- Konu Sahibi EU2
-
valla bilemiyecegim, goz baska cild baska, cilde limon surulur fakat goz'e surmeye gelince 10 kere dusunurm, cild yinede her ay kendisini yeniliyr, ustelik derimizi koruyan cildin olu hucreleri var, koruma sistemi yuksek, goz ise baska, gozumuzu mikroplardan koruyan sivi bir tabaka var fakat goze zarar verilirse duzelme sansi daha az dir, goz bu sonucta.. dikkat et derim.
evet arkadaşlar bende duydum hatta annem bana der ağdadan sonra limon sür diye.ama çok yanıyo ve kaşınıyo.sinirlerim zıplıyo.bide ben elma sirkesi sürüyorum bikaç gündür.antiseptik özelliği olduğu için çok faydalı.bende batıklarda dolayı oluşan yaralar var onlar için sürüyorum.bide yumuşatıyo.
arkadaslar merhaba,2 hafta once ust bacak bolgemi almis ve,limon-tuz karisimi uygulamistim. az tuy cikmasina ragmen bugun gene aldim ve karisimi uygulamaya basladim, bu sefer cok yandi mafoldumben acaba limonun cinsinden olabilirmi ? aslinda almasam 9-10 gun bile idare ederdi ama devamli kisa sort giyiyor ve plaja gidecegim icin aldim.
gobek tuylerini ne ile aldin? cimbiz, makine yoksa agda ile mi?
uzerimde fark ettim birsey var, cimbiz'la aldigim yerlere karisim fazla etki etmiyr, ediyr ama makine ile aldigim yerlerde etkisi cok farkli. bacaklarimi makine ile aliyrm ve tuyler ince cikti (karisimi surdukten sonra) ama gobek bolgemi cimbizla aliyrm yani tek tuk cikanlari o bolgede de tuyler hala eskisi gibi cikiyr :-S
canim fena sikiliyr bu tuylere...
ben limonu dört kez sürdüm.ilk sürdüğümde çok şaşırmıştım ilkin de böye yapıyorsa diğerlerinde bitirir diyordum,ama öyle olmadı hatta çoğalttı çabuk çıkarması da cabası...velhasıl-ı kelam ben artık sürmeyeceğim limonu.alt bacağıma ve kol altıma soğan sürdüm umarım bu işe yarar:Saruboceq:çok sıkıldım şu lanet kıllardan yaklava:
canım seni umtsuzluğa düşürmek istemem ama benim gözlemdiğim kadarıyla evet çoğalttı ama üst tarafa çok iyi geldi onu söylim.bu arada nane çayını üçüncü yapışıma kadar içtim dürdüncüde içmedim çünkü hüsrana uğramıştım.ama ben diyorum ki bize pes etmek yakışmaz altıncıya kadar devam edeceğim ondan sonra bırakıp bbırakmamaya karar veririm duruma göre. gelişmeleri yazarım
Birazdan ağdaya başlıyorum. Sir ağda kullandığım için, mâlum ağda sonrası özel yağı ile cildimi temizlemem gerekiyor. Ama bu limon tuz karışımına başlamaya da kararlıyım. Geçmiş sayfalarda okudum ama bununla ilgili net bir şeye rastlamadım.
Yani sir ağdadan sonra yağ sürmeden direkt bu karışımı uygulasak bir şey olmaz değil mi? Yağ gözenekleri kapatır ve limonun etkisini azaltır diye düşünüyorum.
Benim işim daha ohoo kaç saat sürer, o yüzden isteyen cevap hakkını kullanabilir, arada bakarım, ona göre bir şeyler yaparım artık :hulya:
Bir de, bir limona bir çorba kaşığı tuz iyi midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?