- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi SekerAnnee
Ölüyor mu köpek ?
Ben seyredemedim
Ben seyredemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım genel yaklaşım ne bilmiyorum ama kedi kesen bir yaratık vardı eskişehirde geçen sene, böyle videosu düşmüştü nete , ona hapis cezası da para cezası da verildi, evcil hayvan bulundurması da yasaklanmıştı sonrasında. İnşallah bu yaratık da yakalanıp en yüksek ceza ne ise o verilir.Bu canı bulunsada maalesef bizim ülkemizde tutuklayıp sorguya cekildikdikten bir gün sonra serbest bırakılır. Çünkü adalet yok!!
Aynı buna benzer bir olay geçen yıllarda Almanya'da olmuştu. Sarhoş bir adam kendi köpeğini sırf onun yemeğini yedi diye parka götürüp boynuna ip dolayıp köprüden sarkirtip bogmustu..Sonra o sarhoş adamı yakaladılar hapise attılar. Üstüne birde para cezasına carptirdilar..Neden?Çünkü orası demokratik ve tüm canlılara değer veren bir ülke. .
Ya ben bi türlü cesaret edip açamadim. Ne oluyor video da.İzledim ben bunu izlemez olsaydım o geceden beri uyku uyumuyorum. Allah belasını versin köpek herif asıl köpek onlar işte ne çok çoğaldı bu caniler ya. Aynı şekilde muamele görmen dileğiyle
Dövüyor ipten Demir'e asıyor yerden yere vuruyor. Daha ne olsun hayvan herif insan değil bunlar. Birini o demirde sallandıracaksın bakalım bir daha yapabiliyorlar mıYa ben bi türlü cesaret edip açamadim. Ne oluyor video da.