Twitter'da dolaşıyor arkadaşlar, tüylerim diken diken oldu:(

Ölüyor mu köpek ?
Ben seyredemedim

insanoğlunun en sadık dostu dediği varlığa yaptığı insanlık dışı demiyeceğim tamda insanlığa yaraşır bir hareket başka hangi canlı zevk için bir başka canlıya eziyet eder

Allah kahretsin boylesini. Etrafta hic kimse gormemis mi yahu.. Umuma acik yer degil mi orasi. Boyle vicdansiz evlat yetistirebilmek icin ozel cabaa mi harciyor bazilari:KK43::KK43:

:KK43: Yazılanlar yetti üzülmeme, izlemem mümkün değil. Hiç bir zaman çıkmaz aklımdan :KK43:

Savunmasız, zararsız bir varlığa nasıl yapılır bu işkence nasıl ? :KK43:

Hangi cani cekerde sessiz kalır ???

Izledim. Köpegin sesi gitmiyor kulaklarimdan.
Okadar üzüldüm ki.

Insanligimdan utandim. Bir köpek firsati olsa bile asla böyle bisey yapmazdi baska bir canliya.
Allah kahretsin böyle pislikleri!

Böylelerine nasıl insan deniyor bilemiyorum seni doğurana da bu şekilde yetişmeni sağlayana da yazıklar olsun birde o zavallıya hayvan diyoruz bu insan diyemediğim pisliğe nedemeli hayvana bile hakaret buna o sıfatı yakıştırmak!

İzleyemiycem bu savunmasız canlara yapılanları gördükçe sütüm kesiliyor hep kahroluyorum beddualar etmekten nefesim tükendi

Bu canı bulunsada maalesef bizim ülkemizde tutuklayıp sorguya cekildikdikten bir gün sonra serbest bırakılır. Çünkü adalet yok!!
Aynı buna benzer bir olay geçen yıllarda Almanya'da olmuştu. Sarhoş bir adam kendi köpeğini sırf onun yemeğini yedi diye parka götürüp boynuna ip dolayıp köprüden sarkirtip bogmustu..Sonra o sarhoş adamı yakaladılar hapise attılar. Üstüne birde para cezasına carptirdilar..Neden?Çünkü orası demokratik ve tüm canlılara değer veren bir ülke. .
Canım genel yaklaşım ne bilmiyorum ama kedi kesen bir yaratık vardı eskişehirde geçen sene, böyle videosu düşmüştü nete , ona hapis cezası da para cezası da verildi, evcil hayvan bulundurması da yasaklanmıştı sonrasında. İnşallah bu yaratık da yakalanıp en yüksek ceza ne ise o verilir.
Rutinde pek yapılmıyormuş ama bu ceza sanırım, olay olmuştu o Zaman o pisliğe verilen ceza. Biraz da duyulup ses çıkması ile alakalı maalesef...

Dayanamayacağım için ne resmi tıkladım ne videoyu. Yakalansalar da adil bir ceza alacaklarını sanmıyorum, ALLAH'ın adaletine bırakıyorum.

Bir de aklıma şu geldi; yıllar önce komşumuzun köpeği gözümüzün önünde bir kediyi yakalayıp parçaladı, biz yetişene kadar iş işten geçmişti. Bu köpek genelde bizim bahçede dururdu, bizi çok severdi, biz de onu, kovmazdık hiç. O olaydan sonra ona çok kızdım, bağırdım kediyi gösterip gösterip kovdum yanımdan. Bir çocuk gibi küstüm ona, yanaştığında hiç pas vermedim, azarladım, yiyecek hiç bir şey vermedim ve oynamadım, küslüğümü tepkilerimle belli ettim yani. Anlayacağını biliyordum çünki. Bu belki bir aya yakın böyle sürdü ve atıyor dersiniz belki, bir gün bahçede otururken, o kedi düşmanı köpeği
her zamanki gibi uzandığı sırada üzerinde yavru bir kedi cirit atarken, kuyruğuyla oynarken gördüm. Dikkatle ve endişeyle izlemeye başladım; tabi ki halinden hiç memnun değildi ama nerden gelmişse bir yavru kedi gelmiş onu bulmuş ve en tahammül edemeyeceği cinsten oyunlar yapıyor kendisine ve o buna rağmen gıkını çıkarmıyordu. Yaptığı hatayı anlamıştı ve o günden sonra hiç bir kediye saldırmadı, hep gözlemledim. Ara sıra yavaşça kovaladığı oluyordu erişkin kedileri o kadar, e o da olsun artık, doğasında var. Yavrularaysa sonuna kadar tahammül ediyordu. Bu hareketlerinin karşılığındaysa tabi ki benden ödüller alıyordu :) ve dostluğumuz son hızla devam etti :)
Bir köpek temel içgüdülerine bile duygusal yaptırımlarla engel olmayı öğrenebiliyor, anlayabiliyor ama biz, varlığımızla gurur duyduğumuz insanoğlu, kavganın, zorbalığın, saldırganlığın sembolü olarak kullandığımız adıyla bir "köpek kadar" olamıyor, saldırma içgüdümüze sahip olamıyoruz ve bunu sırf zevk ve ego tatmini için yapıyoruz.

Allahın belası pislik herif! Dünyada ki en tehlikeli hayvan insandır!!! Benim köpeğim var sevmeyen benmle konuşmasında gorusmesnde evime de gelmesn! Onların hepimizden fazla yasama hakkı var!!

İzledim ben bunu izlemez olsaydım o geceden beri uyku uyumuyorum. Allah belasını versin köpek herif asıl köpek onlar işte ne çok çoğaldı bu caniler ya. Aynı şekilde muamele görmen dileğiyle

İzledim ben bunu izlemez olsaydım o geceden beri uyku uyumuyorum. Allah belasını versin köpek herif asıl köpek onlar işte ne çok çoğaldı bu caniler ya. Aynı şekilde muamele görmen dileğiyle
Ya ben bi türlü cesaret edip açamadim. Ne oluyor video da.

Back
X