E elmaerik Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2010 45 0 36 Muğla 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elmaerik #1 umutsuz ev kadınları dizisindeki emelin turuncu kabanının nerede satıldığını bilen var mı???
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 113 3 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elmaerik #2 ah o emelın kabanları yokmu bende bayılıyorum vala her rengını gıyıyo kadın yakısıyoda ankarada bulkunuyosanız ben kızılayda gormustum addax taydı sanırım ama hala varmı bılmıyorum
ah o emelın kabanları yokmu bende bayılıyorum vala her rengını gıyıyo kadın yakısıyoda ankarada bulkunuyosanız ben kızılayda gormustum addax taydı sanırım ama hala varmı bılmıyorum
E elmaerik Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2010 45 0 36 Muğla 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elmaerik #3 çok güzel kabanlarrrr bulmak lazim..bn muğladayım, arada bi izmire de gidiyorum. buralarda yerini bilen yok mu?
çok güzel kabanlarrrr bulmak lazim..bn muğladayım, arada bi izmire de gidiyorum. buralarda yerini bilen yok mu?