- 6 Mayıs 2021
- 5
- -3
- 1
- 31
- Konu Sahibi afrodit1213
-
Sosyal medyadaki insanlar da gerçek. Eğer yüz yüze görüşüp anlaşabildiyseniz nerden tanıştığımızın bir önemi yok bence8 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştık. her şey mükemmel gidiyor. Seviyorum,sevildiğimihissediyorum. Saygılı ve işinde bir insan. Ama tanışma yerimiz hep eleştirmiş olduğum sosyal medya... Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Sosyal medyadan tanıştım. 4. aymızda sözlendik 1 yıl içinde de evlendik. 6 yıldır evliyiz. Kime ne nerde tanıştığımdan8 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştık. her şey mükemmel gidiyor. Seviyorum,sevildiğimihissediyorum. Saygılı ve işinde bir insan. Ama tanışma yerimiz hep eleştirmiş olduğum sosyal medya... Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Mesela ben dimiEleştirdiğiniz bir şeyi neden yapıyorsunuz ki? İnsanın kendi prensiplerine de ters gelmesi ne bileyim artık. Bari bundan sonra eleştirmeyinsosyal medyadan tanışıp çok da güzel ailesi olan arkadaşlarım var. İyi insan her yerde iyidir zaten, mutluluklar dilerim
Aynen. Bence zaten insanları sosyal medyada tanımak daha rahat özellikle ilk başlarda. Gizli oldukları için gerçek kimliklerini gösteriyorlar. Klavye başındaki aslan halini görebiliyoruz yani ))Mesela ben dimi
Sen net bir bicimde dusuncelerini paylasmissin zaten,bizede tamamini gormek nasip olsun demek duser :)8 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştık. her şey mükemmel gidiyor. Seviyorum,sevildiğimihissediyorum. Saygılı ve işinde bir insan. Ama tanışma yerimiz hep eleştirmiş olduğum sosyal medya... Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bir bana denk gelmedi şanslısınız8 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştık. her şey mükemmel gidiyor. Seviyorum,sevildiğimihissediyorum. Saygılı ve işinde bir insan. Ama tanışma yerimiz hep eleştirmiş olduğum sosyal medya... Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Eksi den nasıl tanistinizNe önemi var ki :) Bizde 7,5 aydır sevgiliyiz. Ekşi sözlüğün gözünü seveyim diyorum. Resmen ruh eşimi, sevgilimi, kocamı, umatım ilerde de doğacak çocuklarımın babasını buldum. Yasaklardan sonrada ailemle tanışmaya gelecek. Sonrada umarım en kısa zamanda da evliliği planlıyoruz.
Yazdığı bir entry vardı. İş icabı sormam gerekenler vardı. Yani amaç öyle tanışmak değildi. Gayet ciddi şekildeydi sonra bizimde anlamadığımız bir şekilde gönlümüz ısındı. İşler tanışmaya kadar geldi yani :))Eksi den nasıl tanistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?