Kafanda deli sorular döndüğünden uyuyamıyorsundur, günün analizini yatakta yapmaktan vazgeçBenim bir derdim varki valla illallah ettim artik kendimden. Uykum olmasına ve hatta yorgun olmama rağmen geceleri bir turlu uyuyamiyorumVücudum istemsiz olarak resmen buna direniyor. Uyusamda gecenin bir yarisi pat diye uyaniyorum, tipki şuan olduğu gibi. Herkes uyuyor ve evde yalniz kaliyorum bu seferde abuk subuk korkmaya basliyorum Benimle ayni durumda olan yada önerisi olan var mi ? (Koyunlari sayi öneri olarak kabul etmiyorum : D)
Allah hayırlı evlat nasip etsin :) Sana yaklaşık 2 sene uyku yok zaten, sen şimdiden alıştır kendiniBana duada ise yaramiyor galiba ... Bende uyuyamiyorum .. hamileliktenkocam horluyor vallah bende hortladim kapkaranlik odada telefon isiginda kop kop yapiyorum minigimle
Benim minigimde yok ben yalnızım şanslisin sana eslik eden biri oldugu icinBana duada ise yaramiyor galiba ... Bende uyuyamiyorum .. hamileliktenkocam horluyor vallah bende hortladim kapkaranlik odada telefon isiginda kop kop yapiyorum minigimle
Ilık süt iç, Kitap oku hatta mümkünse sıkıcı olanlarından oku ki uykun gelsin :)Banada dua ise yaramiyor hatta yastigimin içine ayetel kursi bile koydum birinin tavsiyesi ile ama yok Allah yok uyuyamiyorumButun gun yorgun geziyorum bu seferde..
arkadasin dedigi gibi gunun analizini yapiyorsan zor uyursun ... su aoyle olsaydi,bunu boyle yapsaydim ... liste uzaaar gider seninde gozlerin uykuya hasret kalir ...baska bi problemin yok dimi yani sttesten kaynakli olan ?Banada dua ise yaramiyor hatta yastigimin içine ayetel kursi bile koydum birinin tavsiyesi ile ama yok Allah yok uyuyamiyorumButun gun yorgun geziyorum bu seferde..
evet muhtemelen bu uykusuzluklar alistirma olacak benim icinAllah hayırlı evlat nasip etsin :) Sana yaklaşık 2 sene uyku yok zaten, sen şimdiden alıştır kendini
Okuya okuya kafayi yiycem zaten Tarih bolumu ogrencisiyim kitap yuzu gormek istemiyorumm daha fazlaIlık süt iç, Kitap oku hatta mümkünse sıkıcı olanlarından oku ki uykun gelsin :)
Altyazılı dizi izle o zaman :) Ama Onda da okuma var, sakin müzik, loş ışık bunlar uyku yapar ama bilemedim ki..Okuya okuya kafayi yiycem zaten Tarih bolumu ogrencisiyim kitap yuzu gormek istemiyorumm daha fazla
Şukufe kedin mi :) Ben geçen hafta dabbe 5'e gittim sinemada, bir de onu görsen 1 ay uyuyamayacaksın demekkiBen de uyuyamıyorumBir de bugün izlediğim videodan etkilendim, korkumdan uyuyamıyorum
Şüküfe'yle oturuyoruz biz de :)
Müziğe başvuruyorum galiba en iyi o geliyor, uyumamı sağlamasada en azından beyni rahatlatıyor :)Altyazılı dizi izle o zaman :) Ama Onda da okuma var, sakin müzik, loş ışık bunlar uyku yapar ama bilemedim ki..
Alintilamayi unutm aumBen de uykuya hasret kalanlardanım ama sebebı mınık pasam :) kaktık oturuyoruz . Bitki cayı denedın mı melisa ya da rezene cayı
Bu gece yeşilçay denedim işe yaramadı, yarında melis çayı deneyeyim o zaman :) Ben istediğim kadar dayanabiliyorum daha doğrusu uyuyamıyorum diyim.. sabah 8'e kadar oturup 9'da okula gidiyorumHimm yalniz değil misim bende minik oglumla evi turluyorum
Uykusuzluğa melis cayi iyi geliyor denemek te fayda varda ben daha ne kadar dayanicam uykusuLuga onu merak ediyorum :)
Şukufe kedin mi :) Ben geçen hafta dabbe 5'e gittim sinemada, bir de onu görsen 1 ay uyuyamayacaksın demekki
Benim bir derdim varki valla illallah ettim artik kendimden. Uykum olmasına ve hatta yorgun olmama rağmen geceleri bir turlu uyuyamiyorumVücudum istemsiz olarak resmen buna direniyor. Uyusamda gecenin bir yarisi pat diye uyaniyorum, tipki şuan olduğu gibi. Herkes uyuyor ve evde yalniz kaliyorum bu seferde abuk subuk korkmaya basliyorum Benimle ayni durumda olan yada önerisi olan var mi ? (Koyunlari sayi öneri olarak kabul etmiyorum : D)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?