ÜÇ AY İÇERİSİNDE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ ÇEYİZ KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :))

201178

S.M.M.M
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
2
0
16
BURSA DA YAŞIYORUM. ÜÇ AY SONRA KISMETSE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA ÇEYİZİM HAZIR DEĞİL
BEYAZ EŞYA HANGİ MARKA ALMALIYIM
MUTFAK GEREÇLERİ EŞYALARINI HANGİ MARKAYI TAVSİYE EDERSİNİZ
MOBİLYA KONUSUNDA DA HİÇ BİLGİM YOK
BİR EVDE GEREKLİ OLAN TÜM EŞYALAR İÇİN YARDIM EDERSENİZ FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :))

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..
Ayrıca forum kuralları gereği büyük harf ile yazmak yasaktır.Buna dikkat ederseniz sevinirim.
Keyifli forumlar:KK39:

canım ben 1 aylık evliyim.Beyaz eşyamı bosch tan aldım çok memnunum.
ütüde philips azur serisinden şaşma.ben saç kurutma ve elektrikli süpürgemide philipsten aldım tavsiye ederim :)

Anlatsam yetmez herhalde?:KK45:
Şaka, şaka herşey oluyor bir şekilde, senin beklentilerin ve maddi durumunla ilgili konu biraz da, büyük parçaları halledeyim, teferruat sonra da hallolur diyebilirsin..

Benim beyaz eşyam siemens, ütüm philips, süpürgem dyson, blender setim braun, 12 kişilik yemek takımım ve günlük yemek tak ve kahvaltı takımı bernardo, çelik tencerelerim hisar, seramik ise moneta, nevresimler karaca ve englısh home ağırlıklı, gerisi teferruat cici bici şeyler zaten..

Kolay gelsin..:KK39:

BURSA DA YAŞIYORUM. ÜÇ AY SONRA KISMETSE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA ÇEYİZİM HAZIR DEĞİL
BEYAZ EŞYA HANGİ MARKA ALMALIYIM
MUTFAK GEREÇLERİ EŞYALARINI HANGİ MARKAYI TAVSİYE EDERSİNİZ
MOBİLYA KONUSUNDA DA HİÇ BİLGİM YOK
BİR EVDE GEREKLİ OLAN TÜM EŞYALAR İÇİN YARDIM EDERSENİZ FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :))

Beyaz eşya henüz almadık ama araştırmalarımız sonucu Bosch-Simens arasında tercih yapılabilir :)
Yemek takımım-çkb seti-tencere seti çelik jumboya ait:KK39:Teflon olarak Tefal tercih ettim:KK30:Seramik Korkmaz:KK22:
Elektrikli süpürgem dyson,Kettle bosch diğer alacaklarım inşallah şöyle olacak sizede tavsiye edebilirim ütü philips azur,blender braun,mikser tefal,tost makinası korkmaz tostkolik,ekmek kızartma tefal,kişisel saç ürünleri braun yine:pNevresim takımlarında Sarev ve Taçın ürünlerini öneririm havlu ve bornozlarda da aynı şekilde:KK37:
Diğer ufak detaylar herkesin kendi zevki tercihi ben böyle düşünüyorum tabi ki diğer markalarında güzel ürünleri mevcuttuR:KK66:
Mobilyaya daha hiç bakmadık ama bir kaç marka önerebilirim en azından tarzları hoşuma gidiyor Enzahome,Teleset,Doğtaş,Saloni,Lazzoni,Kelebek, :KK68:

Tavsiyeleriniz için çok teşşekkür ederim arkadaşlar :)) hepsi uzun süreli kullanılacak olan eşyalar o yüzden herşeyin en iyisini almak istiyorum ama bu konularla ilgili bir bilgim olmadığı için sizlerden destek almak istedim cevap veren fikirlerini aktaran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :))

Merhaba canım , herşeyin en iyisini istiyorum demişsin. Çeliklerin için Jumbo yu tercih edebilirsin , porselen için Porland , minik mutfak eşyaları için Tupperware den çok işine yarayacak parçalar seçebilirsin.
Mobilyalar için Kelebek dayanıklı ve tarzı çok hoş.
Bosch bulaşık makinaları çok arızalı çıkıyor , kuzenimin ve bir arkadaşımızın bulaşık makinaları hiç kullanmadan arızalı çıktı hatta arkadaşın ikinci makinası da arızalı çıktı bir üst modelini aldı sonra benim bundan kısmetim yok diyerek , dikkatli olmak gerek.

Back
X