U-yu-ya-mı-yo-rum :(

Walla cocuktanmıdır nedır Allah dayanma gücü verıyor :) uyuyanayanlara onerı : cocuk yapın :)) bende uyuyamazdım hatta ılac kullandım fayda etmedı cocuk oldu sımdı hoooopp kafa yastıkta ben uykuda :)

Ben de uykuya hasret kalanlardanım ama sebebı mınık pasam :) kaktık oturuyoruz . Bitki cayı denedın mı melisa ya da rezene cayı
Yeşilçay denedim işe yaramadı melisa ve rezene denemedim, deniyim bari onlarıda :)

Walla cocuktanmıdır nedır Allah dayanma gücü verıyor :) uyuyanayanlara onerı : cocuk yapın :)) bende uyuyamazdım hatta ılac kullandım fayda etmedı cocuk oldu sımdı hoooopp kafa yastıkta ben uykuda :)
Ohoo daha okulu bitir, evlen, çocuk yap çok uzun iş, o zamana kadar ölürüm ben bu uykusuzluktan

kubra8ost: 37351344 .!.:
ne izledin merak ettim

O tarz bi şey de izlemedim aslında :) Şimdi burada onu söylemem iyi olmaz ama sabahtan beri dolaşan bir video var, onu izledim. Öyle şeylere de çok takarım, sanki adam öldükten sonra beni ziyaret edecek, tövbe yarabbiim

Ya yesilcay icindeki teeinden dolayi uykuyu iyice kacirir. Yesilcay ne alaka?? Cok yanlis bi secim. Melisa veya lavanta denemelisin. Ama kesin cözüm zopiclon. Bi hafta kullandin mi rayina oturuyo zaten
O vardı Adet dönemi bozukluğumdan önerdi arkadaşlar hem uykumada iyi gelir belki dedim de gerçekten daha da kaçırıyormuş..

anladiim bende korku filmi falan izledin sandim

Evet kedim, o yuvarlanıyor ben onu izliyorum :) Ay yok yaa, öyle şeylere hiç gelemem zaten. Gözüm sürekli kapıda, sanki biri çıkacak
Benimde var 2 tane kedişim; Kontes ve Obama :) Oğlum daha 1 aylık onu sevip rahatlıyorum büyük olan ergenlikte şuan sevdirmiyor kendini

Yok, onlardan bile bu kadar korkmam aslında İzledik de noldu, saat olmuş 5, 3 saat sonra okula gitmem lazım ben oturmuş candy crush oynuyorum
Nasil dayaniyorsunuz yaa bu kadar uykusuzluga ? ben bi kere ise giderken gece 3.30 gibi yatmistim yeminle ertesi gun zombi gibi etrafta dolastim ...

Nasil dayaniyorsunuz yaa bu kadar uykusuzluga ? ben bi kere ise giderken gece 3.30 gibi yatmistim yeminle ertesi gun zombi gibi etrafta dolastim ...
Ah bi bilsem nasıl dayandığımı o zaman soruna çare de bulabilirim belki Ben hergün zombi gibi dolaşıyorum zaten uykusuzlukdan, gün içinde uykum geliyor şimdi uyumıyım gece uyuyamam hepden diyorum, geceyi bekliyorum 4 gözle. Bu seferde gece olunca uykum kaçıyor, uyusamda bir yarısı uyanıyorum. Öyle kısır bir döngü işte.

Insomia denılıyor pekı uyku kliniğine gıttın mı hıc belkı bı problem vardır

Insomia denılıyor pekı uyku kliniğine gıttın mı hıc belkı bı problem vardır
Hayır gitmedim, düzelir falan dedim önemsemedim, yaz tatilinde okul yokken çokta sorun olmuyordu. yaklaşık 5-6 ay oldu uyku problemim başlayalı. Ama artık gideceğim böyle olmayacak belli..

5-6 aylık bı mevzuysa bence kendını sartlandırmıssındır farkında olmadan ... Tabı bu durumda ıstesende uyuyamazsın . Uykuyu takmamaya çalış nasıl olsa uyurum dıye duşun yatağa gecınce cok fazla düşünme takıntı halıne getırdıysen bence ondandır

Benimde var 2 tane kedişim; Kontes ve Obama :) Oğlum daha 1 aylık onu sevip rahatlıyorum büyük olan ergenlikte şuan sevdirmiyor kendini

Benimki de çok çirkef, her tarafım çizik içinde. :) Hiç de sevdirmez kendini haspam :)

Ay ne güzel 1 aylık olan tam yemeliktir şimdi, benim yerime de sev :) Küçükken boynumda uyurdu şimdi sevmek için zillinin peşinde koşuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…