• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twist Stepper kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin kız sensiz olur mu hiç :) stepper var ya bi alet onla ilgili paylaşım var burda

Canım yapabiliyorsan gergün yap zaten 20 dk ama yine de sorarım akşam yazarım. Benim bacaklar inceldi ama ben çok spor yaptım başka başka bisürü sporlar da e kilo da kaybedince inceldi stpper etkisi ne kadar bilmiyorum. İç bacak kası çalıştıran hareetler yap bence nette var bulamazsan ben sana bulayım.

Oy oy yerim seni :):rolleyes:

senin tavsiye edeceğim hareketler varsa link atarsan sevinirim, ne kadar sürede belli olur bacaklar zor eriyormuş diye duydum :( benim üst bacaklarımın arasında nokta kadar ayrık var her yer bitişik :((((

senin tavsiye edeceğim hareketler varsa link atarsan sevinirim, ne kadar sürede belli olur bacaklar zor eriyormuş diye duydum :KK43: benim üst bacaklarımın arasında nokta kadar ayrık var her yer bitişik :KK43:(((
Bak bunları evde kolayca yaparsın
http://www.monthlyfitness.com/6-harekette-daha-siki-ic-bacaklar/

Ama ne kadar sürede erir bilemedim o kişiden kişiye değişir bence. Sporun kendini göstermesindeki en önemli şey düzenli yapılması ama 5 gün yapayım 3 gün yapmayım 10 gün daha yapayım dersen olmuyor malesef

20 dk , 143 kalori , 1000 adım attım bugun :)

20 dk , 143 kalori , 1000 adım attım bugun :)
20 dk yaptım ben de. Canım bunun paketinde yazıyor 20 dk maksimum diye. Bu pistonlu ya plastik ısınıyor falan o yüzden bence. Bir kerede maks 20 dk. Ama spor salonlarondaki stepperlarda istediğin kadar yaparsın

Eklentiler

• IMG_2823.webp
    IMG_2823.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_2824.webp
    IMG_2824.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 101
20 dk yaptım ben de. Canım bunun paketinde yazıyor 20 dk maksimum diye. Bu pistonlu ya plastik ısınıyor falan o yüzden bence. Bir kerede maks 20 dk. Ama spor salonlarondaki stepperlarda istediğin kadar yaparsın

Tamam canım zaten 20 dk çok zorluyor anca yapabiliyorum :)

Dün 15 dk yaptım bacaklarım diğer sporlardan çok ağrıyordu. Ama yine de günü boş geçmedim diye sevindim :)
Sen dün yaptın mı @rainydyinlondon

15/21 haziran arası 20 dk yaptım ama şimdi bayram nedeniyle 1 hafta il dışımdayım o yüzden yapamıyorum off çok üzgünüm :(

Senin yapmana sevindim ben de twist and shape yerine 20 dk spor hareketleri yapayım , dün yapamadım yol yorgunlugundan dolayı :(

15/21 haziran arası 20 dk yaptım ama şimdi bayram nedeniyle 1 hafta il dışımdayım o yüzden yapamıyorum off çok üzgünüm :KK43:

Senin yapmana sevindim ben de twist and shape yerine 20 dk spor hareketleri yapayım , dün yapamadım yol yorgunlugundan dolayı :KK43:
@MiuLego

Tebrikler canım bırakmamışsın :)Bu akşam ben de yeniden başlıyorum aksatmam çünkü incecik bacaklarım olmasini çok istiyorum :))) @MiuLego

Maşallah canım ben de dün yapmadım başka sporlardan yorgun düştüm. Bugün inşallah yapıcam 20 dk :)
Baska neler yapiosun , gunde kac dakika yapiyorsyn bir de ? Simdi ben 1.66 boy 62 kiloyum , sanirim 52/55 kilo olursam daha iyi olurum gibi geliyor :)

C
Baska neler yapiosun , gunde kac dakika yapiyorsyn bir de ? Simdi ben 1.66 boy 62 kiloyum , sanirim 52/55 kilo olursam daha iyi olurum gibi geliyor :)
canım çok yapıyorum spor ya. Stepper ı fix 20 dk yapıyorum. Bak bugün yaptıklarımı yazayım sana hatta şuan spordayım bisiklette :)

Mekik : 95
Plank : 1.5 dk
Wallsit : 120 sn

45 dk yürüyüş
30 dk eliptik
20 dk bisiklet
700 ip
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
20 dk stepper

Daha eve bir 30 dk daha yürücem spor bitince :)

52 çok az olur 55 iyi bence sana fıstık gibi olursun

Daha önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama bacaklarım çok incelmemişti o zaman. boyuma göre bacaklarımın ince olması için acaba 52 ye kadar düşmeli miyim diye düşündüm. Çünkü genelde mankenlerde boylarından 12-15 düşük oluyorlar ya en az :))

Neyse şimdi önce bir 60 a düşeyim de :)) Bu akşam çok az yiyeceğim :) yarın sabah 61.9 olarak uyanmak istiyorum :)

Maşallah sana ne kadar güzel spor yapıyorsunuz , senin boy kilo oranın nasıl :) Eliptik spor salonuna gittiğimde yapyordum 30 dk iyi yapıyorsun maşallah :)

İpi Ben de eklesem iyi olur aslında programıma ben sadece 20 dk twist and shape bir de bir kaç tane bacak egsersizi yapıyorum :( bunlar yetersiz di mi :( 3 ay sonrasına kadar barbie gibi olmak istyorum :)) @MiuLego

Daha önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama bacaklarım çok incelmemişti o zaman. boyuma göre bacaklarımın ince olması için acaba 52 ye kadar düşmeli miyim diye düşündüm. Çünkü genelde mankenlerde boylarından 12-15 düşük oluyorlar ya en az :))

Neyse şimdi önce bir 60 a düşeyim de :)) Bu akşam çok az yiyeceğim :) yarın sabah 61.9 olarak uyanmak istiyorum :)

Maşallah sana ne kadar güzel spor yapıyorsunuz , senin boy kilo oranın nasıl :) Eliptik spor salonuna gittiğimde yapyordum 30 dk iyi yapıyorsun maşallah :)

İpi Ben de eklesem iyi olur aslında programıma ben sadece 20 dk twist and shape bir de bir kaç tane bacak egsersizi yapıyorum :KK43: bunlar yetersiz di mi :KK43: 3 ay sonrasına kadar barbie gibi olmak istyorum :))

Bacak egzersizleri olarak 12 dakikada bunu yapmaya başlayacağım 20 dk twist and shape 10 dk da bacak egzersizi, acaba 1 ay sonra durum ne olur :))

@MiuLego

İpi Ben de eklesem iyi olur aslında programıma ben sadece 20 dk twist and shape bir de bir kaç tane bacak egsersizi yapıyorum :KK43: bunlar yetersiz di mi :KK43: 3 ay sonrasına kadar barbie gibi olmak istyorum :)) @MiuLego
Mankenlet boyundan 20 25 az oluyo. . Mesela 175 boya 50 55 kilo arası. . Onlarla kıyaslama kendini. .

Back
X