U-yu-ya-mı-yo-rum :(

Queen Bee

✿ Evli, Mutlu, Kedili, Öğretmen ✿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
3.265
3.578
168
Benim bir derdim varki valla illallah ettim artik kendimden. Uykum olmasına ve hatta yorgun olmama rağmen geceleri bir turlu uyuyamiyorum Vücudum istemsiz olarak resmen buna direniyor. Uyusamda gecenin bir yarisi pat diye uyaniyorum, tipki şuan olduğu gibi. Herkes uyuyor ve evde yalniz kaliyorum bu seferde abuk subuk korkmaya basliyorum Benimle ayni durumda olan yada önerisi olan var mi ? (Koyunlari sayi öneri olarak kabul etmiyorum : D)

Kafanda deli sorular döndüğünden uyuyamıyorsundur, günün analizini yatakta yapmaktan vazgeç Ben uyuyakalana kadar dua okurum, 1 2 derken uykuya dalıyorum dene istersen

Banada dua ise yaramiyor hatta yastigimin içine ayetel kursi bile koydum birinin tavsiyesi ile ama yok Allah yok uyuyamiyorum Butun gun yorgun geziyorum bu seferde..

Ben de uyuyamıyorum Bir de bugün izlediğim videodan etkilendim, korkumdan uyuyamıyorum
Şüküfe'yle oturuyoruz biz de :)

Ben de uykuya hasret kalanlardanım ama sebebı mınık pasam :) kaktık oturuyoruz . Bitki cayı denedın mı melisa ya da rezene cayı

Banada dua ise yaramiyor hatta yastigimin içine ayetel kursi bile koydum birinin tavsiyesi ile ama yok Allah yok uyuyamiyorum Butun gun yorgun geziyorum bu seferde..
arkadasin dedigi gibi gunun analizini yapiyorsan zor uyursun ... su aoyle olsaydi,bunu boyle yapsaydim ... liste uzaaar gider seninde gozlerin uykuya hasret kalir ...baska bi problemin yok dimi yani sttesten kaynakli olan ?

Ben de uyuyamıyorum Bir de bugün izlediğim videodan etkilendim, korkumdan uyuyamıyorum
Şüküfe'yle oturuyoruz biz de :)
Şukufe kedin mi :) Ben geçen hafta dabbe 5'e gittim sinemada, bir de onu görsen 1 ay uyuyamayacaksın demekki

Altyazılı dizi izle o zaman :) Ama Onda da okuma var, sakin müzik, loş ışık bunlar uyku yapar ama bilemedim ki..
Müziğe başvuruyorum galiba en iyi o geliyor, uyumamı sağlamasada en azından beyni rahatlatıyor :)

Himm yalniz değil misim bende minik oglumla evi turluyorum
Uykusuzluğa melis cayi iyi geliyor denemek te fayda varda ben daha ne kadar dayanicam uykusuLuga onu merak ediyorum :)

Himm yalniz değil misim bende minik oglumla evi turluyorum
Uykusuzluğa melis cayi iyi geliyor denemek te fayda varda ben daha ne kadar dayanicam uykusuLuga onu merak ediyorum :)
Bu gece yeşilçay denedim işe yaramadı, yarında melis çayı deneyeyim o zaman :) Ben istediğim kadar dayanabiliyorum daha doğrusu uyuyamıyorum diyim.. sabah 8'e kadar oturup 9'da okula gidiyorum

Şukufe kedin mi :) Ben geçen hafta dabbe 5'e gittim sinemada, bir de onu görsen 1 ay uyuyamayacaksın demekki

Evet kedim, o yuvarlanıyor ben onu izliyorum :) Ay yok yaa, öyle şeylere hiç gelemem zaten. Gözüm sürekli kapıda, sanki biri çıkacak

Doktorundan zopiclon iste ben öyle cözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…