daha önce genel müdürlüğüne şikayet edeceksin mağaza müdürüne değil. Ayrıca bir hırsızlık olayı olsa kasada, nasıl çözecekler olayı kamera orayı görmüyorken. Bence genel müdürlüğü arayın ve bu işi bir çözüme kavuşturmayacakları takdirde şikayet edeceğinizi ve bu durumu heryerde anlatacağınızı söyleyin. :44:

arkadaşım sen kesin olarak parayı kasiyere verdin mi?
yoksa orta yere mi bıraktın?
yani bir başkası da almış olabilir
kusura bakma ama burada bence senin de hatan var
önce sen parana sahip çıkacaksın
verip vermediğinden emin olacaksın
para üstünü aldın mı almadın mı hesaplayacaksın
bilinçli tükeci olmak burdan başlıyor bence
sen eve gidene dek farkında bile değilsin aldığın verdiğin paranın
insanları zan altında bırakmak çok kötü
umarım sorununu çözersin

Back
X