- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
benim de yok ...hiçbiri hemde...ve mutluyum sorun yok :)
Bundan daha saçma bir dalga geçme konusu olamazdi heralde
Bence cok iyi yapiyorsunuz kullanmayarak, keske bende bu işe hiç baslamasaydim, birakamiyorum ayol (ayolda neyse artik)
Tamamen zaman kaybı
(Sigara kullanmiyorum ama bu isareti kullanmayi hep istemistim, bugune kismetmis)
Puhahaamutlu bırakmıyorlar ki...
illa ki edinmelisin, edinmezsen cahilsin cühelasın... teknolojiden bihabersin... kısaca safsın.. böyle imkanlardan yararlanılmazmıymış
Puhahaane imkanıymış ki
milletin resimleri , abuk subuk sözleri
paylaşımları mı....hiç güleceğim yoktu
az ötede kudursunlar...
Benim de yok.
Derdim de yok : p
Bakınız teknoloji neymiş:
"Bir sanayi dalı ile ilgili yapım yöntemlerini, kullanılan araç, gereç ve aletleri, bunların kullanım biçimlerini kapsayan uygulama bilgisi, uygulayım bilimi"
TDK yı açıp gösterin o çok bilmişlere de teknoloji neymiş ne değilmiş öğrensinler
Benim hepsinden var facebook hariç instagram ve twitterı baya baya aktif kullanıyorum.Ama olmayana "aaaa nasıl yok" demiyorum. Ne güzel yeaa keşke bende öyle olsam diyorum ama onlarsız yapamıyorum. Dalga geçmek için çok saçma bir konu zaten.
onlar için teknoloji like'dan , face yorumlarından ibaret... bizler mi? bizler cühela takımı...
komedi resmen :):)bu konuyu açmama sebep olan arkadaşım sağolsun :) akşam bizdelerdi eşiyle beraber... eşinin elinde telefon, maç özetlerini okuyor bilmem hangi programdan, arkadaşım mutfağa su içmeye diye çıktı, gitti gelmez gitti gelmez.. bende gittim merak ettim arkasından... mutfağa oturmuş sandalyeye atık kimleri likelıyorsaeşimle içerde göz göze geliyoruz, bunlar napıyor dercesine :)
eee ben içerde oturuyorum... niye geldiniz ki ozaman.. oturun evinizde karı koca kimi likelıyorsanız likelayın beee
ha işte bu teknoloji düşkünleri var ya bilgisayara bir program kurulacak çift tıklamayı bilmez. (şaka yapmıyorum)
word nedir nasıl kullanılır bilmez.
yemişim öyle teknolojiyi
formatlarını ben çekiyorum neyin havası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?