• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

U-yu-ya-mı-yo-rum :(

Benimki de çok çirkef, her tarafım çizik içinde. :) Hiç de sevdirmez kendini haspam :)

Ay ne güzel 1 aylık olan tam yemeliktir şimdi, benim yerime de sev :) Küçükken boynumda uyurdu şimdi sevmek için zillinin peşinde koşuyorum :)
Ay hemde ne yemelik ne yemelik severken öldürücem diye korkuyorum o kadar tatlı ki. Şimdi tepemden inmiyor gözümün içine bakıyor ama büyüyünce diğer kedim gibi kendini sevdirmeyecek biliyorum. Kızımı bi kere öpeyim diye işkence uyguluyorum resmen, ergen işte sevdirmiyor :110:

Benim bir derdim varki valla illallah ettim artik kendimden. Uykum olmasına ve hatta yorgun olmama rağmen geceleri bir turlu uyuyamiyorum :KK43: Vücudum istemsiz olarak resmen buna direniyor. Uyusamda gecenin bir yarisi pat diye uyaniyorum, tipki şuan olduğu gibi. Herkes uyuyor ve evde yalniz kaliyorum bu seferde abuk subuk korkmaya basliyorum :KK43: Benimle ayni durumda olan yada önerisi olan var mi ? (Koyunlari sayi öneri olarak kabul etmiyorum : D)
son zamanlarda ben de böyleyim hadi uyudum sonunda diyelim sabaha kadar sağa dön sola dön deli oluyorum sabah da soopa yemiş gibi uyanıyorum

O tarz bi şey de izlemedim aslında :) Şimdi burada onu söylemem iyi olmaz ama sabahtan beri dolaşan bir video var, onu izledim. Öyle şeylere de çok takarım, sanki adam öldükten sonra beni ziyaret edecek, tövbe yarabbiim :-)

o video beni de çok etkiledi.

o video beni de çok etkiledi.

Bir de biliyorum etkileneceğimi, senin neyine izlemek dimi? Ama yok oturdum izledim, yetinmedim bütün yorumları okudum. Sonra da bütün gece oturdum.

uyuyamayanlar lütfen bana gelsin dönüşümlü bir şekilde 5 aylık oğlum var oğluşuma baksın ben de biraz uyuyayım lütfen nolur :KK23:

Çevresel etkenlerden dolayı , dönem dönem ruh halimiz değişebilir . En fazlada alışkanlıklarımızın değişmesi , odamızla , ailemizle , yaşadığımız şehirle , arkadaşlarımızla , hatta eşyalarla bile ruhsal duygusal bağlar kurarız ! Bize güven duygusu verir. Bağların birinin koptuğu anda ruhsal boşluk , güvensizliğie korkulara sebebiyet verir . Taki kopan bağın yerine koyduğumuz farklılağa alışana kadar ! Bildiğim kadarı ile öğrenciydin ...

Bir de biliyorum etkileneceğimi, senin neyine izlemek dimi? Ama yok oturdum izledim, yetinmedim bütün yorumları okudum. Sonra da bütün gece oturdum.

katılıyorum, yetmedi bütün sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarını buldum okudum çok etkilendim.

Uyku için papatya veya melisa çayı birebir. İkisini karıştırıp iç.

İlk melisa çayı içtiğimde -ki uyku sorunum yoktu sadece merak edip içtim- kafamı koyar koymaz uyudum ve sabah kalktım. Rüya bile görmedim.:KK48:

Bir gün şirkette arkadaşlar bulmuşlar papatya çayını "içmeyin uykudan duramazsınız" dedim dinlemediler. Akşama kadar gözleri kapalı esneye esneye zorla çalıştılar.

Eğer düşünmekten uyuyamıyorsan papatya çayı sinirleri yatıştırdığı için çok iyi.

Sarı kantaron da sinirleri gevşetiyor uykuya etki eder mi bilmiyorum.

Çevresel etkenlerden dolayı , dönem dönem ruh halimiz değişebilir . En fazlada alışkanlıklarımızın değişmesi , odamızla , ailemizle , yaşadığımız şehirle , arkadaşlarımızla , hatta eşyalarla bile ruhsal duygusal bağlar kurarız ! Bize güven duygusu verir. Bağların birinin koptuğu anda ruhsal boşluk , güvensizliğie korkulara sebebiyet verir . Taki kopan bağın yerine koyduğumuz farklılağa alışana kadar ! Bildiğim kadarı ile öğrenciydin ...
Evet öğrenciyim ve inanılmaz stresli zamanlardan geçiyorum. Dersler ağır, sağlık problemlerim var, ailevi problemlerim var, maddi problemlerim var.. Uyuyamamam normal bile denir aslında düşününce :(

Uyku için papatya veya melisa çayı birebir. İkisini karıştırıp iç.

İlk melisa çayı içtiğimde -ki uyku sorunum yoktu sadece merak edip içtim- kafamı koyar koymaz uyudum ve sabah kalktım. Rüya bile görmedim.:KK48:

Bir gün şirkette arkadaşlar bulmuşlar papatya çayını "içmeyin uykudan duramazsınız" dedim dinlemediler. Akşama kadar gözleri kapalı esneye esneye zorla çalıştılar.

Eğer düşünmekten uyuyamıyorsan papatya çayı sinirleri yatıştırdığı için çok iyi.

Sarı kantaron da sinirleri gevşetiyor uykuya etki eder mi bilmiyorum.
İki öneriyide değerlendireceğim bakalım bende de işe yarayacak mı, sarı kantaron sinirleri gevşetiyorsa ona da çok ihtiyacım var demektir teşekkürler :)

Bi sürü probleminiz varmış onları düşünüp duruyosunuzdur, insan bi anda yataga yatıp o sessizlikle bulusunca insan konudan konuya atlıyo, günün ve sorunların kritigini yapmaya baslıyo hemen. Yatmadan bi ılık duş yaparsanız kaslarınız gevser, bi seyler düsünmeye baslayınca da yavaş yavaş nefes almaya odaklanın. Ritmi düzenli bi seye odaklanmak iyi geliyo. Insallah uyumayı basarırsınız simdiden tatlı rüyalar

Hayat inişli çıkışlı .. Bazen herşey üstüste çok güzel gider , bazen tam tersi ! sorunlar hayatın parçası , onlarla beraber yaşayacağız ... Herkesin yaptığı gibi !

Adacayı uyusarak uyutyo beni mucize gibi. Hamileysen içme. Ayran iç uyku getirir bebeye de ieğelir

sarı kntaron bir numaralı çözüm
denersen ilkin az kullan bazılarını narkoz almış gibi uyutuyor hoş bende ve kızımda sadece rahat uyumamıza yarıyo

Back
X